Fredagsmys!

Ikväll blir det fredagsmys för hela slanten. Har precis tagit mig ett skönt och avslappnande bubbelbad. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan med baby och en varm kopp choklad. Vi ska fixa lite med en hemsida vi håller på med, efter ska vi titta på lite dokumentärer om Bangkok och Singapore. ^^
 
Ha en fin fredagskväll! :*:*:*
 
 
 

Snart Halloween!

 
Min absoluta favorithelg är Halloween. Jag bara älskar att få klä ut mig och att få dekorera med tema! <3 Nästa helg är det äntligen dags! Då blir vi ett antal här hemma hos mig och N innan, och sedan bär det av till en stor halloweenfest ute på Östermälarstrand.
 
Tanken är att vi ska laga middag, fixa och förfesta här. Eftersom jag är en sann planerare så har jag såklart fixat all dekoration och tillbehör till Halloween redan nu. ^^ Superfun!
 
Känner mig dock lite tråkig som ska ha samma dräkt som 2008. Men jag känner att jag knappt fick visa upp min fina dräkt då, eftersom att vi då var på Västerås tråkigaste krog. Så nu gör jag ett nytt försök med dräkten. ^^ Ska dock göra det liite läskigare detta år, fast bara lite. ^^
 
 

Nonsi Residence Bangkok

God morgon!
 
Tidigt i morse blev vårt papper för lägenheten klar! Sooo happy! Vi kommer som sagt att bo i en tvåa på 53 kvm i centrala Bangkok. Fastigheten har pool, gym, wifi, vakt och gratis skjuts till skytrain, tunnelbanan och till shoppingcentrum. Vi kommer även ha en städerska som kommer en gång i veckan, vilket känns superskönt!

Fastigheten har både restaurang och en mini mart, skönt de dagar då man bara vill lata sig. ^^

Här kommer lite bilder på lägenheten;

Ritningen på vår lägenhet.
 
Fastigheten.
 
Lite bilder på lägenheten. ^^

Flygresor bokade!

Äntligen börjar det hända grejer med vår plan! Igår bokade jag och N flygresa till och från Bangkok och sedan även vår flygresa till Singapore!
 
Som det ser ut idag lyfter vi från Sverige den 7e januari, och kommer tillbaka när solen så gott som värmer här hemma igen, (slutet på mars). Jag längtaar såå efter att få se lite sol och känna värme mot min hud!!
 
Vi har även kontakt med en hyresvärd i Bangkok, och lägenheten vi kommer välja är riktigt nice! En fullt möblerad tvåa på 53kvm med pool, vakt, gym, städerska, balkong och mycket annat. Jag visar bilder sen när allt är klart med papprena. ^^ Vi kommer också ha nära till alla coola uteställen och shoppingställlen! Awesome!
 
Vad gäller Singapore så lämnar vi Thailand den 28 februari och flyger över dit då. ^^
 
I'm sooo excited!
 
 
Hej mitt sommarland, snart är jag hääär! <3

Long time no see!

Godkväller!
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, igen. Det kommer bli bättre, lovar! Det kommer finnas tusen roliga grejer att blogga om när vi rest iväg... Nu är det bara gamla vanliga typ. Uuh. Så häng kvar. ;)
 
Snart ska jag och bunny iväg till stan för att gå på bio. Vi ska se filmen Ted som många sagt ska vara rolig. Så nu hoppas jag på att få mig ett skratt eller två... Det behövs verkligen i detta kalla höstmörker. ^^
 
Jag önskar er en riktigt mysig söndagskväll. :*:*:*
 
 

RSS 2.0