Presentkort

Godkväll alla fina!

Tog på mig ett extra pass idag, 08-16, skönt pass! Tänkte eftersom det är sista dagen i augusti så ville jag passa på att tjäna lite extra slantar till september. ihih. Nu är jag ledig i 3 dagar, underbart! Imorse när jag kom till jobbet så visade det sig att jag vunnit 500kr i presentkort precis vart jag vill! :D Nu i sommar hade vi en tävling i merförsäljning där jag hade mest ökning. Jag valde presentkort på Gina Tricot, inte dumt alls! ;)

Är helt död efter dessa jobbdagar. Sitter hemma och jobbar på mitt projekt i Illustrator. Ska designa en chokladförpackning, en logotyp till den och en affisch. Det är riktigt skoj när man får fria händer, då jobbar jag som absolut bäst! :)

Ensamtid är guld värt just nu.
:*





Undra vad jag ska hitta på för skoj. ^^

Kalaset

Väldigt trevlig kväll igår! Stugan låg vid Gäddeholm nära vattnet. Supermysigt var det! Blev grillning, en god äppelpaj och en del alkohol. Blev även att jag och Nicklas sov över i stugan med Johan och Tobbe. Just nu är dom och fiskar, och jag sitter hemma hos Nicklas och kikar tv och myser under en filt. :)


Stugan ^^


En del av folket.


Grillning.


Mig och söta Timmie ^^


Bärfisen Madeleine och Timmie.


:*


Födelsedagsbarnet Tobbe ska öppna paket.


Nicklas och mig. :*


Äppelpaj.


Massor av tända ljus, myspys!


Blev lite kyligare senare på kvällen, så killarna styrde upp en eld.


Ett par sexiga kallsonger. ;P




Vi. :*:*:*


Stug-kalas

Snart bär det av till en stuga utanför Irsta. Nicklas vän Tobbe fyller år så vi ska fira honom. Ska tydligen vara rätt många som ska dit, så jag är lite små nervös.. Haha.. Blir alltid det när jag inte känner folk. Där kommer jag knappt känna en kotte. Tur att Madeleine ska med. ihihih :*:*:*

Så här ser vi ut! Varmt klädd, kommer säkert bli svinkallt ikväll. Uuh.

Ha en fin lördag! :*


Skor!

Mina fina nya skor! :)





En Tura

Resultatet av färgningen blev faktiskt bra, det trodde jag inte. Hehe. ^^
Nu ska jag alldeles strax ta mig ner på stan och äta en bit mat.

Så här ser vi ut idag.



Resultatet.
Har rätt ljusa ögonbryn egentligen. Dock så ligger blixten på så dom är lite mörkare i verkligheten. ihihi

Ha en fin fredag!
:*:*:*

Färgar

Igår var jag heelt slut efter jobbet, satt mest och stirra in i väggen.. Men imorse när jag klev upp, vid 08.30 så var jag superpigg! Så just nu sitter jag och färgar mina ögonbryn! Spännande.. Hoppas dom blir mörkare nu bara. Haha. ^^ Nu blir det ett bad och sedan en sväng ner på stan med Madeleine innan jobbet. :)


Visar resultatet strax. ^^

Färg till ögonbrynen

Godkväll!

Äntligen är mina långpass över, för den här gången! Jobbar imorgon, 17-22 och sedan är jag ledig hela helgen! Underbaart! Vandrade ner på stan innan jobbet och köpte mig ett par nya jobbskor. Lämnade mina skor på jobbet över en helg, på måndagen när jag skulle ha dom så var dom borta. Haha, tattigt att stjäla andras använda skor! Kändes riktigt surt att köpa mig ett nytt par när jag nästan precis köpt nya. Uuuh!

Hade lite tid över och fick för mig att köpa färg till ögonbrynen. Någon som testat kanske? Haha. Köpte i alla fall brun färg, så vi får väl se hur det blir. Ska nog ta mig en dusch alldeles strax, ska testa färga efter. Spännande!

:*:*:*




God morgon!

Har gått upp lite extra tidigt idag för att hinna plugga innan jobbet.. Börjat 11.30 och jobbar till 20.. Längtar verkligen till nästa vecka, då har jag bara tre pass på hela veckan! Ska bli skööönt!

Såg i alla fall att jag slipper stressa när det gäller ett projekt jag har i Illustrator. Men har en viktig lektion som måste vara klar, som jag knappt börjat på.. Uuh.

Filmen igår var helt okej, såg ju The expendables, en lättkollad Action. Synd bara att man inte fick veta så mycket bakgrund utan det var mest slag och pang pang. :P Var trevligt att göra något i alla fall. :)

Nu väntar jobb om en stund, så ska lägga mig ner och titta lite tv här hemma hos N. ^^

:*:*:*




Bio

Hej fina!

Har precis kommit hem från jobbet, fick sluta redan vid 16 idag. Skulle ha slutat vid 20 så det var riktigt skönt! Ikväll blir det bio med Nicklas och hans vänner. Vi ska se The Expendables, en actionfilm.. ingen jag själv skulle ha valt, men det blir nog trevligt. :P

Nu ska här fixas och donas, sedan åker jag hem till Nicklas och stannar där över natten. ^^

Ha det fint!
:*:*:*




Jobb i massor!

Uuuh. Det här är min fjärde stängning i rad nu. Man blir helt slut, känner sig helt fast. Man kan knappt göra något på dagen heller, sitter bara och väntar på att få börja jobba... Imorgon är jag ledig, det ska bli riktigt superskönt! I natt efter jobbet åkte jag hem till Nicklas, supermys! Kändes skönt att göra något, har nog suttit instängd i några dagar nu känns det som...

Nu väntar som sagt jobb... Ha en fin söndagskväll! :*:*:*


The Chemical Brothers - Do it again



Oh my God, what have I done?!
All I wanted was a little fun
Got a brain like bubble gum
Blowing up my cranium


Stanna hos mig

Kent - Stanna hos mig...


Alyssa Ashley Vanilla

För något år sedan hade jag en väldigt god Vanilj parfym som jag gillade väldigt mycket. För någon dag sedan bestämde jag mig för att köpa mig en ny. Och guud vad gott den luktar, helt sjukt! Den kostar runt 200kr (!) inne på Kicks. Så om du älskar vanilj som mig så är det här verkligen parfymen för dig! :)


Gustavsvik

God morgon alla fina!

Igår spenderades dagen på äventyrsbadet Gustavsvik i Örebro. Jag, Madeleine, Stefan, Elisabet och Tommy åkte redan vid 08 på morgonen. Roligt bad med rutschkanor, vildfors, vågor, bubbelpooler och "löken". Kom tillbaka till Västerås vid 15 tiden, tog en till dusch hemma hos Nicklas och typ dog sedan i hans säng.

Senare på kvällen blev det filmkväll med Nicklas och hans vänner Daniel, Linda och deras gamla vän Jesper som pluggar till läkare i Polen. Vi såg Till Vildingarnas Värld. En helt okej barnfilm.

Har nästan precis klivit upp ur sängen. Idag mååste jag plugga! Har skjutit upp uppgifter nu några dagar, inte bra! Har en inlämningsuppgift som ska vara inne på fredag. Så nu måste det sättas igång!

Hörs senare. :*:*:*

Badet.






Vi fem som åkte. ^^ Bild från tidigare i sommar.



Filmmys

Dagen och kvällen igår spenderades med Nicklas. ^^ Vi åkte iväg och köpte lite grejer så vi kunde göra tonfiskwraps.. och sedan köpte vi även 5l glass, apelsin och choklad. Muums! :) Kikade film och hade det mysigt bara vi två. :)

Snart bär det av till Madeleine och Johan.. Nicklas är där och vi ska äta lite tacos. Blir nog en mysig kväll! :) Ha en fin söndag! :*:*:*



Heldag med mig själv

God kväll!

Har gjort rätt mycket "måste göra" saker idag. Tvättat, städat och pluggat klart allt för denna vecka. Känns skönt med lite ensamtid. Har även målat mina naglar, på både fötter och fingrar. Fransk manikyr, så himla fint! :) Har tagit mig ett skönt bubbelbad och gjort hårinpackning också.

Just nu ligger jag i min nybäddade säng och myser framför tvn. Ibland är ensamhet guld värt. <3 Det här var väldigt behövligt för mig och mitt huvud. ;)

Hoppas ni har en fin fredagskväll! Ska nog lägga mig och läsa rätt snart. ^^
:*:*:*





White Chicks

Hej alla fina!
Har inte haft ork att blogga på några dagar nu. Haft fullt upp med jobb. Men nu är jag ledig hela helgen!! :D Me sooo happy! ihihi

Igår kväll åkte jag hem till Nicklas, strax efter hämtade vi upp Madeleine och Johan och åkte ut till björnön för lite fiske. Blev dock något strul med Johans fiskespö så vi åkte igen efter kanske en timme. Då blev det donken och max och sedan hem till Madeleine och Johan på lite Buzz och filmmys. Vi såg White Chicks, som är min absolut roligaste film jag sett! Jag skrattar så jag gråter när jag ser den!

Just nu håller jag på och bleker tänderna. ^^ Sedan blir det en dusch.. Får se vad man hittar på senare. :*:*:*


Fucked up mind

Skulle som sagt gå och lägga mig. Men när jag låg där började tankarna att snurra. Det är inte bra för mig att ha sällskap flera dagar i rad, då kommer alla konstiga tankar fram när jag är ensam. Jag blir utmattad, energin rinner ur mig när jag umgås med människor. Jag behöver ensamtid, tjippa efter luft på något sätt.

Jag ligger och tänker på hur livet skulle kunna ha varit om man bara gjort vissa saker annorlunda. Tänker på val man har i livet och på framtiden. Jag vill gärna ha en mening med allt jag gör. I ett förhållande måste jag känna att det finns något speciellt där, ni vet det där speciella man bara känner för vissa. Tyvärr har det inte funnits många jag känt så för. Jag undrar, vad tänker han, vad är jag för honom?

Jag känner mig ofta otillräcklig, det är alltid något bättre och vettigare jag bör göra. Jag är aldrig tillräckligt snäll eller omstänksam, och jag säger ofta dumma och korkade saker. Varför jag känner så, vet jag inte. Jag känner bara att vad jag än gör, så duger jag inte, jag kommer aldrig bli tillräckligt älskad. Uuh..Nu svamlar jag bara. Det är skönt att få skriva av sig...

Sov gott alla fina. Låt oss åka till drömmars land.


God natt!

Skriver en liten God Natt hälsning till er. :*
Kommer kännas rätt ensamt att sova ensam ikväll, har sovit med Nicklas sedan torsdags. Men det kommer nog gå bra. ^^




Haha shit, kolla mitt hår till höger. Jag är vacker. Höhö..hö


Waynes Coffee

Goddagens på er!

Igår när jag och Madeleine skulle städa lägenheterna så tittade solen fram. Så vi bestämde oss för att gå ner till staden och ta oss en matbit istället. Vi gick till Waynes Coffee där vi tog oss en varsin sallad ute på terassen. Det är så typiskt att när solen väl tittar fram så blåser det isvindar. Efter vi ätit vandrade vi vidare till Gränden där vi tog oss en varsin varmchoklad. Kort därefter började jag må väldigt dåligt så jag for hem till lägenheten igen och typ dog.








Tacokväll

Igår blev det tacokväll med Madeleine och Caroline. ^^ Vandrade till ICA och köpte lite grejer, sedan gick vi till karamellfarbrorn och hyrde en film och köpte på oss lite godis. :) Efter maten kom Matilda förbi ett tag och kikade filmen med oss. Vi hyrde Death to the supermodels, och den hamnar garanterat på min top 3 sämsta lista. Hahah, shit alltså! Mysig kväll ändå! ^^












Staden med Madeleine

Idag blev det lunch med Madeleine på stan. Jag valde pannkaka med jordgubbssylt och glass, och Madeleine åt en avokadosallad. ^^ Sedan kikade vi runt i så gott som alla affärer. Hittade två kortärmade cardigans inne på H&Ms barnavdelning. ihihi. Det är sådant man vill ha, men som man inte vill slösa några som helst pengar på.

Om ett tag ska vi åka till ICA och handla lite för ikväll. Caroline ska komma över, vi ska laga lite tacos och sedan hyra någon rolig film. En myskväll helt enkelt. :)

:*:*:*






Skor

Jag är kär!


Båda skorna kostar 498kr och kommer från have2have.se


TunaPark

Idag blev det en utflykt till Eskilstuna med Madeleine och hennes mor. :) Kikade runt lite i affärer, blev lite shopping också! ihihi. Sedan for vi iväg till Slagsta glass. Massoor med goda glassar! Om vi ändå hade en sådan kiosk i Västerås, då skulle jag garanterat vara stammis där.. Haha. Älskar glass! ^^

Nyss var vi och handlade lite mat och annat gott. Vi tänkte snart sätta igång en film och dippa grönsaker. Mys! :)


Frukost i bilen. ^^


En sliiten Tura.


Wokmix och vårrullar till lunch.


Polkasnäcka. Riktigt mumsig!


Hittade en riktigt skön och fin kofta inne på Gina.
Var bara så tvungen att ha! ihih, perfekt till lite kallare dagar. ^^


Torrshampoo och Falsies Mascara. Superbra!


Två armband och ett ankarhalsband. :)

Wine and Beer

Goddagens!
Ikväll efter jobbet åkte jag som sagt och hämtade upp Madeleine. Sedan åkte vi till Nicklas lägenhet där jag duschade och sminkade mig. Sedan for vi hem till Carolines hus på lite förfest. ;P Carro var även snäll och fixade mitt hår fint. ihih. Vid 23 tiden tog vi taxi ner på staden där vi mötte upp Daniel och hans vänner. Vi bestämde oss för att gå till gamla Oliver Twist, som nu heter Wine and Beer eller något liknande. Rolig kväll med mycket dans och skratt! :)














Träffade på gamla John Bauer kamraterna Billy och Joel. Och sedan gamla grannen Dikert också. ^^




Mig, Daniel och Madulän. :)






Blev lite Champagne drickande också. Hehe ;)

RSS 2.0