Utgång

Tjaa! Sitter hemma hos Caroline och fixar oss. Ikväll blir det utgång med hennes systrar, antagligen till BMB. Ska åka alldeles strax. ^^ Så här ser vi ut idag. =)




Halloweenbilder

Hejhej! Vaknade för ett litet tag sedan. ^^ Vi hade väldigt roligt igår. :D Festen var ju i Skultuna, ute i en Ladugård.. Men mysigt var det! :D Här kommer lite bilder från igår i alla fall. :)


Matilda som Madhatter, Madeleine som pirat, Jag som Alice in Wonderland och Caroline som död skolflicka. ^^


Sedan kom Pernilla också, skoj! :D Hon var Malice in horrorland. (Onda Alice) :)




Ville, en av dom som anordnade festen. :D


Madeleine och en Arab. ^^


Saw och Wolverine, coola. :)


Whalström och Ljunka. ^^








Matilda med Larsson. =)

Nu blir det att äta frukost.. =)
Hörs senare! Puss :*

Dräkten

Nu drar vi till Matilda på sminkning/styling och middag. Här är i alla fall min färdiga dräkt. :)

Haha, klänningen sitter lite snett, men what the hell. =)
Ha en supertrevlig kväll, det ska i alla fall jag ha! Kameran hänger såklart med ikväll!
Puss


Tonight!

Hejhej! Hann aldrig skriva något mer inlägg igår, var ganska stressad. Åkte dessutom hem till S där jag färgade håret och fixade naglarna. :) Har precis vaknat upp från min powernap, var upp så tidigt imorse så jag vilade en liten stund nu. Man vill ju inte vara trött vid 22 ikväll.. ihihi. ^^

Klockan 15 ska jag hem till Matilda en sväng och fixa iordning och sedan ska jag hem och möta Caroline, och jag hoppas på att hon kommer med Subwaymackan som hon sa, muuums! :D Sedan blir det att fixa och dona här med smink och efter det bär det av till Matilda igen.. Mys! Jag lovar att ta en bild på den färdiga dräkten innan vi åker till Halloweenfesten i alla fall. :D

Nu ska jag platta håret, hörs senare!




Puuss!


Busy!

Har precis kommit hem. Jobbade till kl 15 och efter det åkte jag ner på stan en hastig sväng för att köpa lite mer dekoration till imorgon. ^^ Nyss var jag och Matilda till ICA för att köpa maten som vi tänkte äta imorgon.. Ihihi, kommer bli så himla mysigt! :) Längtar massor! 
Ska snart iväg igen, ska skjutsa min bror till hans kompisar för att dela ut inbjudningar, deras söta son Jayden fyller 1år snart. :) Sedan blir det hem och färga hår, duscha, stääda och måla naglar.. Busy busy.

Hörs lite senare, är så stressad just nu.. Ihihi ^^

Puss!!


Godis, godis, godis!

Nu är jag hemma från Matilda igen, stannade bara en liten stund.. Vi planerade lite inköp av mat och kikade lite på hennes dräkt. :) Snart ska jag iväg till S, innan det ska jag in på ICA och köpa en fet godispåse till fredag.. Eller ja, vi får väl se hur mycket som finns kvar i påsen till då. ;D ihihiiii.


Just nu. ^^

Pusstuss!

En dag på stan

Hello hello! Är nyss hemkommen från en dag på stan med Madeleine. Hon skulle kika efter lite småprylar till på fredag så jag hakade på. :) Blev lite shopping för mig också, fast bara lite.. ^^ Träffade på gamla vännen Jesper också, var hur länge sedan som helst! Han följde med oss till Vivaldi där det blev massa prat om gamla roliga minnen, sånt är alltid skoj! :) 


Ciabattan med tonfisk är riktigt supergod på Vivaldi. ^^


Jesper. ^^


Blev ett puder, två penslar och väldigt fina små pärlörhängen. Ville dock bara ha dom vita och rosa egentligen. :)


Så här såg jag ut idag! :) (Madeleine ville inte vara med på en enda bild) :(

Nu ska jag strax iväg igen, ska hem till Matilda och kika på hennes dräkt. :) Sedan ska jag också lämna de saker vi köpt och börja planera dekorationen hemma hos henne. Ihihi. ^^

Puss så länge!

Vaccinera sig mot influensan, någon?

Klippet handlar om en tjej som fått en neurologisk sjukdom efter att ha tagit vaccin mot influensan. Läkarna säger att sjukdomen är väldigt ovanlig, att ungefär 1 på miljonen drabbas. Men fatta, 1 på miljonen är mycket ändå med tanke på hur mycket folk det finns! Uuuh. Tjejen kan nu bara gå baklänges.. Stackars!




Idiot billist

Var nästan med om en olycka idag! Vid Nordanby rondellen (såklart). Jag åker innerfilen och en annan bil ytterfilen. Precis innan första trekanten eller vad man nu kan kalla det så får han för sig att byta fil, exakt där jag är.. Han börjar blinka men kollar inte så att det är tomt i andra filen utan börjar svänga mot min bil! Jag var tvungen att väja så att jag typ åkte upp själva rondellen, la mig på tutan gjorde jag också.. Inte en min från den andra föraren, han tyckte väl att han gjort rätt. Vilken jävla idiot! Vissa ska bara inte ha körkort!

Jaja, just nu sitter jag och äter varma kantarellmackor, muuums! Sedan ska jag finjustera på dräkten också, har inte orkat gjort det än. :) Sedan blir det bara att städa och mysa framför datorn. ^^




:*

Dagens köp

Haha japp, jag är lite av ett Halloweenfreak! Jag, Matilda, Caroline och Madeleine tänkte ha en liten middag innan festen på fredag.. Så jag och Matilda inhandlade lite småsaker idag.. Vi tänkte dekorera hennes vardagsrum med massor av ljus och annat småläskigt. ^^ Köpte ett par lösögonfransar till min utstyrsel på fredag också. ihihi. ^^



Var in till systemet en sväng också, orkar inte stressa in dagen innan så vi tog det på samma gång.. Och idag slog jag på stort, hela tre cider.. Haha. ^^ Alla som känner mig vet att jag aldrig dricker så mycket, så tre cider är för mig mycket. Haha. =) De två burkarna köpte jag för att dom var så fina och färgglada.. ihih, hoppas dom är goda. ^^


Nu ska jag packa ihop min väska och åka till S. Vi ska äta Subway och kolla film på Voddler, som vanligt. :D
Mys mys mys!

Ha en fin kväll! Puss

Vilken kväll!

Nu har jag vaknat till liv, så jäkla skönt att vara ledig idag! ^^ Speciellt efter vad som hände på jobbet igår, haha. Jag och en jobbarkompis höll på och grejjade inför stängningen, hon inne på kontoret och jag i serveringen. Sedan märkte jag hur rökigt det började bli överallt, det låg som ett litet täcke i taket. Så jag gick in till jobbarkompisen och frågade om jag bara inbillade mig, vilket jag inte gjorde. När vi sedan höll på och göra rent stekbordet så märkte vi att fläktarna slått av helt och hållet så nu blev det verkligen rökigt överallt! Alla brandlarm i hela byggnaden gick, till och med det till Securitas, haha! Jobbarkompisen glömde jobbnycklarna inne på kontoret som låser sig av sig själv, så där stod vi alltså.. Röken och vi! Som tur var hade vi en telefon ute i serveringen så att vi kunde ringa dit en annan med nycklar.. Sedan var det bara att ringa lite samtal och vänta på att all rök skulle försvinna.. Haha, vilken jävla kväll!


Det gick bra i alla fall, röken försvann allt eftersom... ^^ 
Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag och Matilda ner på stan, hon skulle kika lite skor.. Så då ska jag nog passa på att shoppa något. Ihihi.

Hörs senare! Puss


Läsare

Det skulle vara jättekul att veta vilka det är som går in och läser min blogg. Är det bara tjejer eller kanske bara killar? Vilka är ni? Berätta! :) Jag är alltid så nyfiken av mig så jag vill veta allt! Hehe, läsarna blir bara fler och fler i alla fall, kul! Välkomna hit till mitt "jätteroliga" liv. :D

Idag blir det som igår och i fredags, dvs jobb! Men ikväll är det sista kvällen jag jobbar och sedan har jag en jätteskön vecka nästa vecka, endast två korta dagars jobb! Wiie! Just nu har jag inget roligt att skriva, lite bloggtorka.. Men i veckan händer det nog lite roligare saker i mitt liv. Ihihi. ^^

Nu blir det att sy det sista av klänningen. Hörs kanske senare, eller imorgon. =)

Pussen!

Smygtitt

Är ju så gott som klar med klänningen nu. Här får ni en liten titt, ser ni vad jag ska föreställa? :D Ärmar ska på, och sedan lite finjustering. ^^ Bättre bilder kommer såklart längre fram! :)


Nu ska jag laga maten och sedan åka och jobba. Puss

Hej hopp!

Blev en väldigt snabb vistelse på stan.. Ville hem så fort som möjligt för att sy.. Nu är dräkten så gott som klar, lite smådetaljer som ska på bara. :) Annars blir min fredag mindre kul.. Eller hela helgen, jobbar stängning Fre, lör och sön.. Uuuh.. Jag får väl tänka på pengarna helt enkelt. Hehe. ^^ Nu tänkte jag laga lite mat, eller om jag bara tar något lätt.. Ihihi, är så seg just nu så det får nog bli varma mackor eller något.. Mums! :)


Hoppas ni får en supertrevlig fredag! Puss!

Ner till stan

Godmorgon på er! Håller på och fixar mig lite, ska snart åka ner till stan och fixa lite saker.. Måste bla annat köpa mer krimskrams till klänningen. Min mamma är en ängel, hon ordnade till allting igår, haha. ^^ Så nu är det bara att sy på igen. :) 

Hörs senare! Puss! 

Jäkla skit!

Fan vad jag är sur!! Symaskinen har så gott som gett upp eller något, blir riktigt dåligt när man syr med den! Sedan har det dessutom blivit fel några gånger så att jag tappat suget helt! Har ingen som helst lust att sy någonting längre.. Jag får väl helt enkelt köpa en dräkt i år igen... Jag som så gärna ville vara den här sagofiguren, livet är bra hårt.. Hehe.. Hittar ingen sådan dräkt att köpa heller.. skiit. Buhuuu.. Rödluvan i år igen? Hade väldigt tråkigt förra Halloween med den dräkten, så ingen såg den typ.. Hmm... Får fundera på saken.


Vad tycker ni? Rödluvan i år igen?

Schwarzkopf

Hej! Hur mår alla? ^^ Jag har precis tagit mig en dusch och gjort hårinpackning. Kan verkligen rekommendera Schwarzkops hårinpackning "Gliss hair repair". Håret blir väldigt lent och fräscht av det! :) Schwarzkopfs produkter överhuvudtaget gillar jag, köper alltid deras hårfärg och deras hårspray också. Är ni ute efter en riktigt superbra hårspray så ska ni köpa deras hårspray Taft, Volume 4! Den håller riktigt bra, i flera dagar! Den bästa jag provat i alla fall. Ihihi.


Superbra produkter!

Nu tänkte jag fixa lite här hemma, sedan ska jag ringa Matilda och be henne komma över.. Så vi kan hjälpas åt med våra dräkter (hon ska också sy sin). Ihihi skoj, vi kommer vara tagna ur samma saga! :)

Puss så länge!


Sur!

Ja, just nu sitter jag här och surar. Har börjat sy min dräkt nu till Halloween och gjorde världens misstag! Nu kommer jag i alla fall få sprätta upp halva klänningen.. Gaah, haha.. Fan! Så typiskt mig! Jag har alldeles för bråttom och tänker inte igenom mina beslut innan.. Lämnade bara allt och gick till datorn istället, sprätta upp allt kan jag göra imorgon.. eller något.. Känner att jag förtjänar något gott nu i alla fall.. Choklad kanske, eller glass... Både och köper vi.


I'm so beautiful.. Hö..hö..hö...

Favoritlåt



Hittat tyg!

Yes, nu har jag äntligen köpt tyger till Halloween! Nu gäller det bara att få till det precis som bilden jag har i mitt huvud.. Vilket säkert kommer vara svårare än vad jag tror, som alltid! Hehe. En dålig sak med mig är att jag alltid vill ha klart det jag gör så fort som möjligt.. Så jag slarvar ganska mycket. Jag använder inga knappnålar och inga mönster utan syr helt på känn.. Riskabelt kanske.. Haha, men jag har alltid fått till det hittills. ^^  

Min Halloweendräkt får ni se när den är klar.. :)

Lite hemmagjorda klänningar. ^^

Nu ska jag sätta igång! Ha en fin kväll! :*

Godmorgon!

Idag vaknade jag tidigare än klockan. Hade ställt den på 08 med vaknade strax efter 07, skönt! Så idag är jag pigg och glad.. Just nu i alla fall, ihihi! ^^ Vid 10 ska jag åka till jobbet och jobba några timmar (11-14). Värdelöst? Eh, ja! Sedan efter det ska jag ner på stan och träffa Matilda. Jag måste köpa tyg till Halloween idag, jag får väl nöja mig med det näst bästa tyget, om jag inte hittar det jag vill ha.. Jag kommer ju vara snygg ändå. ;)

Synd att det ska vara sådant skitväder! Det ser riktigt kallt och dystert ut.. Hatar att gå på stan då.. Man spänner sig så mycket att man går som en pingvin typ.. uuuh. Ge mig snö istället! Då kan jag gå med på att det ska vara kallt!


Nu ska jag äta lite frukost och fixa iordning mig inför dagen.. ^^
Hörs senare då! Pussbuss :*

Jobb!

Hellooo.. Hoppas allt är bra med er. :) Jag har äntligen kommit hem från jobbet, är helt slut! Har jobbat hela dagen så har väl inte så mycket skoj att berätta egentligen. Ska snart städa upp och betala lite räkningar.. Sen blir det dusch och bok! Mys! ^^


Många kramar till er!

So Jävla Jämställt

Hahaha, Henrik Schyffert är klockren! :D

Söndagsmys!

Sitter hemma hos S och äter Subwaymacka och dricker citronte, massa gott! :) Vi ska snart kolla på film på filmtjänsten Voddler. Rat race tänkte vi kolla på! Haha, en ganska gammal film men har för mig att den ska vara jätte kul! :D Annars har jag bara tagit det lugnt idag, spelat och läst lite. ^^


Ni får ha en trevlig kväll!
Puss

Biobesök

Igår åkte jag ner på stan och träffade Madeleine.. Vi bestämde oss för att ta det lugnt och gå på bio. Vi såg Bröllopsfotografen.. haha.. Ganska dålig film, vi förväntade oss att den skulle vara roligare. Ingen film jag rekommenderar att se på bio direkt. :) Inte ofta jag tycker en svensk film är bra i och för sig, det är mer Madeleine som vill gå på något lättkollat jämt.. Haha. ^^

Innan bion så gick vi och fikade lite på Gränden, mys! Vi drack en varsin drömchoklad, en varmchoklad med grädde, chokladsås och strössel. Mums! ^^

 


Nu ska jag fortsätta spela Rollercoaster Tycoon. ^^
Hörs! :*

Goddagens!

Har nästan precis kommit hem från jobbet.. Ska snart slänga mig i duschen och sedan ska jag nog in till stan en sväng.. Jag och Madeleine tänkte nog gå till en pub eller så... Men just nu är jag mer sugen på att gå på bio. ^^ Sen det blev så här kallt har jag inte haft lust att göra någonting, man vill bara ligga hemma under täcket och mysa. :) Ska det vara kallt kan det lika gärna snöa! Får väl se om jag åker in till stan.. Hehe.. ^^


Ni får ha en jätte trevlig kväll så kanske vi hörs senare! :)

Natti nattii

Har precis kommit hem från after worken på BMB.. Åkte dit en sväng i alla fall och hälsade på födelsedagsbarnet och så. :) Haha, man kände sig inte direkt vacker ikväll, ful regnig frisyr och gammalt smink, snyggt.. Men vi hade trevligt. ^^ Just nu sitter jag och myser med vovven Yuna.. ihih.. Ska snart gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon.. uhuhu.. :(

Caroline och mig.


Födelsedagsbarnet. ^^


Alkoholfritt blev det för mig. :)


Sötnosen Yuna! ^^

Sov gott! Puss

Staden

Hej hopp!
Var ner på stan en sväng idag med Matilda och Madeleine. Skulle bland annat kika på tyg till Halloween, men hittade självklart inte den färgen jag ville ha! Buhuu.. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Utan rätt färg så blir det inte lika roligt eller fint! Uuuh.. Kom hem med vita strumpbyxor, en häxdräkt till syster och ett par små söta hårspännen till mig själv i alla fall. ^^



Just nu sitter jag och vilar lite. Caroline och hennes syskon ska till After Worken... Jag är så himla seg så jag vet inte riktigt om jag ska med eller inte.. Känner mig helt otaggad, det är skit väder och sedan börjar jag kl 08 imorgon. En stor chipspåse och en film, mmm mys! :)


Hörs lite senare! Puss

Parodi Svenska Hollywoodfruar

Hahaha, jag dööör! :D

Good morning!

Sitter här och sminkar mig lite.. Ska strax iväg en sväng, först ska vi till ögonläkaren med liten syster.. Sedan ska vi till Erikslund och köpa lite vätskor till min bil. Känns alltid så värdelöst att lägga pengar på bilar... Men det är väl värt egentligen kanske.. Samma sak när man tankar, haha, pengarna bara flyger iväg! Finns väl andra saker man hellre skulle vilja göra med dom pengarna.. ihihi. Jaja, är man bekväm så är man. ;) 

Nu ska jag slänga in en tvätt innan vi åker iväg. ^^




Jag och syster. Bilderna är från i somras när vi var i Norge. ^^

Hörs sen! 
Pusset!   

Filmtajm!

Godkväll! Hoppas allt är bra med er! :)

Jag och S har precis ätit varsin Subwaymacka, massa gott! :) Och nu tänkte vi kolla på film, S har blivit testperson för den nya filmtjänsten Voddler.. Så nu ska vi testa titta på en film. Beautiful heter filmen vi tänkte kika på. ^^ Till filmen ska vi svulla lakritsnappar och glass! ihih, jag är ett rikigt godis och glassmonster! :)


Ha en fin kväll! :*

Halloween minnen

Sitter här med Matilda och kikar på bilder från förut. Vi hade riktigt roligt Halloweenfesterna -06 och -07. Nu sitter vi här och drömmer om att festen det här året ska bli lika kul! Drömmen vore att vara här i Skultuna som i gamla dar, det var bara så himla mysigt! :D

-06 Skultuna. Matilda, Madeleine och en mig. :)

-07 Skultuna. Matilda, mig och Caroline.

Nu tänkte vi titta på någon film. Vi var nyss till affären och köpte choklad! Ganska mycket choklad! Mums mums!

:*


Halloweendräkt

Nu börjar det bli dags att planera årets Halloweendräkt! Halloween är min absoluta favorithelg, bara älskar att klä ut mig i söta kostymer! :D Sitter och kollar på lite dräkter här på nätet, men det finns ingen jag tänker "wow" om. Så jag har bestämt mig för att sy en egen i år, precis som jag gjorde -06. ^^ Har bestämt mig för vad jag ska sy också, men det får bli en överraskning! :)

Så här såg jag ut -06 med min egensydda dräkt.
(som jag sydde ihop lite snabbt dagen innan)


-07 var jag en söt pirat


Och förra året var jag en rödluva. ^^

Vad ska ni vara för kul i år?
Inte så himla långt dit, ungefär två veckor kvar bara! :D
:*

Glass!

Nu har jag vaknat till liv igen! Går på Alvedon just nu så nu känns det ganska bra. Har varit till posten och lämnat tillbaka polotröjan som var alldeles för stor.. Sedan passade jag på och köpa glass också! Glass är nog det godaste som finns, speciellt när man är sjuk. Tecknat, ligga soffa och glass.. Så ser mitt liv ut när jag är sjuk. Snart ska jag iväg till S, vi ska äta glass i stora lass! :)


Ha en fin kväll!

Sjukling

Uuuh.. Sov ganska oroligt i natt, S hostade så mycket att jag vaknade flera gånger. Till slut la han sig på soffan ute i vardagsrummet så att jag fick sova. Sötnosen. Han har i alla fall precis varit sjuk, och nu är det antagligen min tur. :( Brukar aldrig bli smittad av honom, men nu känner jag mig frusen och febrig. Synd om oss! Gick hem tidigare från jobbet, så jag har nästan nyss kommit hem.. Ska lägga mig och vila en stund nu, hoppas jag mår bättre ikväll!



Puss på er!


Filmkväll

Sitter och fixar mig lite.. ska snart iväg till S och titta på film. Mat från Giddegrillen blir det också, muums!  :D







Nu är jag redo! Ha en trevlig söndagskväll! :)
Puss :*


Michael Jacksons spöke

Shit! Sket typ på mig nyss! Har ni hört om Michael Jacksons spöke?? Det här klippet måste ni bara se!


Lördag

Äntligen!! Har jobbat nästan hela dagen idag, började klockan 12 och jobbade till strax efter 20, puh. Det känns som jag var där en evighet, även fast det bara egentligen är åtta timmar... Tjuriga och otacksamma gäster, fy fan! Folk verkar tro att man är någon jävla robot när man jobbar! Vilket vi inte är! Men men, människor...

Min lördagskväll kommer i alla fall bestå av kaka, bulle och film. Mys mys mys! Det är så himla skönt att vara ensam, det är nästan bara då jag kan slappna av.  


Hoppas ni har en trevlig lördagskväll! :)

Förbjud pälsdjursfarmning i Sverige!

http://www.djurensratt.se/forbjudpalsfarmning

Kan ni fatta att det fortfarande är tillåtet i Sverige att föda upp djur för att sedan döda det för pälsens skull?! Det är ju helt sjukt! Flera länder har redan förbjudit pälsfarmning, Sverige halkar efter!

På hemsidan över kan ni vara med och påverka. Skriv under namnlistan och hjälp oss att göra pälsfarmning till en valfråga 2010!

Höstbilder

Här kommer lite bilder från idag, dock oredigerade.




Jag och S satt och lekte lite med en bild också.. Blev en ganska skum bild.. haha ^^


Hände en liten rolig grej idag. Vi tog lite bilder på en bro vid Gideonsberg, under bron är E18. S testade lite olika vinklar, så han la sig i alla fall ner på marken och tog lite bilder. Sedan ställde vi oss tätt och kollade på bilderna vi tagit medan han legat ner. Utan att helt märka eller höra (!) så har en polisbil rullat upp på bron väldigt nära oss. Bredvid den står en polisman som väntar på att vi ska se honom. Haha! Han hade i alla fall trott att S ramlat och slagit sig så han hade åkt upp från E18 för och kolla till oss.. hehe.. Snäll polisman som brydde sig i alla fall! :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Lyxfällan!
Puss!

Ut och fota med S

Sitter hemma hos S. Åkte ner på stan igår och åt på donken med Madeleine och sedan åkte jag hit. Massa mys som alltid! För en stund sedan var jag och S ute och tog lite höstbilder. Visar dom här senare! ihihi ^^ Vi har precis tryckt i oss en varsin salladsrulle så nu ska vi dö i soffan ett tag! Kika in ikväll så får ni se bilder. :)

:*

Oh noo

Fick hem mina kläder jag beställt från H&M idag, polotröjan jag beställt i storlek S var jäätteestoor på mig! Uhuhu. Jag tror alltid att jag är lika stor som alla andra men tydligen inte.. haha ^^ Jaja, kommer skicka tillbaka den i alla fall. Mössan och vantarna satt okej så dom behåller jag. :)

Madeleine är här just nu, vi ska nog gå och köpa maten senare, en salladsrulle med tonfisk skulle vara gott! Sedan ska vi nog ha teparty med oss själva och planera lite om allt möjligt. Ihihi, vi älskar att planera och gör det som gott som hela tiden! :)

Här är en bild på mig och min stora polo:


:*


Världens godaste mat!










Mums mums mums!


Hos S

ihihi, vaknade runt 10 och såg att jag fått sms av S.. och en timme senare var jag här. ^^ Han är lite sjuk så vi ska dippa grönsaker och mysa till film... Ska snart gå till affären och köpa lite saker som behövs.. Helt otippat att sitta här hos honom så här tidigt. Mys!



Hörs sen! Puss!

Städa?

Oh myy.. Städade inte jag nyss? Haha! Var ju hem till bror en sväng igår och sedan sov jag hos S. Nu när jag kom hem och kliver in i rummet så är det katastrof! Alltid innan jag ska i väg någonstans så blir jag så stressad så att sakerna bara flyger omkring här i rummet! Kläder, smink, böcker och allt möjligt ligger utspritt här nu. Dags att städa igen då! Jag har ingen tidsupfattning, det är nog därför jag blir så stressad, tiden räcker helt enkelt inte till i mitt huvud. Hehe.. Städa, äta chips, kolla på The Girls Next Door och jobba, det är min dag idag. ^^


Ha en trevlig dag alla!
:*

Hemma hos bror

Sitter hos S och kikar lite tv och bloggar. ^^ Nyss kommit hit från min bror, Nathalie och deras söta son Jayden! Vi kollade på Osbournes reloaded och satt och pratade. Sedan blev det lite fruktsallad, mums! :) Men för mig var det bara att svepa fruktsalladen fort för S skulle precis åka och hämta mig. Haha. Jaja, god var den i alla fall! :D



Nu ska jag fixa iordning mig för sängen! Sov gott! :*


Konrad

Hellooo.
Igår åkte jag, Matilda och Madeleine hem till Caroline på lite förfest/styling. Carro fick fixa mitt och Matildas hår. :) ihihi. ^^  Hon gjorde en jätte söt rosett av mitt hår.. Och Matildas piffade hon upp. ^^ Efter vi var klara så tog vi bussen ner på stan och sedan gick vi till Konrad. Riktigt skönt att bara vara med sina närmaste vänner, allt blir så avspänt och roligt! :) Hade en trevlig kväll i alla fall med många skratt. Tack tjejor för en rolig kväll! <3

  













Utgång

Ska strax ge mig iväg till Caroline på lite förfest. Kommer ha med mig kameran så ni kan förvänta er bilder imorgon! ;) Senare ikväll går vi nog till Konrad som vanligt. ihihi. ^^

Så här ser jag ut idag:




Hörs imorgon! :*

Dove summer glow

Nyss hemkommen från jobbet. Jobbade över lite grand.. Men är ledig i helgen så det gjorde inget! ihihi. :D Ska snart lägga mig i ett varmt skumbad och göra hårinpackning! Sedan blir det att smörja in sig i Doves summerglow. Kan verkligen rekommendera den! Det är en brun utan sol med lotion i, man blir alltså inte lika brun som med vanlig b.u.s. men resultatet blir väldigt jämt.. Fin färg blir det också!  


Billig är den med, tror den kostade runt 50-60kr på ICA. :)

Imorgon blir det utgång, om planerna fortfarande blir av. Var ett ganska bra tag sedan jag var ut sist.. Så det ska nog bli trevligt. :)

Hörs imorgon! Natti natti! :*


Ut på morgonpromenad





Så där glad är jag idag! ^^
Idag blir det bara tvätta, städa och jobb.. Uuuh, men det behövs väl också. ^^ ihih
Nu ska jag ut och gå. Hörs sen! :*

Oktober

Ahhh, kan ni fatta att det är oktober nu? Uuuh, tiden går så fort och jag hinner inte med! Känner att jag måste börja göra något med mitt liv snart.. Vill börja plugga men hittar inte riktigt kurser/utbildningar som intresserar mig. Lite panik av att ha suttit här sedan studenten -07 och bara jobbat extra/deltid. Att plugga på distans kanske skulle vara något, dom har oftast många kurser och man slipper flytta.. och att sitta och plugga ensam på rummet är ju helt perfekt! Ska gå ut och kika på kurser nu på en gång! :) Annars blir det bara jobb idag.. Stängning.. uuh. ^^



:*

RSS 2.0