Schema för dagen

Godmorgon på er!

Håller på och packar ihop lite saker. Kommer vara i Nicklas lägenhet medan han är i Finland. Ska ta hand om hans katt Moa. :) Så idag ser min dag (troligtvis) ut såhär:

Packa
Åka till systemet
Jobba kl 12-19
Hämta upp Madeleine
Åka Nicklas titta katt
Duscha och fixa
Åka hem till Caroline
Ev utgång

Eftersom jag är en sådan planerar människa så hoppas jag att detta blir av ikväll. Om jag känner folket rätt så ändras planerna rätt ofta. Haha.

Nu måste jag fortsätta. När jag packar, så packar jag alltid som att jag skulle flytta typ.. ihihih.
Kram på er!


Jag för ett tag sedan. ^^


Sjukling

Känner mig inte helt på topp idag. Det började redan igår då jag kände stickningar i halsen och hade rätt ont i huvudet. Imorse hade det förvärrats en del, oont i hals och oont i huvud! Uuh. Skulle ha jobbat 11.30-20.30 idag också, men gick hem redan vid 16.30 någonstans.

Just nu sitter jag i alla fall och installerar Illustrator, har läst klart Photoshop kursen nu. Har aldrig tidigare hållt på med Illustrator, men det ska nog gå bra. Kursen är dubbelt så lång som mina andra kurser varit, hela 20 veckor! Dom andra var bara 10 veckor. ^^

Ska lägga mig och vila en liten stund nu, och sedan far jag iväg till Nicklas. :)


Kram på er!

Fortune Cookie

"Romance comes into your life this year in a very unusual sort of way."


Tänkvärt!

Wear Sunscreen. Många bra ord. Gillas!


Help!

Meckade ihop en Header lite fort. Tycker dock att den är alldeles för kladdig. Ska nog göra en mer stilren sen när jag har tid. ^^

Hmm. Vilken är finast?







Bada Tifa

Igår blev det filmkväll med Nicklas och hans vänner Daniel och Linda. Vi såg Whiteout, en thriller. Helt okej film, men ingen film jag skulle vilja se om. :)

Åkte hem vid 10 imorse och vandrade hem till pappa en sväng, tog med vovven Tifa hem. Nu har hon precis fått sig ett litet bad. Hon har blivit förvånansvärt duktig! Inte ett ljud och hon försökte inte fly heller. Satt där så fint så. ^^

Snart blir det promenix till pappa, ska nog kika vad bror gör också. ^^
:*:*:*






<3


Bluemoonbar

Kvällen igår var rolig! Vid 21 tiden vandrade jag och Madeleine hem till Walhström på förfest. Blev en del alkohol, prat, musik och gruppbildstagning. ;) Det har blivit en obligatorisk grej vi börjat göra. Haha, men med bara tjejorna såklart. ;P

Efter blev det Bluemoon där det blev dans och stojj. Vid 01 vandrade jag och Madeleine till Bill o Bob en sväng. Sedan gick vi till Donken där vi mötte upp lite folk igen. Kvällen slutade dock ganska trist, kyla, regn och så gott som alla var arga på någonting.. Uuh.


Mig och Madeleine. ^^


Nathalie och Dennis.




Maria, Matilda och Madeleine.


David och Walhström.


Fina tjejorna! ;)


Jag är liten och måste stå på tå för att komma upp lite. ^^






Hamme, Walhström och Madulän.




Vem killen på bilden är, är ett mysterium. Haha.


:*


Träffade min barndomsvän Jens på Bill o Bob. Skoj! :)


Avslut på Donken. ^^


Grönalund

Dagen på Grönalund var awesome! :) Övervann min rädsla och åkte två bergochdalbanor! Känner mig lite stolt faktiskt. :)


Vid centralen tidigt på morgonen. ^^ Köpte frukost inne på Pressbyrån.




Roliga filurer fanns det också. ^^






Lilla gänget. ^^ Var några till i sällskapet också, men dom drack mest öl. ;P


Mig och två av mina bröder. ^^


<3


Bror och company åkte Insane. Helt galen ju! Den vågade inte jag åka. ihih ^^


En sväng inne i Lustiga Huset blev det också.

Nu drar vi snart på förfest hemma hos Walhström, trevligt! Sedan utgång. ;)
Tar såklart med kameran.. ihih.

Ha en fin lördagskväll! :*:*:*

Pyjamasparty hos Madeleine

Ikväll ska jag sova på Madeleines hus. :) Tidigare idag vandrade vi ner en sväng på stan och köpte ansiktsmask och kikade lite på kläder. Sedan vandrade vi tillbaka hem till henne och började städa upp i hennes kök. Så nu är det rent och fint igen. :)

Sedan klockan 18 vandrade jag hem till Nicklas på middag. Väldigt sött av honom att laga middag till mig, dukat upp fint och tänt lite ljus och så. Väldigt mysigt! :) Sedan blev det prat, allt mellan himmel och jord. ^^ Nu sitter jag här hemma hos Madeleine igen. Har precis satt på oss varsin ansiktsmask. Det blir nog att sova rätt tidigt ikväll, för imorgon 08.45 far vi iväg till Grönalund! Wiiie! Blir utgång i Västerås senare på kvällen också. Riktigt skoj ska det bli!
 






Sov gott alla fina! :*:*:*


Snurrigt

Godmorgon på er!

Hoppas allt är bra med er denna fredag. Sitter och är ganska stressad just nu, av ingen anledning alls egentligen. Mycket som snurrar i huvudet, det känns som att jag har hundra saker att hålla koll på.. Men det jag kan komma fram till att jag ska göra är att duscha, packa till Grönalund + utgång imorgon och att lämna in provet. Det är nog mer packningen kanske, man vill ju inte glömma något som är viktigt, tex biljetterna eller kameran.. UUh. Nej, nu ska jag skriva en lista bara för det! <3




Kram på er!

Ny liten kuvertväska

Hittade en supersöt kuvertväska inne på Gina idag. Gissa om jag blev glad! ^^ Sedan köpte jag även ett vitt nagellack så att jag kunde måla fransk manikyr som jag älskar. Mat på Spicy Hot blev det också, mums!


Väska + nymålade naglar.


Kram på er!

Köpa biljett

Hej hopp!
Snart ska jag åka ner till staden och träffa Madeleine. Vi ska köpa biljetter till Stockholm. Ska till Grönalund på lördag med lite folk. Kommer bli skooj! :D Sedan ska jag även kika efter ett fint nagellack.

Har absolut ingenting att sätta på mig på överkroppen.. Uuh. 

 


BHn är ny. ^^ Sitter som en smäck!

Twilight + Justin Bieber "Baby" remix parodi

Haha, klockren parodi. Gillas! ;D


Picknick

Mysig dag med picknick igår. Vi satte oss nere vid Lögarängen i fina solen med lite fika. Men efter bara en timme så började stora moln bildas över oss, så vi bestämde oss för att gå hem till Madeleine istället. Där blev det sitta terass, ta lite roliga bilder och prata om allt och inget. Mys! Sedan avslut på donken vid 23 tiden. ^^


Detta är en typisk fika Madeleine tar med på picknick. Haha. ;P


Picknick. ^^


Vandra till Madeleines hus.


Fina hoppbilden vi aldrig lyckades med. :P


Sitta terass med cider. ^^


Skål! På en måndag. ;)









Picknick time

Ses på stan! ;)



'
:*:*:*

Stugan

Hej allihopa!
Kom hem för ett litet tag sedan. Sov hos Nicklas i natt. I lördags åkte vi alltså till en stuga utanför Hedemora. Vi åkte en ganska bra bit in i skogen.. Där parkerade vi bilen och sedan fick man ro ut med en båt för att komma till stugan. Väldigt mysig liten stuga! Fanns ingen electricitet så det kändes som att leva lite som förr.

Nästan så fort vi kommit i land så hoppade alla i och badade... Då slog Nicklas vän Daniel i foten i en vass sten.. Så Daniel och hans flickvän Linda fick åka till Akuten i Avesta, där han fick sy 5-6 stygn! Uhhh. Efter det badade ingen mer.. hehe. Jag och Nicklas blev alltså ensamma i stugan i ca 5timmar. Vi hade det jättemysigt ute på terassen, det spöregnade, åskade och blixtrade ett tag. Vi satt där och lyssnade på lite roliga radiokanaler under en filt med ett glas vin. Blev även lite kortspel för oss. När Linda och Daniel dök upp sen, vid ca 00.30 så satte vi igång grillen. Så det blev alltså en väldigt sen middag, vid 01.00 ungefär.

Dagen efter blev det en mysig frukost ute på bryggan. Sedan tog vi en liten fisketur med båten. Nicklas fick en hel abborre, som han sedan slängde i. ^^ Rodde ut en ganska bra bit med båten. Det kändes väldigt rent och fräscht i luften där. Efter blev det lite solning och sedan for vi hem. Tack för en mysig kväll/dag! :)

























Stress

Stressad i massor! Snart åkte jag iväg till en stuga i Dalarna med Nicklas och två av hans vänner. Jag är en riktig planerarmänniska så det här känns helt kaotiskt i mitt huvud, även fast vi pratade om det igår. Hade på känn att det inte skulle bli av... Snart åker vi.. Meeen, det blir nog trevligt. ^^ ....


Ha en fin lördag! :*

Staden med Madeleine

Hej !
Blev en vända på stan med Madeleine idag. ^^ Köpte god sallad från Vivaldi och satte oss vid Vasaparken och njöt. Sedan blev det lite shopping för min del, ett underklädesset och en väldigt söt liten klänning. ^^ Planerade en del också, som vanligt. ;) Våra drömmar SKA gå i uppfyllelse. Vi planerade lite grand hur vi ska kunna uppnå våra mål och lite annat. Efter åkte jag hem en vända och sedan till jobbet. En rätt slapp och skön dag ändå. Och nu är jag ledig i en heeel vecka! Wehoooo!

Visar er imorgon det jag shoppade. Hittar varken kameran eller sladden, så typiskt. :)
Sov gott fina. Kram!


Madeleine och jag för några veckor sedan. ^^


Iväg

God kväll!
Fick sluta tidigare idag! :D Fick gå redan vid kl 17, gissa om jag blev happy! ;D Har fixat och donat lite här hemma, har även färgat min utväxt.. Så nu känner man sig fräsch igen. ihih. Snart bär det av till Nicklas där det ska kikas film, eller något. ;)


Just nu. ;)

Ha en fin kväll! :*:*:*

Beautiful Monster

Just nu håller jag på och lyssnar sönder Ne-Yo's Beautiful Monster. Första gången jag lyssnade på den var den sådär. Men nu efter sisådär 10-15 gånger så är den super! Haha. ;)


God natt

Massor med jobb just nu... Jobbar till fredag och sedan är jag ledig en hel vecka!<3  Har sovit ganska dåligt de senaste nätterna, så nu blir det hopp i säng. Ville bara skriva god natt till er fina. :)


God natt :*:*:*


Kvällsdopp

Uuh. Jag har blivit rätt kass på att blogga nuförtiden. Tycker dock det är väldigt roligt att gå tillbaka i Arkivet och titta lite på vad jag gjorde vissa dagar och så. Borde kanske skärpa mig, men har verkligen ingen luust. ZzzZ.

Igår när vi nästan precis kommit till fiskestället så ringer bror och vill ha lite skjuts, det var viktiga saker som behövdes fixas så det blev två vändor in till stan. Tur var så tog jag en egen bil till fiskestället. Sista vändan tog mamma då hon släppte av mig hos Nicklas. Jag och Nicklas åkte sedan iväg och tog ett skönt kvällsdopp någonstans utanför Surahammar, Långsjön tror jag stället hette. Väldigt mysig kväll med honom. :)


Jag och N på midsommar. ^^
:*:*:*


Fiska

Snart blir det lite fiske med familjen och barnen. Trevligt att bara sitta och göra ingenting. Väntar på att min goda äppelpaj ska bli klar i ugnen, sedan åker vii.






Kram på er!

Power Meet

Igår blev det Power Meet med Matilda. Började med att vi satte oss nere på Lögarängen för att vänta på folk. Efter bara en liten stund så ringer bror, så vi går till honom och går runt lite där med honom, Nathalie, Jayden och deras vänner. ^^ Vandrade tillbaka till Skrapan och kollade på när någon tjej dom kände spelade. Efter det mötte vi upp Jesper, Emilia och Jespers bror. Ner till Löga igen och satte oss där. Då kom även Carro och Emilias vän Kim? och sällskapade lite. :) Tröttnade dock ganska fort och åkte hem redan vid 23. Saknade FFVII så mycket. ;)


Matildat.


Miip.




Sötaste Jayden. :*


Jesper och hans bror.


Emilia och hennes vän.


Mycket folk, och mycket skräp överallt. Uuh.


Matilda, tuttlisan Carro och Mig. ;)


Två fina raggarstjärtar.. hahah.. uuh!

Grönalund

Godmorgon!
Igår åkte jag, Nicklas, Madeleine och Johan ut på äventyr till Grönalund! :) Deras vän Simon och hans flickvän Jossie följde också med. Killarna ville se när Damian Marley spelade. Jag och Nicklas tröttnade dock på trängseln efter ca 15-20min, så då vandrade vi iväg och hade lite skoj för oss själva. ^^ Blev sockervadd och glass, kasta bollar, skjuta med pistoler och sedan hann vi även med LustigaHuset. Ihihi. Vi kom dit vid kl20, så man hann inte göra så jättemycket. En supermysig kväll ändå.


















Plugg och Jobb

Plugg, så har min morgon sett ut. Har nämligen ett teoretiskt prov i Photoshop i helgen. Spännande! Dock så är det faktiskt väldigt tråkigt att läsa om olika värden, RGB och CMYK osv. Snart väntar jobb också, ska jobba 11.30-20.30. Det suger ju! Men jag överlever nog, får tänka på att jag är ledig imorgon! ^^

Hoppas ni får en bra dag! :) :*




Snow Patrol - You Could Be Happy

.........


Festival och tv-spel

Godkväller!
Kom hem för ett litet tag sedan. Umgicks med Matilda, Carro och Madeleine idag. ^^ Vi vandrade runt lite på stan, åkte en karusell bland annat. Var hur längesen som helst jag åkte en sist! Haha. Madeleine och Matilda åkte även virrvelvinden, men jag fegade ur i sista stund. Och tur var ju det, för deras vagn snurrade så gott som hela tiden. Hehe. Efter staden följde jag med Madeleine hem till hennes bror Stefan och hans sambo Elisabet. Där blev man bjuden på kräftor, sallad och baguetter. Kräftor är nog bland det läskigaste som finns, haha. Kollade på förskräckt när Madeleine bröt av klor och åt upp nästan hela kräftor. Uuuääh! Sedan blev det tv-spel!<3 Vi spelade först lite Mario Kart, där testade jag att köra med ratt, svåårt.. Hehe. Efter blev det Mario Party 5, jag och Madeleine var i ett lag, och vi stenloosade! Vi är sämst!


Jag och Matilda åt Langos.. var väl sådär.. hehe




Ett Caroline. ^^


Matildaaan.


Åka lite karusell. ^^




Maduläänen.


Stefan och Elisabet. ^^


Glad som ett barn! Var helt super excited över ratten! Haha :)




:*:*:*

Myskväll hos Madeleine

Efter allt pluggande igår så åkte jag och Matilda hem till Madeleine på lite filmkväll. :) Jag och Matilda hade hyrt A Perfect Getaway, den var rätt bra. Från början tror man att den är lätt att förutspå, men sedan efter ett tag så hade man ingen koll. Hoppa till gjorde man några gånger med. Hehe. ^^ Mysigt i alla fall att sitta stjärt med vännor. <3




Puss på er fina!


Äventyr till Munga

Hej hopp!
Har precis kommit hem från en mysig solstund med Matilda. Tog med oss lite fika och tog bilen ut till Munga där vi solade och jag tog mitt första dopp för i år. Det var varmare i vattnet än jag trodde det skulle vara. Mysig start på fredagen! :)

Tog lite bilder också. ;)

















Nu blir det en dusch och sedan lite plugg.
:*:*:*

Västerås Festival

Hej alla fina!
Igår vandrade jag och Madeleine ner på stan för att kika lite på Festivalen dom har nere på stan varje år. Vi åt sockervadd och kikade lite på människor. :) Hittade även en fin rosa väska också. Det var väldigt mycket folk så det var massa oljud och trängsel överallt, så vi tröttnade till slut. Efteråt vandrade jag hem till N där jag tog det lugnt resten av kvällen.




Så här såg jag ut. ^^


:*:*:*






Nu ska jag ut i solen och mysa! Kanske ringer en vän och åker iväg och badar och har picknick! Det skulle vara myset! :)

Puss på er!

Eclipse!

Filmen var awesome! Helt klart värt väntan.. ihihi. Andra filmen var ganska långtråkig om man jämför med tredje. Mycket i filmen stämde med den tredje boken, vilket överraskade mig! Filmen rekommenderas varmt! ^^


Fasters sötnos Jayden! :)


Dennis och Nathalie. ^^


Matilda, mig och Evelina. ^^


:*:*:*

RSS 2.0