Solen skiner!

Att kunna sitta i nästan inga kläder alls ute på balkongen och känna att solen faktiskt värmer är ren lycka! I högtalarna spelar jag Nadia Ali - Pressure på repeat. Jag känner mig så lycklig just nu! <3


Bild från våren 2011 ^^

Hotellen i Thailand

Idag känns det lite som att jag drömmer. Har suttit med näsan i matteboken så gott som hela dagen. Jag förstår vad jag räknar just för tillfället (äntligen), men imorgon är det nog som bortblåst igen. Så ointresserad så det finns inte!

Jag har förresten glömt att visa er lite hotell vi kommer bo på i Thailand. Vi har bokat 3 hotell för 15 dagar, de resterande 10 dagarna får bli spontana. (!) Får se vart man hamnar då, 4 olika viljor kommer nog inte bli så lätt.

Vi startar på Koh Samui, Chaweng Beach i 5 dagar. Hotellet heter NovaSamui Resort och där ska vi bo i deras minisvit som verkar väldigt mysig. Stranden ligger ca 15 min därifrån, så läget är riktigt bra!


Minisviten. ^^ (Bild lånad av Tripadvisor.com)


Poolen (Bild lånad av Tripadvisor.com)


Området (Bild lånad av Tripadvisor.com)

Därefter kommer vi bege oss till Krabi, Ao Nang eftersom det ligger relativt nära. Där kommer vi bo på det mysiga hotellet Harvest House i 5 dagar. Här bodde jag och baby förra året några dagar.

Hotellet här är väldigt litet och det är nära till marknader och ca 15 min promenad till stranden. Personalen, speciellt Honey, är supertrevlig och väldigt hjälpsam! Harvest House ordnar även med många guidade turer!


Rummet



De 5 sista dagarna, under Thailands nyår Songkran, kommer vi bo i Bangkok på det lyxiga hotellet Amanta Ratchada Serviced Apartments. Även här bodde jag och älskling vår förra vistelse i Thailand. Här finns allt man behöver, till och med tvättmaskin. Om ni bor i Bangkok någon gång så rekommenderar jag detta hotell starkt! Precis utanför finns en stor marknad, flera stora köpcentrum och en stor mataffär.


Poolområdet


Köket


Vardagsrum


Sovrum

Nu kom baby hem så nu ska det mysas med kladdkaka och serier!

:*:*:*:*

Å2

Gårdagen bjöd på lite fest!

Ns kompis Luis åker till Mexico i 3 månader snart, så han hade en liten avskedsfest igår. Egentligen hade jag och baby planerat en mysig hemmakväll tillsammans, men vi for dit istället.

När klockan närmade sig 00 for sällskapet ner till Å2, som jag inte visste existerade. Riktigt bra trancemusik och bra röjj! Roligaste kvällen på ett bra tag! Spontana utekvällar blir alltid dom roligaste för mig, flummiga på nå vis.

Glömde helt bort att ta bilder, så ni får nöja er med en gammal festbild på mig. ;)



Ny Design!


Vad tycker ni, visst blev den bra?

Äntligen har jag tagit mig tid och ork att ändra den tråkiga design jag hade innan. Nu känns det helt plötsligt mycket roligare att blogga igen! ihih

Back on track!

Mallorca!

Jag och älskling har bestämt vår nästa resa (efter Thailand såklart ;) ), nämligen Mallorca! Det har ju börjat gå flyg härifrån Västerås, så då måste man ju bara passa på! Flyget är ju så gott som gratis också. Me like!

Som det ser ut nu åker vi i början på augusti, en vecka. Då vet man att man får en vecka solgaranti i sommar i alla fall, eller ja, chansen för värme och sol är ju 1000 gånger större på Mallorca än i Sverige i alla fall.




<3<3<3

Vårkänslor!

Idag har jag underbara vårkänslor! Jag älskar den känslan jag får när det håller på att bli vår, man känner sig så mycket gladare och piggare än vad man gjort på mycket länge! Det känns typ som att hoppet kommer tillbaka. Jag hoppas innerligt att det är slut på snö nu, kom vår, kooom! <3

Sitter här med matteboken och försöker förstå mig på det här med algebra, jag tror inte på matematik och tycker det är bland det tråkigaste som finns. Vad har man tex för nytta av att kunna räkna ut X och Y? Ingenting om du frågar mig! Den som kom på detta räknesätt måste haft riktigt tråkigt. Bää.


Värme. <3

Längesen!

Godmorgon på er!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här, har som sagt Instagram och tycker det är lite roligare just nu. ;)
På senaste tiden har jag bara räknat matte, jobbat och väntat in tiden till Thailand! Nu är det exakt en månad kvar, gud vad tiden går foort! Längtaaar!

Har även hunnit shoppa en till klänning till Thailand (trots att jag borde spara alla slantar), det är en exakt likadan klänning jag visade er för ett tag sedan (den marinblå), har nu fått hem en i vit också. Awesome! ^^



Love!

Instagram

Något jag börjat använda på senaste tiden är Instagram. Lägger upp bilder där, både nya som gamla. :) Riktigt underhållande att kika på alla fina bilder som finns där! Instagram är en app, en slags bilddagbok för er som undrar vad Instagram är. ^^

Har ni Instagram får ni gärna följa mig. ^^
Mitt namn där är turawonderland. =)

:*:*:*


Ny klänning!

Älskar min nya klänning som jag fick hem idag ifrån Nelly. <3
Dock liite för lång på mig, men det fixas lätt med lite nål och tråd. ^^


RSS 2.0