MSN

Det verkar som att någon spridit min msn? Haha, wtf liksom. :P Inte varje dag man loggar in och det är 19st nya som vill adda en! Bah. Tur att det inte är min msn som jag använder flitigt. ;) Så ni som försökt adda mig på den, tji fick ni! ;P





Puss!

Hej små tussar!
Hoppas allt är bra med er! Jag har så himla mycket att göra just nu. Plugg och jobb hela tiden.. Det börjar kännas ganska jobbigt nu. Men nästa vecka är sista veckan på en av kurserna. Sedan kommer jag bara plugga en kurs i taget. kommer bli såå skönt! :)

Har inget roligt och inget nytt att berätta.. Bättre tider kommer snart! ^^
Nu ska jag ta ett baad! :) Pussen tussen!


Lördagskvällen!

Gud vilken kväll det blev igår! En ganska oplanerad och strulig kväll. Men kul var det i alla fall! ;D Kvällen började med pizza hemma hos Carro. Sedan blev det tillfix, och Carro fick som vanligt fixa så gott som allas hår. Så himla duktig! :) Sedan bar det av tidigt till BMB, där vi blev nekade att komma in! Haha. Det stod en ny vakt där igår. Man har ju aldrig blivit nekad förut. Eftersom vi blev nekade där så gick vi till Circus en snabbis, där var det bara gamla tanter och äldre snubbar.. Så vi drog vidare till Bill o Bob där jag träffade på lite gamla klasskompisar från gymnasiet. :) Sedan vid 00 så gick vi tillbaka till BMB, ställde oss i andra kön.. och kom in utan problem! :P Där blev det dans i massor den sista lilla tiden som fanns kvar. Hehe. ^^ 

Tack för en rolig kväll! <3




Hela gänget. Jag, Carro, Jessica, Matilda och Madeleine. ^^










Hem till S

Nu for jag hem till S. Ikväll blir det en och lugn och mysig kväll med godis och film! :) Måste vara riktigt utvilad imorgon, har nämligen prov. Det har jag varit nervös över hela veckan. Men det kommer nog gå bra! ^^

Längtar till imorgoooon! ihihi. Gud vad kul det ska bli med mina tjejor! <3




Puss på er!

Superblond!

ihihi, jag testade precis hårfärgen jag köpte i onsdags! Jag har väldigt ljust hår, och hårfärgen blekte det ännu en nyans eller två! Me so happy! :D Så den kan jag verkligen rekommendera till er som vill bli superblonda! ;)




Håret är fortfarande lite blött. Blev väldigt nöjd! :)


<3!

Stress!

De senaste dagarna har jag varit sååå stressad! Jag är så gott som alltid stressad, men nu har det varit riktigt dålig stress. Det visade sig när jag jobbade igår. Fick en panikångestattack i driven, det sämsta stället att få det på. Så det var bara för mig att slänga av mig lurarna och springa bak till personalrummet. Det går knappt att kontrollera sig när det händer. Man får ingen luft och gör allt som går för att få ett "bra" andetag. Usch.. Idag fick jag självklart stå där igen, men denna gång med en back. Det gick bättre, men jag försöker fortfarande få "bra" andetag. Riktigt jobbigt! Så jag sitter här just nu och letar luft. Uuuh.

Till något roligare. På lördag blir det utgång med mina fiina vännor! :) Extra kul blir det om min rosavän följer med! ihihi. Kommer hur som helst bli superkul! ;)




Puss på er!

L1++

Ihih, nyss hemkommen från stan. Mina vänner är bra fina! :) Blev lite shopping idag. Hittade en massa söt kuvertväska, rosa med nitar. Riktig Tura-pryl. ;P Sedan världens bästa mascara (Stiletto) och hårfärg! Köper alltid samma hårfärg, L1+, men blev riktigt superglad när jag såg att Åhlens fått in blond i L1++. Alltså suuuperblond!! Så nu ska vi testa, jag hoppas jag blir vit i huvudet. ;)




:*:*:*

Solen!

ihih, jag ser solen idag! :) Nu får det faktiskt bli vår på riktigt!! Ska iväg och jobba lite över lunchen snart.. och sedan bär det av till staden med Carro, Matilda och kanske Madeleine. Fika och shopping.. Najs. ;)

Så här ser vi ut idag! En vår-Tura! :)

Pusset!

Planering

Sitter här med Madeleine och skriver en planeringslista. Vi älskar att planera och drömmarna bara flyger iväg när vi är tillsammans! Vi har samma tänk och har ungefär samma drömmar, vilket är jättekul! Så nu sitter vi här och drömmer om ett bättre liv. Vilket vi en dag ska uppnå! :)

Jag har även hunnit laga en romantisk middag till mig och Madeleine också. Makaroner och tonfiskröra. Typisk Tura-mat! ;P Yuummiiie!


Wiie!

Heej hopp! Hoppas allt är bra med er. ^^ Jag har nästan precis kommit hem från jobb. Gillar att börja tidigt på morgonen, då slutar man i tid, vilket jag aldrig gör annars. :) Snart kommer min fina rosa vän över. Mys! :D Dock så måste jag ju städa här.. Hehe, har inte orkat göra det än! Buhuu.

Är lite extra glad just nu också. Loggade in på skatteverket och såg att jag kommer få tillbaka 16 169kr på skatten iår. Inte helt fel! :) Får alltid tillbaka en ganska bra summa, tror det har att göra med att jag är timanställd? Hmm. Jaja, jag klagar inte iaf! ;D

Nu stäääda! Pusset!


Puss!

Vissa människor alltså. Hahah. Herreguud! Nej nej, jag är inte bitter!
Ska åka iväg en liten sväng nu, känner att jag behöver tänka av mig lite. Det ska bli skönt. Sedan släpper jag de tankar jag har. Har en känsla av att The heart is a rebel kommer gå i repeat. ooh, så bra!


Puss på er!


Moto Boy - The heart is a rebel

Aaahhh, min nya favorit! Gud så bra han är!!!


Så gott som återställd!

Hej fina läsare!

De sista dagarna har jag inte orkat med att göra så mycket. Har mått ganska dåligt. :/ Nu är jag så gott som återställd. :) Jag har ganska lätt för att släppa taget om saker och att gå vidare. Man lever ju trots allt bara en enda gång! Livet är för kort för att deppa!
Bättre lycka nästa gång liksom!

Idag har jag jobbat, ätit pizza och suttit stjärt. Jag brukar vara bra på att ta hand om mig själv, men inte de senaste dagarna. Mitt rum speglar ganska mycket av hur jag mår. Stressad/deppig = Kaotiskt rum. Hehe. Dags att städa upp lite, det skulle jag må bra av. ^^





Sov gott sötnosar!! :*:*:*

Äntligen!

En uppgift har legat och gnagt i mitt huvud hela veckan. Håller på i InDesign, programmet är på engelska och boken på svenska. Det betyder att det blir dubbelt så mycket jobb eftersom jag måste leta mig igenom verktygen för att hitta rätt. Att bara översätta orden går oftast inte då det heter helt olika. Men jag lyckades till slut genomföra min första uppgift. Skam den som ger sig liksom! :P

InDesign är ganska avancerat. Man ska dra massa stödlinjer och andra linjer. (?) haha. 



=



Vet knappt hur jag har gjort. Haha. Uppgiften skulle se ut så här i alla fall. Jag är stolt! :) Och min depression har släppt ganska mycket. Skööönt! :D

Mina funderingar

Jag funderar. Människor, robotar. Gör och tänker precis vad som förväntas av dem. Väldigt få går sin egen värld, är på sitt egna sätt. Stela, allvarliga människor, varför är ni på detta sätt? Är det bara Sverige, eller är hela världen så här? Är det meningen att man ska ta livet på 110% allvar? I am confused. Jag tillhör inte denna värld. Jag lever inte ofta här, jag finns och bor i min alldeles egen drömvärld. Jag lever inuti mig och mitt huvud. 

Vem bestämmer att man är psykiskt sjuk, och vem har bestämt att det är något dåligt? Jag förstår de människor som blir alkoholister, pundare, psykiskt störda. Att leva i denna värld, där allt är hårt och kallt är inte lätt. Man krossas så fort man försöker göra något, så fort man lyckas.

Det är många som inte verkar förstå mig, som tycker att jag är svår. Varför? Får jag inte ha alldeles egna tankar, egna visioner? Måste jag vara som er för att bli accepterad?

Onda depression. Jag är stark. Jag kommer överleva!


Alice i Underlandet

ihihih, ikväll blir det bio med Matilda. Vi ska se Alice i Underlandet! Jag har sett fram emot den filmen vääldigt länge! Egentligen skulle jag ha sett den i 3D i Stockholm med herr S.. Men det lär ju inte hända.. :P




Matilda och mig. ^^

God natt!

Fanta och glass är vad som hållt mig vaken de sista timmarna. Hög på socker och noll koncentration.. Då går det bra att plugga. Inte. :) Nu har sockret avtagit och jag är så gott som död.

Nu åker jag till en bättre värld, mina drömmars värld. <3
Hörs imorgon! Puss på er!






Zombie

Sitter här som en Zombie, orkar inte göra någonting. Blev inte mer än ca 3timmars sömn inatt. Jobb på det är ingen speciellt bra kombo. Livet är bra långt ner just nu. Mycket tankar om allt och inget. Vet inte vad jag ska göra, hur jag ska göra. Jag ångrar inget. Jag har dock kommit på att ingen kommer kunna älska mig tillräckligt.


Fortune Cookie

Those who bring sunshine to the lives of others cannot keep it from themselves.

Hmm. :)




Maria Montazami

Finns det en skönare människa än Maria Montazami? Hahah åh, hon har så roliga grejer för sig! Lite sådär halvseg och riktigt rolig! :D Mer sådana människor vill vi ha i denna värld! :D



Sköna citat från Maria:

”Utan läppstift känner jag mig exposed, rädd och nervös.”

”Jag klär upp mig till allt, till gymmet, till affären, för andra folk tittar ju. Dom vill ju inte se någon ful människa som går omkring”

”Jag tycker folk ska klä upp sig när man går bort, lägg lite effort och ha lite stil! Kommer du i sweatpants eller joggingbyxor, ja, men då kanske din man lämnar dig”

”Jag har hört att man inte ska ha på sig en massa juveler för det skimrar i vattnet som gör att hajen blir intresserad av att ta en tugga. Så inga juveler idag!”

Anna Bergendahl, snark!

OMG!! Sitter och kollar på svts hemsida på melodifestivalens bidrag. Låten som vann är sååå boooriiing!! Visst, Anna Bergendahl är helt fantastiskt bra sångmässigt. Men NÄR ska Svennsons fatta att Melodifestivalen är så mycket mer än en bra sångröst??

Underhållningen i sådana här tävlingar är 10gånger viktigare än en tråkig sångröst där människan dessutom står helt still! Hahah. Ååh.. Roliga färger, konstiga kostymer och en hajpad låt, då skulle vi ha chans att vinna, för då skulle folk bli nyfikna och ORKA lyssna på vårat bidrag... Men just ja, nu är det de svenska folket jag pratar om, då MÅSTE ju allt bara vara så himla normalt och tråkigt. *kräks*

När Sveriges framträdanden börjar likna klippet under, DÅ kommer jag att följa Melodifestivalen! ;) Så här ser underhållning ut svenskar! :)


Bilder från igår

Riktigt rolig kväll igår! Mycket dans och myckeet skratt! :D Det måste vi göra om fler gånger tjejor! :) ihihi


Carro, Matilda, Nathalie och en jag. ^^






Vi är snyggast!










Tack för en rolig kväll! :D <3!


Utgång BMB

Sitter och fixar oss lite just nu, och sedan blir det utgång till BMB. Kul! :) Carro har precis blivit klar med mitt hår, fick sött prinsesshår ikväll! Mycket nöjd. ihih ^^






Kör på min nya rosa klänning ikväll. ^^


Carro fixar Matildas hår också. =)


Fina Nathalie. ^^


Vårkänslor!

Idag har jag riktiga vårkänslor, gud vad jag älskar att solen lyser och att det är plusgrader ute! :D Längtar riktigt mycket till när jag får syn på första blomman och fjärilen.. ååh, då är det vår!!<3

Just nu sitter jag och funderar på vad jag kan ha på mig ikväll. Jag är en riktig planerarmänniska, så allt måste vara planerat innan jag gör något. Allt från kläder till plats. När, var och hur liksom. ;) Ikväll blir det i alla fall utgång med Carro, Matilda och Nathalie. ihihi, kommer bli kuul! :)

Ska packa ihop mig, och sedan vid kl 15 åker jag hem till Carro. ^^ Kameran hänger såklart med ikväll. :* Hörs senare dåå!


Twilight Saga - Eclipse

iiih ååh, hittade precis Eclipse trailern. Lääängtaaar!


Mycket att göra!

Plugg och jobb, så har min vecka sett ut. Har knappt hunnit med något annat alls. Har suttit och varit grinig tidigare ikväll också. Började med InDesign idag. Grinig för att det är väldigt enkla grejer, men i boken förklarar dom väldigt komplicerat och svårt. Istället för att tex trycka på ett verktyg i panelen, så ber dom mig gå in genom tex "Window" och sen vidare. Bah?! Vafan liksom. :P

Imorgon blir det jobb heeela dagen. Men är ledig i helgen, vilket inte händer så ofta.. Så jag får väl vara glad ändå! ;D Nu ska jag kika klart Lyxfällan. Pussen sa tussen!


Grinig. ^^


Detektivbyrån - Om du möter varg

Guud vad jag älskar låten Om du möter varg med Detektivbyrån!! Ännu bättre blir den med den underbara Apoteksreklamen! Reklamen känns lite Tim Burton inspirerad. Får lite rysningar när jag kollar på den! Åhh, så braaa!!


Ny header

Nu har jag fixat och trixat lite med bloggen. Kände att färgen beige, samt de rockiga bilderna på mig, inte var så mycket jag egentligen. Jag är rosa och söt, inte svart och cool. ;) Känns skönt med lite nytt, speciellt nu när våren är på väg! :D


:*:*:*

Super happy me!

Wiiie! Idag ramlade Final Fantasy 13 ner i brevlådan!!! :D Det släpptes idag så jag förväntade mig att få spelet först om någon dag.. Me so happy!! Ska snart åka och hämta liten bror, och sedan blir det speel resten av dagen!! ;) Wehooo!


599kr från Webhallen, värt varenda krona! ;)

Ny klänning!

Hittade en massa söt rosa klänning på stan idag. Jag var bara så tvungen att köpa den! ihihi. ;) Sitter som en smäck gör den också.. Mihihi.

 
Fin va?! ;)

Plugga!

iihhi ååh, jag sitter och pluggar, pluggar! :D Det känns bara sååå bra! Jag har väntat och längtat så länge nu! Me so happy idag! ^____^ Idag är det Photoshop Elements, visa och ordna foton som är dagens uppgift. Även om det är lätta grejer så är jag lycklig över att få lära mig nya saker. :D Wiiie! ^^

Lite senare ska jag iväg en vända till stan också. Ska träffa Carro, kika runt lite och sedan köpa dom där förbaskade kablarna. :)

Hörs senare då! :*:*:*




Supercuute!

Haha ååh, supersöta skor från Babycham. Kom till mamma! :)


Finns att köpa på Halens.se. :D

Imorgon

ihihi åhh, imorgon börjar jag att plugga!! :D Det känns riktigt skönt! Grafisk kommunikation, kommer bli superkul! Kommer ju att plugga på distans, känner att det är helt perfekt för mig. Sitta på mitt rum i ett hörn hela dagen och fixa och dona med bilder och sådant.. Åhh, I'm sooo excited!!! :D

Sitter just nu och försöker fixa och installera lite program jag kommer behöva.. Men min bildskärm är för liten?! Jäkla skit... Förra sommaren köpte jag en jättesöt rosa liten dator. Ja, väldigt viktigt att den var rosa! ;) Fanns inga stora så jag köpte en ganska liten och nätt dator. När jag köpte den så gav jag bort min älsklings Dell, vilket inte var det smartaste nu kanske. ;P Så imorgon blir det att åka in till Clas Ohlsons och köpa kablar så att jag kan koppla till TVn.. Haha, krångel.. !


Lite doningar kan jag, såsom klippa, klistra och sådant. ^^  

Tröttnar aldrig

Sitter och kollar på gamla The Girls Next Door avsnitt, jag kan inte få nog! Haha. :D Holly, Bridget och Kendra är tillsammans dom vackraste kvinnorna jag någonsin sett! Jag bara älskar Bridgets personlighet, finns det en rarare och gulligare människa?! :D




Beautiful!


Crap!

Aahh, har lyckats bita sönder en del av en kula till piercingen jag har i tungan! Jag är inte så intresserad av piercingar, min piercing bara sitter där liksom.. Så man har ju inga reservkulor heller. Haha, crap! Kommer inte hinna köpa ny kula på några dagar eftersom att jag ska jobba hela helgen. Kulan är vass! Aahh, synd på mig!

Nu blir det jobb, hela dagen! Uuuh, hata. 


Åh, sommar.. Kom till mig!... 

FF XIII bokad!

Wehooo! Idag bokade jag ett Final Fantasy XIII, jag är såå späänd! Haha, 5 dagar kvar nuuu!! :D :D :D Längtar bra mycket! :) 5 dagar, gå fooort nu tiden!




Barbie!

Jag älskar Barbie och rosa. Har länge letat efter en söt Barbie t-shirt. Nu har jag äntligen funnit en, och jag älskar den! haha! :D




<3<3<3!

Red Chili

Har precis kommit hem från stan. ^^ Var upp en sväng till Madeleine först, sedan bestämde vi oss för att gå till Red Chili och äta wokade grönsaker. :) Smakade helt okej. Sedan blev det friterad banan till efterrätt. ihihi. :D

 

Köpte även världens sötaste t-shirt! Visar den lite senare när jag tagit bild på den! Omg, riktig Tura-stil! :D


Åka staden!

Åka staden träffa Madeleine. Vi ska äta mat och kanske kika runt lite grand. ihih, mys! :*




God morgon!

Vaknade strax efter 08 idag, massor med pigg! :) Älskar att vakna till solen. ^^ Gick upp på en gång och satte igång en tvätt, duktig jag. =) Blir en städ och tvättdag idag, om ingen kommer med något roligare förslag. ;P

Sitter i alla fall och äter en Tura-frukost just nu. Nyponsoppa, grädde och mandelbiskvier, yuummiie! ^^ Ska strax ut på en morgonpromenad i fina sooolen! :D

:*:*:*



Nytt husdjur

Hej hopp! :)
Idag har jag köpt en liten vän till min lilla vädur Tidus. Köpte ett massa sött marsvin! :D Köpte honom till min lillasyster som är 7år. En lekkamrat till oss alla! ;D Eftersom alla våra djur är döpta efter Final Fantasy så bestämde vi att lilla tussen ska få heta Cloud från FF VII! ihihi. Cutie! :)




<3!

Sött sommarlinne

Hittade ett jättesött sommarlinne inne på New Yorker idag när jag var på väg hem. :) Den kommer nog vara superfin med ett par jeansshorts, solglasögon, keps och ett par fina klackar! ;)


Söt va? :)

Skolböcker!

Hej alla läsare! ^^
Har precis kommit hem från lite jobb. :) Är på riktigt bra humör just nu! Mina skolböcker till dom första två kurserna kom idag. :D Sen så har jag även fått ett rosa brev och en fin teckning/brev av mitt fadderbarn! :D

Gud vad spännande och roligt det ska bli att börja plugga, speciellt eftersom det är något jag verkligen är intresserad av. Wiie! :D






Mitt fadderbarn är så sööt! :D


RSS 2.0