BMB

Godkvällens!

Igår kom Matilda, Madeleine och Sofie över på lite förfest här hemma. Trevligt! Vid 23 tiden tog vi taxi ner på stan och vandrade till BMB. Där träffade jag även N och hans vänner.

Lite bilder från förfesten. Inne på BMB glömde jag helt bort att ta bilder. ^^

<3<3<3









Projekt Asienresa

Gud vad dagarna går fort! Skönt eftersom jag bara längtar till mina resor, men ändå lite stressande eftersom jag inte gjort så mycket. De senaste dagarna har jag spenderat med FFVII Crisis Core och med min hemsida som jag hoppas bli klar med snart. Den här hemsidan kommer handla om resor, i asien såklart! <3 ;)

Här får ni en liten titt på mitt projekt. Tog en print mitt i ett bildbyte. ^^



Nu blir det film med älsk. :*:*:*

Lunchat!

Har precis varit på stan och lunchat på Vivaldi med Caroline. Myspys! Vi hade en del att prata om, så det var kul! Imorgon ska hon få testa på att toppa mitt hår. Är väldigt rädd om mitt hår annars, så jag hoppas du är duktig C. ;P

Ikväll blir det middagsmys eller liknande med Daniel och Timmie. ^^ Även kanske Daniel och Linda. En riktigt bra fredag med andra ord. :) 

Nu måste jag jobba vidare med mitt och Ns projekt så att jag blir klar någongång! Sen får ni se vad jag åstadkommit. mihihipp!

Ha en fin fredag alla! :*:*:*


C och jag för ett tag sedan. :*

Shoppat resväskor!

Igår for jag och Nicklas iväg till olika affärer för att kolla resväskor. Tanken var att jag först skulle köpa en rosa, men efter att jag och N tittat lite mer på den så kom vi fram till att den kommer bli väldigt smutsig redan efter en resa. Buhuu, ville så gärna ha rosa! :( Det slutade med att jag köpte likadan väska som N. ihih. En svart, men här ska pimpas. ;)


Nu är vi redo för Hong Kong på riktigt. ;)

Sjukling

Uuh, vaknade upp med stans förkylning i morse, sådan där förkylning då det gör ont när man rör sig. Inte kul! Har suttit på samma plats i fyra timmar snart. Måste knata iväg till affären, men har inte orkat än.. hehe. Fina N kommer inte hem förrän vid kl 18 heller. Ibland är livet bra tråkigt!

Hoppas ni har det bra i alla fall. :*
Nu ska jag lägga mig ner och dö lite...


Cosmopolitan Hong Kong

Wiiie, nu har vi äntligen bokat hotell till Hong Kong. Vi valde ett hotell som ligger nära Hong Kong centrum, kommer bli awesome! Vi funderade dock på att boka hotell i Mongkok, där det är billigare.. Men vi väljer att åka dit på dagstur när vi vill shoppa istället. ^^ Längtar super mycket! Hotellet heter Cosmopolitan och är ett 4stjärnigt hotell. ihih






.....

I'm not telling you it's going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it.


RSS 2.0