Godis + Spel = Tura

Härlig dag, mindre härlig kväll. Har spelat och ätit godis sedan i morse. :) Ikväll blir det jobb, stängning. Mindre kul... Uhhuh.


Det "fina" modet!

Finns det något fulare än päls och djurmönstrat?! Kan inte förstå att det är "inne". Haha! Speciellt fult är det med dessa jackor! Så fult att jag inte kan låta bli att småfnissa när jag ser att någon har på sig det! :D


Förövrigt så kostar jackan till höger ca 60 000 kr, ja som hittat alltså! Hahaha

Lite kul är det att människor påverkas så mycket av vad andra har på sig. Om några kända personer skulle ta på sig en svart sopsäck, så skulle många människor helt plötsligt tycka det var snyggt och "hel rätt". Affärerna skulle sedan ta 2000kr för ett sopsäcksplagg. Haha åh, denna värld är bara såå sjuk!


Första Advent!

Ååh, kan inte fatta att det redan är första Advent! För mig var det nyss sommar.. Ah! Men jag älskar julen och allt pynt och pyssel! :D Det är så himla mysigt! Ska snart ner en sväng på stan med Matilda, vi ska kika lite på den lilla julmarknaden som brukar vara första advent. Mys! :)


Hem till bror!

Ihihi, nu bär det av hem till Dennis, Nathalie och Jayden. :) Har satt på mig min jätte sköna mjukisdress så nu är jag redo för en filmkväll/myskväll! :)
 


Ha en fin lördag hörrni!
Puss!

Lördag

Haha, vilken daag! Skulle ju ha börjat 08 imorse. Trots att jag kom i säng vid 24 så försov jag mig i alla fall! Så strax efter 08 så ringde dom mig från jobbet! Jag är så gott som alltid stressad så då blev jag verkligen skit stressad! Var bara att hoppa in i bilen och köra iväg foort! Vi hann med allt vi skulle hinna med, så det var tur. :)

Fick vara ledig imorgon, haha. Vi var tydligen tre st med samma pass. Om jag inte hade sett det själv så skulle jag nog ha trott att dom inte vill att jag ska jobba för att jag kom försent idag. Hehe. =)

Nu blir det mat och sen får jag se vad man ska hitta på. ^^ Blir nog spel och godis ikväll. :)

Kram!

Fika tajm!

Snart blir det fika med Caroline nere på stan. Haha, fikar väldigt mycket nuförtiden.. Men mysigt är det! :) Blir väl Gränden som alltid. :P Man känner sig lite jobbig när man hela tiden går dit.. Hehe. ^^ Valde i alla fall att inte gå ut, blir ju lite sent eftersom jag ska upp. Men en fika ska jag allt hinna med! :)




Ha en trevlig fredag! Krams!


Staden

Hejhej bloggen! :) 

Jobbade stängning igår, efter kom söta S och hämtade mig mitt i natten. Mys! ^^ S var ledig idag så jag fick sova ut i alla fall. :) Har precis klivit ur duschen. Kom hem från stan för en liten stund sedan. Lunchade med Madeleine och kikade runt lite på grejer. Hittade ett par jätte fina skor! :) Lite för låga kanske (ca 7cm), men det kan vara skönt ibland också. :)

Sitter och funderar lite på vad jag ska göra ikväll. En vän till mig vill gå ut, men jag börjar kl 08 imorgon. Vet inte om jag kommer orka med att jobba 8-9 timmar imorgon om jag går ut ikväll. Haha. ^^ Spel + godis skulle vara mys.. Mmm.. :)


Fina skoorna!


Jag idag. ^^
:*

Något att läsa!

Ihihi, här har ni lite att läsa. I brist på annat så fick det bli en lista. :)

10 favoriter

Dialekt - Skottlands

Mat – Veg.

Låt - Många! Lugna främst.

Film – The Notebook

Tecknad figur – Svampbob

Skådespelare – Johnny Depp

Veckodag - Lördag

Årstid - Sommar

Bok – Sagan om klanen Otori

Spel – Final Fantasy!

9 första

Bästa Vän – Jessica

Husdjur – Någon hund

Pojkvän - ?

Utlandssemester - Estland

Sport – Gymnastik?

Spel – Super Mario

CD skiva - Spice Girls kanske

Gosedjur – Stor tjock elefant

Ord – mamma?

8 för tillfället

Humör – Depp

Låt – P!nk – Don't believe you

Tanke - Han

Bakgrund på datorn – Fantasy bild

Känsla - Hunger

Tid – 10.23

Bästa sak – Spel, böcker.

Irritationsobjekt – Människor

7 senaste

Telefonsamtal – S

SMS - S

Mat – Chokladkaka

Dryck - Vatten

Biltur – Hem från S

TV program - Efterlyst

Film – New Moon

Köpta klädesplagg – Strumpbyxor

6 nej tack

Färg - Grönt, Orange

Mat - Skaldjur, kött

Musik – Hårdrock

Film - Skräck

Dryck - Sprite

Djur - Insekter

5 val

Grönsaker eller frukt - Grönsaker

Hund eller katt – Hund

Väskor eller skor – Skor

Blondiner eller brunetter – Tjejer blondiner, Killar brunetter

Mobil eller Dator - Dator


Hem till S

Snart bär det av till S:s hus, mys! Vi ska nog kika film som vanligt. :) Ska nog gå en vända till affären innan bara. Är sugen på något gott, men ändå inte. Hehe. ^^ Har fått för mig att jag blir fet om jag äter en enda godisbit till. Psyk tankar. ^^ Det blir nog en liten chokladkaka i alla fall.. Eller en stor. :D Får se. Ihihi. ^^

Bjuder på lite bilder. :)





Ha en trevlig kväll! :)
:*

Julhandlat

Hej hopp! Tidigare idag så följde jag med mamma och julklappshandlade lite. ^^ Sedan passade jag på att köpa 3 jätte fina tavlor till mig själv också som jag velat haft länge! Köpte dom till en vän när hon fyllde år tidigare iår, och nu har affären äntligen fått in dom igen! :D Me soo happy! Dom passar inte till mitt rum jag har nu här hemma, men jag ska se till så att dom passar sen när jag flyttar hemifrån.. När jag nu gör det! ;D




Fina tavlorna! ^^
Sitter och spelar lite just nu.. Mitt älskade Final Fantasy X. :)
:*

Städning!

Städning och rensning, så ser min kväll ut. ^^ Ska försöka börja skriva på ett brev till mitt fadderbarn Sheen också. :) För er som inte vet så är hon 8 år och kommer från Filippinerna. =) Synd att man inte kan skicka paket, då skulle hon fått massa fint! =) Ska kolla om jag hittar några fina klistermärken/bokmärken i alla fall. ^^


Först blir det pizza med bror! Mums! 
:*


New Moon

God morgon! Filmen igår var superbra! Minst lika bra som första filmen Twilight! :D Hade läst i en del bloggar att den inte skulle vara jättebra, så man visste inte riktigt vad man skulle förvänta sig.. Jag och mitt sällskap tyckte i alla fall att den var massa bra! :) Längtar redan till tredje! ihihi. ^^

Idag blir det jobb till kl 14.. Sen spel, spel och ännu mera spel! :)

:*


New Moon tajm!


Skriver jag vad tycker sen när jag kommer hem! :*


Åka bilen

Halloj! Har legat i sängen och slöat hela dagen, skönt! :) Spelat och kikat TV. ^^ Har precis sminkat mig lite.. och ska snart iväg och hämta liten bror. ^^ Ikväll blir det bio med Matilda, Nathalie och bror Dennis! Har längtat riktigt länge! Vi ska se Twilight - New Moon! :D Wehooo!




:*

Godkväll!

Blev en sväng hem till min äldsta bror tidigare idag (har 4 bröder), han bjöd på massa goda maten, och glass! Ihihi, var jätte trevligt! Han och hans familj bor i samma lilla by, men vi träffas sällan.. Så nu fick jag se att dom levde i alla fall. :)


Hans barn Casper, Novalie och Noam. :)

Sedan åkte jag ner och fikade på Gränden med Matilda, Madeleine och Caroline, mys mys! :) Skulle egentligen åkt hem till min näst äldsta bror efter men det blev lite sent så vi åkte hem istället. ^^




Nu blir det spela Final Fantasy och sedan soova! ^^
Natti nattii :*

En sväng på stan

Hellooo! ^^ Hoppas allt är bra med er! :) Jobbade hela dagen igår och när jag kom hem så åkte jag nästan direkt till S. :D Så jag har nyss kommit hem typ.. Var en sväng på stan nyss också. Hittade en fin väska som går bra ihop med ett par beige/bruna stövlar jag har.. Sen köpte jag strumpbyxor och torrshampoo.<3 =)


Mina småköp idag. ^^

Nu ska jag snart iväg en stund igen. Ska hem till pappa och hälsa på vovven Tifa, och sedan en sväng till affären och köpa hårfärg! :)

Hörs senare! Pussen!

Hell yeah!

Fick gå tre timmar tidigare från jobbet idag, gissa om jag blev lycklig. Haha. ^^ Skulle egentligen slutat kl 20, men fick gå 17. :) Så himla skönt!

Igår åkte jag hem till S och sov.. Och när jag satt på bussen dit så klev det på några snorungar(tonårskillar). Först satte dom sig längst bak... och sedan från ingenstans så sitter dom bakom mig och börjar ta på mig och trakassera, när jag frågade vad fan dom höll på med så verkade dom tycka det var ännu roligare! Jävla snorungar, blev skit irriterad. Ingen som helst respekt! När jag bytte plats så följde dom efter och så vidare... Stackars ungar.. Dom trodde nog att jag var i deras ålder och att dom hade en chans genom att bete sig så där. Dagens ungdomar, ingen respekt för fem öre!


Snart blir det att vandra till affären, är sugen på något gott.. Men vill inte ha något som är jätte onyttigt heller.. Hmm.. :)
:*

Trish Thuy Trang

Ihihi ååh, så himla söt och bra! :D <3!




Ärenden

Ska iväg på lite ärenden, sen in en sväng hos bror. Hälsa på hans lilla pojke Jayden, mys! :) Så här ser vi ut idag. ^^

:*


Julshopping

Det blev en del grejer när jag julshoppade tidigare idag! Det blev mest småsaker som gör julen lite finare och roligare. Haha. ^^ Jag älskar julen, den är så himla mysig! Sen är det dessutom massa kul att dekorera och pyssla! <3 Längtar till då man kan göra pepparkakshus och små mandelmassa tomtar. Ååh.. Mys!

Min mobil jag beställt kom idag.. Gud vad ovan man är, trycker på allt och fattar ingenting typ. ^^ Får se om jag behåller den, vet inte om jag kommer orka med att det är touch. =)

Dagens shopping. ^^



Årets första pepparkakor! (Åt hela burken) Haha. ^^ 


Fint med fingeravtryck. :P

Nu blir det steka pannkakor och spela Final Fantasy!<3
:*


Julklappsjakt!

Godmorgon! ^^ Hoppas allt är bra med er!
Idag är jag ledig, så jävla sköönt! Så snart ska jag åka iväg en sväng till Västerås. Ska börja köpa julklappar redan nu! :) Så himla kul att köpa klappar! Ihihi. Har många barn att köpa till också! :D Lika bra att börja tidigt, annars blir det som alla andra år, man går i sista minuten och köper det första bästa man hittar typ. Haha. ^^

Hörs senare! :) :*


Wake Up Call

Haha, är det bara jag som diggar den här låten? :D

Upp

Nyss kommit hem från bror. Vi kikade på film och åt godis, trevligt! :) Förutom att filmen vi såg gjorde mig mer deppig än glad trots att det ska vara någon slags "feel good" film. Men jag tänker väl för mycket helt enkelt... ihihi ^^




Nu blir det lite spel och sedan sovaa. Massa jobb imorgon.. Orkaaa.. Uuh.
Sov så gott! :*

Hej hopp!

Har nästan precis kommit hem från jobb. ^^ Fick sluta lite tidigare idag så det var inte helt fel. =) När man kom hem så var sötaste Alva här också så nu sitter vi här och kollar lite barnprogram. :) Blir eventuellt en sväng till bror senare också, då blir det nog en del spel. :D Skoj!


Söta Alva som är 2år. :)


Skriver mer här senare. :*

Min personlighetstyp

Någon mer än jag som är intresserad av personlighetstyper? :)
Jag är speciellt intresserad av Myers Briggs personlighetstest. Jag är enligt testet INFJ, och jag tycker det stämmer bra in på hur jag är som person. ^^

Hittade tyvärr ingen svensk sida, men jag hoppas ni orkar läsa om mig ändå! :D

Är ni nyfikna på vad ni har för personlighet, så kan ni göra testet på denna sida. (På engelska) http://similarminds.com/jung.html

INFJ - The Protector

INFJs are gentle, caring, complex and highly intuitive individuals. Artistic and creative, they live in a world of hidden meanings and possibilities. Only one percent of the population has an INFJ Personality Type, making it the most rare of all the types.

INFJs place great importance on havings things orderly and systematic in their outer world. They put a lot of energy into identifying the best system for getting things done, and constantly define and re-define the priorities in their lives. INFJs have uncanny insight into people and situations. They get "feelings" about things and intuitively understand them.

Most INFJs are protective of their inner selves, sharing only what they choose to share when they choose to share it. They are deep, complex individuals, who are quite private and typically difficult to understand. INFJs hold back part of themselves, and can be secretive.

The INFJ is as genuinely warm as they are complex. INFJs hold a special place in the heart of people who they are close to, who are able to see their special gifts and depth of caring.

INFJs are concerned for people's feelings, and try to be gentle to avoid hurting anyone. They are very sensitive to conflict, and cannot tolerate it very well.

Because the INFJ has such strong intuitive capabilities, they trust their own instincts above all else. This may result in an INFJ stubborness and tendency to ignore other people's opinions. They believe that they're right. On the other hand, INFJ is a perfectionist who doubts that they are living up to their full potential.

INFJs are rarely at complete peace with themselves - there's always something else they should be doing to improve themselves and the world around them. They believe in constant growth, and don't often take time to revel in their accomplishments. They have strong value systems, and need to live their lives in accordance with what they feel is right.

En dag i taget

alltid bara en dag i taget
aldrig se framtiden
av rädsla för ensamhet
När tårar rinner
krossas mitt hjärta
likt glas
mot asfalten

En dag i taget
alltid bara en dag i taget

Härliga fredag!...

Har jobbat sedan 11 och har nästan precis klivit innanför dörren. Det var ju så att hela Västerås skulle äta på restaurangen jag jobbar på idag, samtidigt... Haha nej då, men det är riktigt drygt när det kommer så mycket folk på samma dag. Uuuh. Eftersom jag kom hem så sent så blir min fredagskväll jättelugn! Ska äta min supergoda äppelpaj och spela Final Fantasy, en bra kväll ändå. :)


En sliten Tura. ^^ 

Hoppas ni har en fin fredagskväll! =)
:*


Söta smycken!

Sitter och kikar lite på smycken här på nätet. Cocoo.se har verkligen dom sötaste smyckena jag någonsin sett! :D


http://www.cocoo.se/

Världens vackraste kvinnor!


Alexis Dziena, Mandy Moore, Miranda Kerr och Kendra, Holly och Bridget! ^^
Håller ni inte med? :)

Mobil beställd!

Så ja! Nu har jag bestämt mig för vilken mobil jag vill ha.. och jag hoppas att jag kommer gilla den! :) Det blev Samsung Touchwiz, även om den var lite fulare så är den nog trots allt bättre, ska ju ha den ett tag hade jag tänkt. =) På Touchwizen hade dom även en julkampanj så att det blev ganska mycket billigare, det tackar man ju inte nej till. ;)

Längtar! ihihi. ^^


iväg till S

Med nya låtar på MP3n så ska jag snart sätta mig på bussen och åka till S. Riktigt skönt att lyssna på musik och bara drömma sig bort. :) Min packning idag är:


Massa gott som vanligt. ihihihi. :D

Look of today. ^^



Ha en trevlig kväll!
:*

Salad Fingers

Haha åhh, har ni sett Salad Fingers?? Avsnitten är så udda och läskiga.. Haha. ^^


För fler avsnitt av Salad Fingers så kan ni gå in på http://www.fat-pie.com/salad.htm. :D

Människor

Gud vad trött jag blir på människor! Folk är riktigt vidriga och elaka!
Sitter och läser lite bloggar som jag alltid gör så här på förmiddagen. Det jag har märkt är att när läsare inte håller med om vad en bloggare skriver om, så kommenterar dom elaka saker i kommentarsfältet. Bah, va?! Varför ens vara elak, det går väl att skriva på ett snällt sätt att man inte håller med?! Samma sak när en bloggare är snygg, då blir det genast massa elaka kommentarer om hur ful och äcklig personen är. 
Men ja, i mellanmjölks-sverige så får man ju absolut inte ha egna åsikter eller se ut på ett visst sätt, alla ska vara likadana. Så fort man sticker ut så får man massor av påhopp om att man är blåst, dum i huvudet, idiot m.m. Jag blir så jävla trött!

Och människor sägs vara dom intelligentaste.. Hahaha...


Final Fantasy<3

Två Final Fantasy X klipp. Hur kan man inte älska Final Fantasy?

Trailer


Finaste FF klipp jag sett!<3

Min dag!

Idag ska jag ha en ensam mysdag. Först tänkte jag ta en långpromenad med vovven Tifa som är här och hälsar på, hon bor annars hos pappa. Sedan ska jag ta ett långt skumbad och läsa Kalle Anka tidningar. Efter det ska jag lägga mig under täcket igen, äta mig fet på choklad och spela Final Fantasy X hela dagen! Gud vad skönt det är att leva ibland. :D Ikväll tänkte jag dock tränga mig på hos S. ihihih. ^^


Hur ser eran dag ut? :D

Samsung

Sitter och kollar lite på mobiler på nätet. Min mobil jag har nu har ett eget liv, den funkar liksom när den känner för. Haha. Så nu är det nog dags att köpa en ny. Är inne på Tele2s hemsida och kikar lite.. Och jag har fastnat för två mobiler. ^^ Båda Samsung. Kan inte riktigt bestämma mig. Båda är fina men bra på olika sätt, hehe..


Soft Pink är billigare och snyggare, den har även mycket bättre samtalstid och standbytid. Men sämre kamera och internminne. Däremot har Soft Pink inte 3G. Men jag har aldrig surfat på nätet ändå, vet inte ens hur man gör.. Så känner att det inte spelar så stor roll för mig.. Men är ganska osäker ändå..

Hmm. :)

Pontiak

Hahaha, omg! Minns ni honom från 100 höjdare? :D
Det här är riktig musik! Haha, så dåligt att jag döör! :)

Stora storlekar

Åhh, blir så trött! Sitter ute och nätshoppar och hittar ganska mycket fina saker. MEN, alla sidor jag är inne på har som minsta storlek 34/36 vilket är alldeles för stort på mig! Varför inte ha 30/32? Det finns ju många som är lika små som mig. Men nej, "Stora Storlekar" har så gott som alla nätbutiker en kategori som heter. Att vara stor är ju inte ens hälsosamt! Oss små människor tänker dom inte på, nej nej. =(

Me so saad. Någon som vet en nätbutik med små storlekar?

Som ni kanske minns så beställde jag denna fina polotröja förra månaden. Beställde den i minsta storleken som fanns, dvs S.. SMALL! Ahh, ser ut som en XL på mig. Uhuhuu.

Mysdag

Nu är jag hemma igen. ^^ Var ner på stan med Caroline en sväng efter kalaset. Vi gick till Gränden och åt, tog en tonfiskbaguette med djävulsås, massa gott! Sedan åkte vi hem till henne och åt godis och spelade Super Mario på Super Nintendo! :D Det är bara så himla kul, gamla minnen kommer tillbaka! Spelade alltid det när jag var liten, när jag var ungefär 3-4år och då var jag riktigt grym på det. Haha. ^^ Tv-spel är bland det roligaste som finns. :)

Här kommer i alla fall lite bilder från kalaset och dagen idag. ^^

Jaydens mamma Nathalie hade gjort massa fint med ballonger överallt! ^^




Fasters finaste Jayden :)


En jag och liten syster. ^^


Tonfiskbaguette från gränden. ^^


Super Mario. <3<3<3

Nej, nu blir det sängen för mig! Sov så gott! Puss

Gårdagen

Goddagens! Blev en ganska kort kväll igår. När vi kom ner på stan så var det tänkt att vi skulle fika på Gränden. Men väl nere så blev vi riktigt sugna på donken så vi gick dit först.. Haha. ^^ Efter det gick vi däremot till Gränden och tog en varsin Drömchoklad, mums! Caroline skulle upp och jobba kl 08 så vi tog det bara lugnt, åkte hem vid 23. ^^ Blev dock inte så många bilder tagna, ihihi.


Drömchoklad

Nu ska jag sminka och fixa. Ska strax iväg. Min brors son Jayden fyller ett år så idag blir det kalas! Sen får vi väl se vad som händer. =)

Hörs senare. :*  

Fika

Hej hopp! Hoppas allt är bra med er. ^^ Jag är massa seg och trött, klev upp strax efter 06 imorse och det är inte jag van med.. Haha.. =) Sitter och sminkar mig just nu, ska snart åka ner till stan och fika med Caroline, mys. :) Sen får man väl se vart man hamnar någonstans.. ihihi. Blir nog en lugn kväll i alla fall.


Kameran följer med som alltid. ;)
Kramiiis

Tiden räcker inte till

Hej hopp! Har inte haft tid att skriva på hela dagen idag. Efter Tabasco igår så åkte jag hem till S och sov. ^^ Så imorse var det bara att åka hem en snabb vända för att sedan sätta sig i bilen till jobbet. Mördarpass idag, 11-20... Eftersom jag står hela dagen så har jag nu ont i både ryggen och fötterna.. buhuu. :( Sitter hos S ikväll igen.  Har precis ätit lite sallad och ska kika på Battle Royale. Har sett den förut och den är så hemsk. :( Det handlar om en japansk skolklass som tror att dom ska på skolresa, men egentligen blir dom tagna till en ö där dom blir tvungna att spela ett spel som går ut på att döda varandra. Ett måste för er som inte sett den.


Nu ska jag kika vidare! Kramis

iväg!

Nu ska jag snart åka och säga hejdå till Susanne. Ringde min bror och hans flickvän som också känner Susanne, så dom ska också dit nu. ^^ Mamma ska vara barnvakt åt Jayden (deras son) så jag och mamma åker dit först. :) Kommer nog inte ha med kameran ikväll, kommer ju knappt känna någon där.. Haha, inte lika kul då. ;D

Så här ser jag ut idag i alla fall. ^^



Kör på helsvart med rosa detaljer ikväll. Ihihi

Hörs! Krams!


Snöflingor!

Wiie, såg snöflingor nyss! Små små flingor när jag gick till presentshoppen här i Skultuna. Massor med mys! ^^ Om det ska vara kallt kan det lika gärna snöa. :) Ihihi. ^^ Var ner dit och köpte en liten present till Susanne. Hon flyttar till Spanien nu ihelgen för att jobba, så vi ska till Tabasco på lite middag/dricka ikväll. Vet dock inte vilka som kommer, så det känns lite läskigt. Haha ^^ Men det kommer nog bli trevligt. :)

Nu ska jag städa och fixa lite här hemma. Hörs senareee ^^


                                                 


Nattiii!

Dagen idag har gått så himla fort! Jag har gjort absolut ingenting idag. Vaknade i och för sig väldigt sent, klev upp 11.30 tror jag. Det är riktigt sent för mig, är en riktig morgonmänniska annars. Så hela dagen har känts väldigt kort. Hann med att spela lite i alla fall. ihihi. ^^ Just nu ligger jag hemma hos S. Vi har precis bäddat nytt i sängen, så himla skönt att krypa ner nyduschad i en ren säng. :D Tänkte titta på några The girls next door avsnitt strax, mys! Sen blir det ZzZz. :)

Sov så gott alla läsare!


Just nu. ^^


The Secret - Law of attraction

Är det något som verkligen intresserar mig så är det The Secret - Law of attraction. Jag kan inte låta bli att tro på det, det låter så himla självklart för mig. För er som inte vet vad The Secret är så är det en lag, en kraft här på jorden som gör att du kan få allt du vill ha. Det finns både film och bok om just den här lagen. Hemligheten kan ge dig allt du vill, lycka, hälsa och välstånd. Du kan få, göra och bli allt du någonsin önskar! Shakespeare, Beethoven, Einstein, Edison och många fler sägs ha använt sig av just denna kraft.

Alla lever och lär efter samma lag, attraktion. Man kan se det som att man är en magnet, och magneten känner av attraktionen. Det gäller alltså att vara positiv och hålla fast vid vad man vill, göra det helt klart i huvudet vad man vill ha. Alla tankar har en frekvens så om du tänker samma tanke om och om igen så kan du få det du vill ha. Det spelar ingen roll om det handlar om skönhet, nyaste bilen eller pengar, du kan få allt du någonsin önskat dig!

Skulle kunna skriva hur mycket som helst, haha. :) Men är ni intresserade så kan ni gå in på http://www.thesecret.tv/

Här har ni även trailen. :)


Avsky

Människor som inte kan bestämma sig någon gång, come on! Att snurra i samma jävla råtthjul, ja det var tydligen livet det.. Enligt en viss herre. Då har man verkligen en tragisk syn på livet.

Förstår inte vad det är som är så svårt. Antingen så vill man eller så vill man inte, svårare än så är det inte! Gaah!


Längtar!

Är det någon mer än jag som längtar till dessa filmer kommer på bio? :)

Twilight - New Moon


Alice in Wonderland


Lite bilder från igår

Godkväll! Spenderade hela dagen hos S idag. Har tagit det riktigt lugnt, kollat tv och ätit sallad, godis och glass. Mys! Känns jätte skönt att vara hemma igen. Jag laddas totalt ur när jag umgås med människor flera dagar i streck utan att få vara i fred ett tag. Så nu sitter jag här och laddar upp batterierna, skönt! Kvällen igår var trevlig, jag och Caroline fixade iordning oss och åkte sedan till hennes syster på lite förfest.. ^^ Här är lite mer bilder från kvällen. :)


Caroline var snäll och fixade mitt hår så att jag blev fin. ^^


Caroline och mig.


Förfest hos Carros syster Nattiz. =)


Sen blev det dans på BMB. ^^

:*

Paranormal activity

Gick hem till S och sov igår efter krogen.. och nyss kollade vi på filmen Paranormal Activity, vi vågade inte kolla på den när det var mörkt så vi passade på nu. Här har ni trailen. Scaryyy!



Lägger in lite bilder från igår senare.
:*

RSS 2.0