Lite bilder från igår

Både jag och Carro hade med oss kamera, men glömde att ta bilder. Men några blev det i alla fall. Enda gången jag kom ihåg att ta bilder var när jag, Carro och Joha(?) dansade. Lite synd. Hade en väldigt rolig kväll. :)



 






God morgon!

Blogg.se krånglade för mig hela dagen igår. Verkar som att dom håller på och bygger om, säkert därför jag aldrig kom in. Igår umgicks jag i alla fall med Caroline så gott som hela dagen! ^^ Vi vandrade på stan och hittade lite småsaker. Åkte hem en snabb vända och sedan åkte vi till Carros syster Nattiz där Carro fixade mitt hår så att jag blev snyggingen! ;) Sedan blev det lite förfest och sedan BMB. En väldigt trevlig kväll! :)


En liten bild från igår. Lägger in fler senare. ^^

Jobb

Till jobbet jag åkte. ^^ Idag kan jag åtminstone hålla huvudet rakt, hehe. Har stängning ikväll så kan inte åka hem om det blir värre.. Går på alvedon och tigerbalsam just nu.. funkar ganska bra, för stunden i alla fall. ^^

Hoppas ni får en fin fredag! :) :*


Armband

Gud vad jag älskar söta smycken! Funderar på om jag ska klicka hem dessa supersöta armband! :D Gillar speciellt armband som har nycklar och hänglås. Så himla sött och fint!!


Finns att köpa hos http://www.bettiesgalleria.com/

Nackspärr

Smärtan i nacken har fortfarande inte gått över! Den har inte ens släppt lite grand.. Så jävla drygt! Åkte i alla fall hem från jobbet vid 14, skulle ha slutat kl 20. Såg ut som en handikappad person som inte kunde hålla huvudet rakt. Så nu ligger jag här i sängen med en chokladkaka och kollar på Disaster Date på MTV. Ganska kul. ^^ Hoppas verkligen att smärtan gått över till imorgon!

Nu ska jag kika i taket en stund, eller något. Pusset!


Smärta!

Gah, har världens smärta i nacken! Kan inte vrida huvudet typ.. Haha, åh.. Ont! Det är ju klart att jag ska få så här ont när jag ska jobba långpass.. Usch.. Jaja, får skjuts till och från jobbet i alla fall så det känns skönt! ^^ Sitter och kikar lite på Vakna med the voice och ska snart käka lite frukost.

Ni får ha en fin dag så hörs vi säkert ikväll! :) :*


Funny stuff!

Hahaha, OMG! Hittade en länk på en blogg med bilder på "sexiga kvinnor", där bakgrunden på bilden förstör. Två stycken tyckte jag var riktigt roliga och tänkte dela med mig till er. ;D


Vem märks egentligen mest? Den vackra kvinnan eller den feta rödhåriga pojken?? :D


En sexig kvinna och en ospolad toalett. Hahaha!

Bilder från http://www.11points.com/

Om jag vore lika stor

Om jag vore lika lång och stor som alla andra så skulle jag köpa dessa två supersöta mjukisdressar från Juicy Couture med en gång! Åhh, det är så mycket jag vill ha, men som aldrig passar. :( Me so sad!

Sååå fina!! Från www.juicycouture.com









Nu ska jag slänga på en film och grina lite över att jag är liten. :P
Pusset!

27e januari

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! :) Sitter och äter lite frukost såhär efter mitt långa och sköna morgonbad! ^^ Men vad är det jag ser när jag tittar ut genom fönstret??! Fan vad jag är trött på all snö! Försvinn!! Tappar alltid suget till att göra något alls när det är så här kallt och snöigt! Skönt att jag är ledig idag, då kan jag försvinna in i min spelvärld. En mycket bättre värld! :)




För något tag sedan. ^^

Till jobb

Ska strax åka till jobbet. S kommer och hämtar mig ikväll så idag får det bli bussen till jobbet. Håller på och lägger in ny musik så att jag har massa bra låtar att lyssna på. ^^ Att drömma sig bort med musik är bland det bästa jag vet! Ska börja packa nu och sedan sticka iväg! Ha en fin dag! :*

 
Fina S ^^

Ut på en runda

Godmorgon! Klev upp för inte så länge sedan, skönt att få sova ut riktigt ordentligt! ^^ Ska precis bege mig ut på en liten gå/springrunda, älskar att gå ut och gå precis efter att jag vaknat.. Det är som folks morgonkaffe, hehe. ^^

Hörs senare! Pusset!


En nyvaken Tura.

Disney Couture

Guud vad jag vill ha dessa smycken från Disney Couture! Såå himla fina och söta!! :)


Finns att köpa hos www.kyssjohanna.se

Beautiful!

Vart jag än tittar på nätet så står det negativa saker om Heidi Montags plastikoperationer! Åhh, blir så trött på människor!! "Hon har förstört sig själv" och bla bla bla. Det är väl upp till henne vad hon gör med sitt liv och sitt utseende?! Jag tycker i alla fall att hon blev mycket vacker! Typiskt människor att alltid tycka negativa saker om folk som väljer att plastikoperera sig!

 

Sömntutan

ojoj, råkade somna vid halv elva tiden.. och vaknade upp för några minuter sedan. Gårdagen på jobbet var så katastrofal att jag blev heelt slut i huvudet, så det hjälpte ju inte att gå upp massa tidigt imorse. Har en tendens att bli ganska grinig när jag somnar om, så vi får väl se.. Hehe. ^^

Nu ska jag ta en promenad i det soliga och kallaa vädret!

Bild från förra vintern. ^^
:*

Godmorgon

Nu funkar Internet hos mig igen. Wierd, funkar när det själv vill typ. :P Har sovit hos S, så jag var uppe med tuppen imorse.. Nästan i alla fall. ^^ Funderar på om jag snart ska åka iväg och köpa lite grejjer till bilen. Boooring, men det var väl någon sak jag behövde till handbromsen, eller något.. Hehe.

Just nu sitter jag och äter frukost, eller ja.. Sandwich glassar. :D En Tura-frukost helt enkelt. ;)

Tura + Sandwichglass = Best friends forever

:*

CP Internet

Ahh, just nu funkar inte Internet uppe hos mig. Men här nere funkar allt fin fint. Irriterande...

Ensamvargen Tura

Vissa dagar är det bara så himla skönt att sitta instängd på rummet helt ensam! Ikväll är en sådan kväll. Har gjort iordning Veggoburgare och ska snart sätta på en massa fin film, A walk to remember. Krypa ner under täcket och försvinna. Mys! ^^






Puss på er!

Home

Äntligen hemma! Har jobbat 08-16, segt.. Uuh. Sedan åkte vi förbi en sväng hos min bror Patrick. Han fyller år nu på måndag så det blev en liten snabbfika. ^^ Jag ville ju hem och sitta stjärt, hehe. Börjar tidigt imorgon också, så ikväll kan man inte hitta på något skojjigt, men överlever nog.. :P Jag har ju alltid mina spel. ;) <3!


Fick goda tårtan. ^^


Min favoritkaraktär från FFX, Tidus. :D <3

Hemmagjord milkshake

Hej hopp! Blev att vi gjorde iordning en asiatisksoppa som smakade tvål/kokos och sedan gjorde vi vitlöksbröd till. Brödet var gott i alla fall. Haha. ^^ Vi har nästan nyss gjort oss en varsin hemmagjord milkshake, gott gott! :) Vi ska snart lägga ansiktsmasker och bara ta det lugnt. ^^

Milkshake:
Gammaldagsvanilj glass
Mjölk
Jordgubbssylt
Grädde
Vaniljsocker






ihihi ^^


Besök

Har Madeleine på besök här. ^^ Vi håller på och lagar lite mat. Kom nyss hem från stan, köpte ansiktsmask och lite strumpor. Strumpor måste väl ändå vara det tråkigaste man kan köpa! Haha, men det behövdes, sen så var dom dessutom rosa och söta. :) ihihi. ^^


Hörs om ett tag! Pusset :*

Final Fantasy XIII

Guuud vad jag längtar!!! Som de flesta kanske vet så älskar jag Final Fantasy! ihihi! Så 9mars 2010, då släpps nya Final Fantasy 13! :D Vill ha nuuu!  


<3<3<3

Drömbil

Så här ser min drömbil ut. En sådan ska jag ha när jag blir stor! :D
Gud vad jag älskar den rosa färgen bilen har! Åh, jaa.. En sådan ska vi ha sen! Att det står Barbie gör bilen bara ännu finare! :) ihihi, Barbie är bra. ^^


<3<3<3

En liten Cupcake

Fick hem ett litet paket idag med mitt söta cupcake halsband! :D Supercute!
Håller på och städar lite här hemma. Sedan blir det att laga mat och sedan åka och jobba några timmar. :)
ihihi ^^




Lite shopping

Hej fina läsare! Åkte hem till S igår och sov. Vi kikade på Det Okända och åt en riktigt god salladsrulle! :) Har nyss kommit hem, passade på att vandra ner på stan en sväng när S åkte till jobbet. Hittade ett par jeans som var ganska fina. Har svårt att hitta jeans, får gå på barnavdelningen för att jag är så kort och smal. Så storlek 146/152 brukar sitta bra. Vilket motsvarar barn i åldern 10-11år. (!) Haha.. Liiiteeen! Köpte även mascaran Stiletto. Ska slänga mig i duschen nu. Hörs om ett tag! :)

 



:*

Japanskt prank

Hahaha, massor med skoj! :D Ett litet annorlunda toabesök!
Jag undrar hur jag själv skulle ha reagerat i den situationen.
Haha, skulle man skratta eller gråta?! :D


Haiti

Ni har väl skänkt en liten slant till Rädda Barnens arbete i Haiti? ALLA som läser det här har råd att skänka åtminstone en tia! Barn lider och behöver eran hjälp. Dom räknar på att en miljon barn kan vara drabbade!

Smsa "10katastrof" för att skänka 10kr eller smsa "katastrof" för att skänka 50kr till 72950.

www.rb.se



Toppning

Goddagens! Har precis tagit en dusch och fått mig en toppning av håret. Ska verkligen försöka ta hand om mitt hår den här gången. Klippte av mig massor i september då det mesta var slitet. Ogillar kort hår på mig själv, känner mig manlig. Haha. ^^ Så nu ska jag ta bättre hand om det så jag slipper vara korthårig igen! :)


Ganska stor skillnad på längd som ni ser. Gud vad jag inte trivdes att ha så kort hår! ->
Haha och ja, det där är kort hår för mig. :)

Hörs senare! :*

Huset vid sjön

Chokladpudding och glass med vanilj, choklad och apelsin smak fick det bli. Massor med gott i min mun! Ska sätta mig och kika på filmen Huset vid sjön med Sandra Bullock. Den börjar nu på tv3. Har hört att den ska vara jättebra. Älskar ju drama, så jag blir nog inte besviken.. ihihi. :)


Yummie!

10 låtar

10 låtar som går varma på min Spotify just nu;

1. Grizzly Bear - Slow life
http://open.spotify.com/track/02KGkBz8Tyc9TB2RqCd9Z5

2. Lykke Li - Possibility
http://open.spotify.com/track/39Odj4vLKRarATkCA31gaW

3. Bon Iver & St. Vincent - Rosyln
http://open.spotify.com/track/4k7x3QKrc3h3U0Viqk0uop

4. Liquido - Tired
http://open.spotify.com/track/0SDIOS2QEVgHTgdnJlDWcl

5. Hafdis Huld - Fucked up mind
http://open.spotify.com/track/6KXm30zk04QSJDUOEQ7lmF

6. Lenka - Like a song
http://open.spotify.com/track/48A5CkTiuWFkyxQUhLW8Eb

7. Black Rebel Motorcycle Club - Done all wrong
http://open.spotify.com/track/0czSxdwBJhj9sCrfzvotXr

8. Enya - May it be
http://open.spotify.com/track/4FEUYR2mcb15i3ar9dTxo7

9. Enya - Fairytale
http://open.spotify.com/track/4WgjyYW29xjrcKFY4XsZRh

10. Shinedown - Call me
http://open.spotify.com/track/2nBWxgSZ79w9l6t2rUg6pl

Jag lyssnar på all sorts musik. Men jag älskar lugna låtar. Jag är så stressad som person så jag behöver lite lugnande musik i mina öron. Depp musik? That's who I am.

Tisdag

Klättrar på väggen här hemma. En riktigt seg dag, en dålig dag att vara ledig på. Jag vill göra något, men samtidigt vill jag bara sitta i något hörn och sura. Jag är sugen på något gott, men vill inte gå till affären. Jag är superhungrig men orkar inte gå ner och se efter vad som finns. Nej, usch. Jag hatar just det här humöret.

En marängsviss skulle vara gott, eller någon bakelse! Men jag har lovat mig själv att dra ner på gottigheter... Men what the hell... Just nu orkar jag bara inte bry mig.
Till affären vi gick.


Cupcake

Klickade precis hem detta supersöta Cupcake halsband! :D


Perfekt till sommarens outfits! ;) 195kr kostar halsbandet och kommer från www.cocoo.se
Längtar sååå mycket till sommaren nu! Så mycket att jag endast köper saker som jag tänker kommer passa bra till solen och värmen. ^^

Hemmaa

Har varit iväg och jobbat några timmar. Ska strax lägga mig i ett varmt bad och göra hårinpackning, mys! :) Men först måste jag få i mig något att äta, kan nämligen vara ganska dålig på det ibland. ^^ Sedan blir det spel resten av kvällen, är sugen på att spela FFXII ikväll. En bra kväll helt enkelt! :)


<3<3<3

Tim Burton

Tim Burton måste ha den coolaste och sötaste hemsida jag någonsin sett! Man går med en söt liten figur genom ett museeum för att se hans konst. Musiken gör mig typ hypnotiserad, så himla mystisk låt! Jag älskar i alla fall Tim Burtons verk och filmer. Så himla coola! ^^

www.timburton.com


Remi Gaillard

Hahaha, riktigt super kul! :D Remi Gaillard är en fransk komiker som gör olika pranks! :D
Finns massor av skoj om ni söker på honom på Youtube. ^^




Hem till S

Nu for jag hem till S. :) Ska svänga förbi Subway också. Är massa sugen på Tonfisken med massor av vitlöksdressing! Gud vad gott det ska bli! :D Sedan blir det film och kudde hemma hos S. ^^

Hoppas ni får en fin söndagskväll! :*
 
Klippte luggen nyss.. Den blev väl sådär.. Haha. ^^

Färgar hår

Har precis satt i lite färg i mitt hår. Om jag ska färga håret till en annan blond så måste jag ändå färga utväxten först. ^^ Sen får vi se om jag färgar lite mörkare. :)

Tidigare idag var jag hem till pappa en sväng. Han har skaffat sig en liten kattunge, massor med söt! Jag döpte honom till Tim. Hehe, har alltid gillat det namnet, sedan så såg han faktiskt ut som en Tim. :) Ihihi.




Söta Tim. En blandning av siames och bondkatt. Cutie! :)

Askblond

Funderar på om jag ska färga håret till Askblont igen. Jag älskar den färgen, hade den för ett litet tag sedan. ^^
Minns dock inte varför jag färgade tillbaka till det väldigt ljusa jag har nu.

Så här såg jag ut som askblond;





What do you think? Platinablond eller askblond?

Work!

Nu for jag till jobbet. Jobba hela kvällen. Gud vad skoj! Inte.
Hoppas ni får en superfin lördagskväll i alla fall! :)




Ut på en runda

Funderar på att ta en liten springrunda alldeles strax. Man vill ju vara snygg till sommaren! ;) Även om jag inte behöver gå ner, så vill jag bli mer fast. Hehe. Och jo, i mitt huvud är jag inte riktigt så fast som jag vill vara, även om folk kanske tycker det. Det är min åsikt och lycka som räknas. ;)


ihihi


Odd Molly

Jag är kär i två av Odd Mollys kappor! Sitter och kikar runt lite bland olika sidor som säljer märket Odd Molly. Vissa plagg är verkligen riktigt docksöta! Oooh, vill haa! Men att betala flera tusen för ett plagg känns inte helt så där lockande precis. Kapporna jag hittade kostar runt 4000kr. Inte så jätte farligt, men ändå mer än vad jag skulle kunna betala för ett plagg. ^^




Dom har ganska mycket sött på deras hemsida. :) www.oddmolly.com

Grammisgalan

Omg, pinsamt! Har aldrig tidigare sett Grammisgalan, men hade i mitt huvud att det skulle vara proffesionellt. Haha, känns faktiskt riktigt B. Näe, det blir nog en film istället! :)


Uuuh...


Mer shopping!

Blev lite mer shopping idag... :D

Hittade detta supersöta halsband inne på Gina Tricot.
Perfekt till sommaren då jag alltid är sött klädd! :)


Söta tröjan kommer från New Yorker. Älskar vingarna! ^^


Köpte även ett shampoo och balsam som gått på reklam för ett tag sedan. ihihi

Just nu sitter jag hemma hos S och myser. Vi har städat och fixat lite i hans hem. ^^
Vi ska nog slänga på en film och äta godiset strax! Yummie!
:*

Shopping

Mötte upp Madeleine på stan strax efter 16. Kikade runt lite, hittade en fin brun väska och ett par väldigt fina svarta sommarskor! Hehe, är helt galen i skor, man kan aldrig ha för många par! :) Efter shoppingen gick vi till Gränden och åt lite. Vi passade även på att besöka Espresso House där vi tog en varsin varmchoklad. ^^ En lugn mysig dag.













Nu ska jag försöka få rätt på mitt Internet. Det funkar på alla andra datorer här i huset, men min vill absolut inte. :P Drygt! Internet är mitt liv, haha. ^^

Pusset! :*

Supercute!

Till vår/sommar! <3

www.melba.se

Veterinären

Precis hemkommen från veterinären med min lilla hårtuss Tidus. Han har börjat tappa lite hår mellan skulderbladen, och längst ner ser det ut att vara mjäll. Det visade sig vara mjällkvalster, skönt att det inte var något värre! Så imorgon ska jag till apoteket och hämta ut medicinen. Dom hade inte just den på lager så dom var tvugna att beställa. Sen blir hårtussen bra igen! :D


<3<3<3


Carnivale!

S visade mig en serie igår, Carnivale. Gud vilken spännande serie! Den har tydligen gått på SVT för några år sedan, missade den helt. Den är så mystisk och konstig, man vill bara se mer och mer! Alla avsnitt går att titta på på nätet. Så snart sitter jag fastklistrad i flera timmar. ^^

"1934, Amerika. Ben Hawkins är på flykt och slår följe med en resande karnival sammansatt av tarotkortläsare, medier, en skäggig dam, siamesiska tvillingar bland andra. Karnivalen ägs av det mystiska mangamentet som styr i bakrunden, som även har planer för unge Hawkins som besitter en ovanlig gåva." - discshop.se


Skoor!

ihihi, var nyss och hämtade ut mitt paket på posten med mina skor i! Trodde dock att skorna skulle vara fint rosa, men det är någon blandning av rosa och rött. Hmm. Superfin modell i alla fall! :) Kul att ha lite olika färgskor att välja bland ändå. Jag älskar matching-matching.. Så nu är jag på jakt efter en väska med liknande röd/rosa färg. Skorna är 14cm höga (inte 10,5cm som det står på hemsidan). Perfekt till mig som är kort! :)


Skorna kommer från www.halens.se och kostar endast 399kr! :)


Good morning!

Hoppas ni mår bra denna söndagsmorgon! Själv har jag typ nackspärr eller något. Har väl legat ihopkrupen på något Tura-speciellt sätt i natt. Hehe...
Sitter och fixar lite. Ska snart sätta på mig lite mascara och sätta upp håret.. Sedan blir det jobb, 13-20. Uhuhu. Efter kommer S och hämtar mig, blir nog att sova över. ^^

Jag är riktigt glad över att mitt hår snart vuxit till den längd jag vill ha igen! Klippte av mig en ganska bra bit i september.. Men nu är det snaart lika långt! :D En toppning skulle dock behövas. Ihihi.


Ha en fin dag! Pusset :*

Fadderbarn

ihihi, det är alltid lika kul att få brev från mitt fadderbarn! Mitt fadderbarn heter Sheen och är åtta år gammal från Filippinerna. Fick nyligen ett litet tackbrev från henne. I julas skickade jag en extra slant till henne som hon kunde göra vad hon ville för. Hon valde att köpa en ny skoluniform och nya skor till skolan! :D ihihi, det är så kul att veta att min hjälp uppskattas, man får så mycket tillbaka! ^^

Jag är fadder genom Barnfonden, och jag tycker dom är jätte bra! Dom ger bra information och verkar väldigt seriösa. :) För 200kr i månaden hjälper man ett barn med familj, och deras små samhällen dom lever i. Helt klart värt det! www.barnfonden.se




Twilightfeber

Jag kan inte få nog!! Efter att ha läst de fyra Twilightböckerna så har suget efter Twilight bara blivit mer och värre. Haha. Kollar om och om på filmerna, speciellt den första! Gud vad jag älskar Twilight! :D

Jag brukar inte ens tycka folk ser bra ut, men Jasper och Carlisle.. Haha, jag blir ju kär!! Väldigt olikt mig. Men dom är ju bara för snygga!!

Vem är snyggast?!

Näe, tänkte väl det. Det går inte att välja! ;)

Nu ska jag hoppa i säng och kika första filmen! Sen drömmer jag förmodligen fiina drömmar.


För mycket kunskap?

Gick till VUC idag och sökte lite kurser. Men hon som hjälpte mig var inte allt för positiv. Först frågar hon om jag har datorvana, vilket jag har eftersom jag gått IT programmet. Jag svarade då bara "ja", och det svaret var hon nöjd med. När jag sedan lämnade in papprena till samma tjej, så tog hon sig en titt på mina betyg och vad jag gått för utbildning. Då blev hon ganska negativ och frågade mig varför jag söker dessa kurser när jag redan har så mycket datorvana! Haha, wtf?? Sedan sa hon att jag inte skulle vara allt för hoppfull, eftersom antagningen kunde tycka att jag har för mycket datorkunskap och därför neka mig plats.. ??

För att kunna utvecklas så måste jag ju gå andra kurser! Den utbildningen jag har nu kommer jag inte långt på om jag vill bli grafisk formgivare.

Jag är faktiskt ganska irriterad just nu... Vem skulle man välja att anta till en kurs, en person som har god datorvana och som vill utvecklas för att sedan kunna arbeta inom webbdesign, eller en person med ingen vana alls och som troligtvis aldrig kommer arbeta inom yrket efter? .....

Låter helt sjukt i mina öron.

Vuxenutbildning

Nu har jag bestämt mig för att jag SKA börja plugga. Har tänkt och velat börja plugga ganska länge nu, men inte riktigt orkat tagit tag i det. Men idag ska jag ner till Vuxenutbildningen så att dom får hjälpa mig att söka! :) Hoppas verkligen att jag kommer in! Har valt en distanskurs på 22 veckor till att börja med. Grafisk formgivning, spännande!

Sedan blir det en liten matbit med Madeleine också, mys! :)


8h spelande

Haha, 8 timmars spelade är inte bra för huvudet. Allt känns konstigt och segt. Som att jag drömmer. Ingen skön känsla precis.. Nu ska jag i alla fall hem till S. Vila lite från allt spelande. ;) Blir nog att sova på hans kudde ikväll också. :)




Ha en fin kväll! :*

Stolthet och fördom

En av mina favoritfilmer på TV3 nu, Stolthet och fördom. Den är bara så fiin! :)
Godis, säng och film, kvällen kan inte bli bättre! ^^


Ingen prinsessa på ärten här inte!

Haha, måste bara berätta en grej som är så typiskt mig! Jag letade efter min TV-kontroll igår kväll.. Spårlöst borta! Så jag gick och la mig. I morse när jag vaknade fortsatte jag att leta efter kontrollen. Mitt rum är ganska stökigt så jag slängde runt allt men hittade den ingenstans. Nu, när jag lyfte på täcket, gissa vad som fanns där?! Jo, min TV-kontroll. Jag har alltså legat på den hela natten, utan att ha känt den! Haha, wtf?! Det är bara så typiskt mig! :D


Värme!

Nej, nu är jag trött på kylan... Ge mig sommar och värme nu! Dom enda gångerna det är mysigt med snö och kyla är på julafton och nyårsafton. Sen kan det gott och väl bli vår direkt efter.

Ska snart bege mig ut och skrapa bilen. Tar ju hundra år, skit kallt att stå där.. Sen är jag så svag också så det tar lite extra tid.. Haha.. Uuuh... Så jobb idag, hela dagen... mmm...


Drömmer om sommar...


Bruno

Hahaha, omg! Filmen igår var den roligaste jag sett på länge! Vissa scener grät jag av skratt! :D Bruno är bara så pinsam och sjuk! Haha

Har ni inte sett den än, så är den ett måste! :)

Filmtajm!

Filmdags med Matilda. ^^ Vi har laddat upp med sockerdricka, chips och en riktigt god pizza! :) Vi ska se Bruno som jag velat sett hur länge som helst! ihihi



Gårdagen nyår

Åkte hem till Caroline vid 16 tiden och slingade hennes hår. Efter så lagade vi lite mat. Riktigt gott blev det! :) Carro var så snäll så hon fixade både mitt och Matildas hår. Och skit snygga blev vi! ;)

Vi hittade bara småfester lite här och var så jag och Matilda bestämde oss för att gå till krogen en sväng istället. Kl 24 gick vi ut och kollade på fyrverkerierna, och sedan så fick vi skjuts hem. Nyår är så överskattat.. När jag kom hem tog jag ett bad och sedan spelade jag lite. En bra start på det nya året helt enkelt!












Gott Nytt År!


RSS 2.0