Boom boom boom wayo weyo


Hahaha

Scrunch butt bikini

Riktigt snygga! Funderar på att köpa någon av dom. Dom kostar dock 900-1000kr. 
 


Hittade dessa på www.katsumi.se

1år med min fina!

Bästa året i mitt liv hittills! Du är verkligen den bästa och finaste som finns Nicklas! <3<3<3








Some pics

Värme....





Photoshop

Perfekt när man har tråkigt. :)



Världens bästa och finaste N! :) <3<3<3




T <3 N

Solsidan

Haha, nu är jag riktigt efter, men jag fattar inte hur jag kunnat missa den serien. Den är ju helt klockren! Har hört många pratat om Solsidan men aldrig förstått vad det är riktigt. Väldigt pinsamma och roliga grejer har dom för sig! Haha. Någon mer som missat den serien?! Isåfall - se den!


Subway!

Välkommen tillbaka till Västerås. Här ska slaktas!




Skor <3


Supercute <3

Ny hårfärg!

Väldigt ovant för mig att ha mörkare blond. Känner mig som en brunett. Får se hur länge jag har kvar denna hårfärg. Brukar bli så att jag färgar tillbaka till mitt vita ganska fort. Hehe.


Snygg vårjacka!

Såg denna fin fina vårjacka på H&Ms barnsida på nätet. Idag kostar den endast 99kr om man köper den via nätet, annars 199kr om man köper i butiken. Jag åkte ner direkt och köpte den! Gratis vårjacka, check! :)



Passade på att luncha med Matilda på Gränden också, trevligt! :) Hon hade lunch nästan precis då när jag kom ner så det var ju perfekt. ^^


Vi för ett tag sedan. ^^ :*


The Hole

I natt har jag och fina N sovit riktigt dåligt! Igår hade vi filmkväll med Daniel och Linda. Vi valde en film som heter "The Hole" i tron om att det var en lite lättsam film för barn.

Jag och Nicklas är väldigt känsliga när det kommer till lite läskigare filmer, och den här var läskig, på ett obehagligt sätt! Bland det läskigaste jag vet är jokrar/clowner och dockor, vilket denna film innehöll. uuuh! 

Det handlar om en tonårspojke, hans lillebror och deras granne som upptäcker ett hål nere i deras källare. Deras läskigaste rädslor kommer fram när dom öppnar upp hålet som är låst med 6 hängslås. Uuuh. 

Jag och N har legat fastklistrade på varandra hela natten. Nicklas har även mummlat "Nej, jag dör, jag dööör". Haha, så jävla söt! :D



Mums!

Är väldigt sockersugen just nu, och inget sockergott finns hemma! Buhuu. Får nöja mig med att titta på de fina och goda verken från vår resa. Mumsii <3 Varför har vi förresten inte glassbaren Swensens i Sverige? Där skulle jag ha varit stammis! ;)








Vårkänslor!! <3

Gud vilka vårkänslor jag börjar få nu! Jag blir superglad bara av att se att det är lite sol ute! :) Trots att jag nästan nyss fått massor med sol på mig så längtar jag rikigt mycket efter svensk sommar! <3 Det finns absolut inget bättre! Sitter och tittar på lite bilder från förra sommaren och får en väldigt bra känsla i hela kroppen. ihihi, ååh.. Kom sommar, kom!!














<3<3<3

Bokat hotell!

Nu har vi äntligen bokat hotell (en lägenhet) i Spanien. Det blev hotellet vi tittade på först. Det ligger en bit utanför Malaga men verkar helt perfekt, och så gott som gratis! Allt vi ville ha fanns på hotellet, restaurang, gratis Internet, pool (14st!!), ett gym, en liten affär, cykel och mopeduthyrning, nära till havet osv. Perfekt med andra ord! Flygplatsen ligger bara 2 mil bort också. :)

Så här ser det ut;


Pics






Puss på er!

Kalas för Matilda

I lördags blev det lite kalas + utgång för Matilda. Efter blev det BMB och massa dans! :)


Matilda och hennes syster hade gjort fint. ^^ 




Matilda öppnar paketet hon fick av mig och Madeleine ^^


Madeleine and mee :*




Madeleine letar smulor.


True Beauty


Matilda och Nathalie ^^


Emelie och hennes vän Kristoffer


Kristoffer, Emelie och deras vän Micke


Alla tjejorna ^^


Träffade min sötnos också. Dansade mest med honom efter det ;)


<3<3<3


Min snygga bror. mihhiih

Nu blir det frukost och sedan lite jobb.. Uuh.

:*:*:*

Bilder från Bangkok

Nu kommer lite bilder från dagarna i Bangkok. Har lite blandande känslor om Bangkok, mest bra, men staden har sina mörka sidor också. Uuh.


Bangkok at night


Vårt fin fina hotellrum/lägenhet vi hade i Bangkok.

 




Amanta Ratchada hette hotellet, kommer garanterat stanna där igen! Låg lite avsides, så det kändes knappt att vi bodde i Bangkok. Plus så fanns det flera shoppingcentrum, en stor marknad + mataffär väldigt nära. Perfect!


Var till ett av världens största shoppingcentrum, MBK och Siam Paragon.








Lite roliga kända tecknade figurer fanns lite här och var.


Garfield och jag myser i soffan.


Trafiken = Kaos!!


Puss på er!

Nu blir det att äta lite frukost och sedan vandra ner till staden för att fixa lite ärenden.
See yaaa :*:*:*

Sanctum

Var och såg Sanctum i 3D på bio igår. Bra och spännande film. ^^

Världens bästa!

Imorse klev jag upp 05.00 för att skjutsa iväg Nicklas till en bilfirma. Han fick sedan låna min bil till jobbet. Nu när jag kommer hem från jobbet har jag fått en bukett med rosor, läppbalsam, ett litet brev och min favoritglass i frysen. Hur söt är han inte?!
 
Världens underbaraste!!
<3<3<3




"Hej min sötnos! Tack för hjälpen i morse. Det var verkligen jätte snällt. Jag är verkligen tacksam. Det visar vilken snäll person du är och omtänksam. Köpte hudsalvan till dig och en liten present i frysen. :) Puss puss puss puss min Tura"


<3<3<3

RSS 2.0