Ladda

Godkvällens!

Sitter här helt slut! Har jobbat långa pass hela veckan, imorgon är sista dagen på 1,5 vecka! Wiiie! Jobba imorgon och sedan ska vi ladda inför Göteborgsresan på lördag och sedan Maltaresan på tisdag. Det känns bra nu!

Har för övrigt funderat på att skaffa mig en ny blogg. Jag blir så uttråkad av bloggen jag har nu. Ny design och bättre uppdatering. Nåja, vi får se vad som händer. ihihi


Puss på er!

Nyfärgad + klippt


Nu kommer jag vara sommarfräsch i håret både till Göteborg och till Malta.
Awesome!

Syns lite dåligt, men klippte upp håret ganska mycket. :)


Uppsala

Igår for jag, N, Daniel och Linda iväg på ett litet äventyr. Vi tog en sväng till Uppsala city för att kika runt lite. Letade runt där efter en klänning men fann naturligtvis ingen. Dom har ju redan börjat med höstkläder! uhuhu. Vi tog en sväng vid vattnet och det blev även en matbit för oss, mys!







Senare på kvällen hade vi fyra taco och filmkväll. Massor i mys! ^^

Photo Booth

Hahaha


Mer roliga klipp på www.pickupmypoop.com ;)

Harry Potter

Igår var jag, Matilda, Nathalie och Dennis och såg sista delen av Harry Potter! Jag tyckte det var den bästa Harry Potter filmen av alla, det händer mycket mer än i alla andra filmerna. Annars så var det blandade åsikter om filmen, men alla tyckte nog att den var ok i alla fall. ^^ Rekommenderar att se den, jag blev fängslad i alla fall. ihihi


Mysdagar

Hej hopp!

Igår var Matilda över, vi åkte iväg och köpte picnic/frukost och satte oss i gräset. Mys! Dock så försvann solen nästan direkt när vi satte oss! Men picnic hade vi i alla fall. :) På måndag börjar hon att jobba på mitt jobb, så vi pratade lite om det också. Spännande! mihihi

Snart ska jag iväg och träffa Madeleine fis, det blir nog att ta en sallad i gräset och prata om allt mellan himmel och jord, som vi brukar göra.

Skulle behöva leta efter en klänning också. Det har jag glömt nämna här förresten! Klänningen jag beställde från Nelly.com satt som en säck på mig! Trots att alla sa att den var liten och jättekort! Bääh. Så jag skickade tillbaka den. Me very sad! Så jakten fortsätter, jag vill vara fin i Göteborg. ;)


Matilda, mig och Madulän. :*:*:*

Jag Älskar Dig!



We are perfect!

Blå Månen

Good morning!

I lördags blev det en liten mini förfest här hemma hos mig och N. Bror Dennis och Matilda kom över och vi satt på balkongen och drack lite, lyssna på musik och pratade om allt mellan himmel och jord.

Tanken var att vi skulle till öltältet nere på cityfestivalen, men när vi ringde Ns vänner så sa dom att det var så fullt att man inte ens kunde röra sig därinne. Så vi vandrade till BMB och dansade loss istället. Ns vänner kom dit sen i alla fall. Rolig kväll!

Glömde helt bort att ta några bilder! =/

Puss på er!

Transformers 3!

Igår gick jag, N, Däni, Timmie och Tobbe och såg Transformers 3. Gillade man de andra två filmerna så kommer man att gilla den här också! Jag tyckte att den var lika bra som alla andra, medan N verkade tycka att den var snäppet sämre än de andra två. Men alla tyckte hur som att den var bra! ihihi ^^ Dock så var 3D effekterna spårlöst försvunna eller något, som vanligt. Hmpf...


Bra film!

Right now...

Sitter i myskläder och väntar på N. ^^


RSS 2.0