Halloween 2010

Gårdagskvällen i bilder. Förfest hemma hos Madeleine. Efter blev det utgång till Pluto. Tog dock inga bilder där. Trevlig kväll! ^^
























Folder

Hej alla fina!

Sitter med mitt plugg, en profileringsfolder som ska vara inne nu snart. Det såg ut att vara ett lätt jobb, till ppi och lpi blev inblandat! Matematik är inte min starka sida, så att sitta och räkna ut pixlar per tum och liknande är väldigt ansträngande! Känns som att alla mina hjärnceller brunnit bort av allt tänkande. Nu är jag så gott som klar så det är superskönt!

Imorgon är det Halloweenparty, gud vad jag längtat! ihihi. Håller på och tvättar och städar lite. Snart ska jag packa ihop allt inför imorgon och sedan åka hem till Nicklas. :*

Testade att måla naglarna igår, rött med svarta prickar.
Kommer matcha bra till min dräkt! ;)



:*:*:*


Mys hemma hos bror

Godkväller!

Igår blev det mys hemma hos bror med hans sambo och Madeleine. Vandrade till affären och köpte lite gott och kikade sedan på film. ^^ Var ett tag sedan man var där så det var trevligt. Åkte hem till Nicklas vid 01.30.. Så idag har vi bara myst hela dagen. Ätit oss feta på pizza/tonfiskrulle, kladdkaka och glass och tittar på några filmer. Skönt med dagar då man gör absolut ingenting! ihih








Kommer ni ihåg dom här? Supermumsigt! :)

Nu blir det snart sängen.. och imorgon blir det jobb.. Wiie, or not.
och Coffe, vi ses imorgon antar jag? ;D

Natti natt!         

Dagens!

Hej allesammans!

Snart bär det av ner till stan för en liten bit mat med Madeleine och Caroline. Sedan ska vi kika runt lite på Halloweenprylar. ihihi. Måste ju ha lite pynt! :)

Ses på stan!
:*:*:*




Ha en fin fredag!

Lite smått panik!

Shit! Nu sitter jag här med panikkänsla inför Halloween! När firas egentligen Halloween detta år?! Vissa säger 30 oktober, andra säger 5-6 november. Enligt Almanackan så är det Alla Helgons Dag 6 november. Help!

Tur att jag fick min dräkt igår i alla fall, dock så var den lite smått för stor, som vanligt. Men sydde in den lite så nu sitter den perfekt. Känns surt att om det firas 30 oktober, då har jag tagit ledigt helt fel helg ju! :(


Nyckelpiga!

I år kommer jag vara en nyckelpiga på Halloween, så nu är den beställd! ihihi, hoppas den passar bara. :D I'm soo excited! ^^ Hoppas den dimper ner i brevlådan nästa vecka redan.


Supercute!


Bio och BMB

Gårdagen var väldigt trevlig. Vid 18 åkte jag ner på stan och träffade Elin, Matilda och hennes syskon Pontus och Evelina. Vi såg The Last Airbender i 3D. Det var dock inte så mycket 3D i filmen, men annars var den helt okej! :) 

Efter åkte jag och Matilda vidare till Carro för lite fix. Även Carros granne Fredrik var där och drack med oss. Ner på stan och in en sväng in på Bill o Bob för att säga hej till fina Nicklas som var där. :* Eller mötte honom snarare utanför. Alla vandrade sedan till BMB, mycket trevlig kväll! ^^

 
Caroline är bra på att fixa hår. :)






:*:*:*


Träffade på lite jobbarkompisar. Maria och mig. ^^

 
Matilda och ett Pernilla. ^^


Madelene. ^^


Jag är vacker. höhö..hö

Just nu sitter jag, Nicklas och Matilda stjärt. Kanske slår på en film eller något snart. Senare ikväll blir det jobb. Buuhu.  


Staden med Matilda

Idag träffade jag Matilda, var ett tag sedan man såg till henne så det var trevligt! :) Kikade runt lite på stan, hon hittade en fin skjorta och jag köpte ett par svarta leggings. Använder aldrig leggings annars men dessa var faktiskt rätt snygga. ^^ Ni får se dom på imorgon, för då blir det utgång! Dansa dansa!

Blir även bio imorgon, The last airbender i 3D! Gud vad jag längtat efter den filmen! Awesome! :D




Dansa dansa!

Shakira - Loca

En låt jag verkligen fastnat för är Shakiras nya låt Loca. Gillar videon också, den ser så levnadsglad ut. Har aldrig tänkt på hur vacker Shakira är förrän i denna video. Haha. :)


Bi eller nyckelpiga?

Har hittat två ursöta dräkter! En nyckelpiga och ett bi. Vilken tycker ni är sötast? :) Själv tycker jag nog nyckelpigan. ihihih ^^


Sitta stjärt

Gårdagen gick över förväntan. Tifa och Moa gick faktiskt bra ihop! Det var det ingen som trodde då Moa inte släpper in vem som helst i sitt hus. ihih, skoj i alla fall! Blev en vända i spåret med Tifa också, riktigt skönt!

Mina lediga dagar spenderas så här tidigt med Final Fantasy VII. ihihi. Väntar på att N ska komma hem, sedan får vi se vad vi hittar på. ^^ Just nu är det såå skönt att bara finnas! Guld värt att bara sitta stjärt och glo liksom. :)

Bjuder på några nytagna webcambilder.







Nu blir det att kolla efter Halloweendräkter! ihih :D Inte så himla långt kvar nu ju!
:*:*:*


Tifa

Heej allesammans!

Är hemma en vända just nu, tvättar och passar även på att mysa lite med min fina Tifa. :) Snart ska jag och Tifa iväg till Nicklas, vi ska se hur hans katt Moa och Tifa går ihop. Hoppas det går bra så att man kan ha henne där fler gånger! :)

Blir ev en vända ut i Roclundaspåret med henne idag. Mys!



:*:*:*

Dags att börja fundera!

Nu är det snart dags att börja fundera ut vad man ska vara på Halloween! Det är min absoluta favorithelg, älskar att få klä ut mig! :D Har lite svårt att komma på vad man kan vara i år, några förslag kanske? :)

Dessa är dräkterna jag burit;

2006, rosa french maid, egensydd.


2007, pirat, från Leg Avenue.


2008, Rödluvan, från Bodega.


2009, Alice i Underlandet, egensydd.


Jag har haft en tanke på att vara Sailor Moon, det skulle väl vara coolt? :D


Staden Fika

Godkväller!

Sitter hemma hos Nicklas och myser i soffan. Har varit och handlat lite grejer han behövde ha. Snart bär det av till staden en sväng där jag och Caroline ska äta varsin bulle eller mat. mums mums. :) Senare ikväll blir det nog filmmys med Nicklas, Daniel och Linda.. Caroline följer förhoppningsvis också med hit sen. ^^

Nu ska fixa lite här innan jag åker ner.

Ha en fin lördagskväll! :*:*:*


9 Crimes

....


FF VII

Sitter och njuter av mina lediga dagar med Final Fantasy VII. Min favoritkaraktär i spelet har precis dött, Aeris. Trots att jag vet att hon dör så kan jag inte låta bli att spela med henne.

Annars spenderas dagarna med söta Nicklas. Ska snart börja röja upp här hemma hos honom, innan han kommer hem från jobbet. Sedan blir det nog mest spel hela dagen, Nicklas ska iväg ikväll, så det blir mycket speltid över till mig. mihihi

Aeris dör. buhuh, sad!


Annars spelar jag alltid med dessa karaktärer;

Ja, och man skulle ju inte klaga om grafiken sett ut så här i spelet. ;D


Jobb + Buzzkväll

Godmorgon på er!

Mycket av denna vecka har bestått av jobb, långa pass, så har inte riktigt haft tid att skriva något. :) Igår efter att jag slutat, kl 21, så åkte jag och Nicklas hem till Daniel och Timmie på lite mat. Även Jesper, Linda och hennes Daniel var där. När jag och Nicklas kom dit så hade dom dukat upp fint, blev tacos. Mumsi! :)

Efter blev det en helkväll med spelet Buzz, där vi spelade i lag. Jag och Nicklas tillhörde inte en av dom bästa. Haha, vann faktiskt inte en enda gång! Vi är bra ändå! ;)

Snart blir det jobb hela dagen igen! Denna gång 11-20. Uuh. Men nästa vecka jobbar jag endast två dagar. :D

Hoppas ni får en fin söndag!
:*:*:*




RSS 2.0