Nyårsoutfit

Var på stan med Matilda igår för att leta nyårsklänning, och jag fann en väldigt fin faktiskt! Dock så var den väääldigt lång, men efter lite hemmameck så blev den perfekt! Är så glad över min nya klänning! :)

Här är det jag tänkt ha på mig imorgon. ^^







Passade även på att gå in på Make Up Store och köpa ny foundation och en svart-glittrig ögonskugga. ^^


Stress-Tura!

I natt klev jag upp vid 03 och var klarvaken. Jag stressar jämt, överallt, hela tiden! Så inatt vaknade jag med världens magont. Jag har haft magont lite till och från de senaste dagarna, men nu gjorde det riktigt ont! Buhuu. Väckte i alla fall min underbara pojkvän som la sig i soffan med mig (trots att han skulle upp 05.30), så att jag kunde kika TV och försöka lugna ner mig. Han är verkligen världens bästa pojkvän! <3<3<3

Nu har jag varit till apoteket och köpt tabletter som lugnar magen... och vilken skillnad!! Dom här tabletterna har räddat min dag, mitt nyår och hela mitt liv! Jag kan till och med äta nu utan att må skit. Det är verkligen en lättnad!

Underbara uppfinning! :)

Julafton

Dagen började hemma hos älsklings föräldrar på lite julfrukost och paketöppning. Därefter åkte vi hem till min stora familj och firade där. Efter mat och julklappsöppning vandrade vi till min äldsta bror Mathias för lite mer firande. Mys!

Jag och N fick rätt mycket grejer till hemmet som behövdes. ihihi. Det bästa var mina Thailändska Baht jag fick av baby. :*:*:* Det fick mig att verkligen längta massor!!

Hoppas ni hade en lika mysig jul som oss. :)

:*:*:*













21 december

Julpyssel!


Idag har jag vart ut till Skultuna och pysslat med mor, syster Becca, min brors fru Emma och deras barn. Mys! ^^ Passade på att testa kameran på mobilen lite också.. ihihi. ^^




iPhone 4S

Trodde aldrig jag skulle säga det här men, nu är man ägare av en vit iPhone 4S. Haha. Och jaja, den funkar väl ganska bra ändå... Lite rolig och så där. ;) bla bla bla


Tales Of Symphonia

Jag har inte haft något att spela på en tid nu, detta har gjort mig lite rastlös de dagar då jag är ledig. I väntan på att mitt favoritspel (Final Fantasy X) kommer till PS3s network så tyckte N att jag skulle spela ett spel han tycker är väldigt bra, Tales Of Symphonia. Tales Of Symphonia är även det ett japanskt rollspel. <3

Here we go!


Julklappar!

Hejhå!

Idag var jag och N iväg till Åsby för att kika runt efter julklappar. Därefter åkte vi till Erikslund för lite mer julshopping. Blev klar med alla julklappar idag, så himla skönt, nu är det bara att invänta Julafton! N kommer fira med min stora familj i år, det kommer verkligen bli supermys! :) Det längtar vi till. ihihi


Träning!

opp opp... Idag har jag och baby vart till badhuset och simmat längder. Det måste nog vara bland de tråkigaste som finns, jag avskyr att röra på mig utan musik. Nu är det gjort iaf, och skönt är det nu i efterhand! N har bestämt sig för att bli fit innan vi åker till Thailand, och jag hakar väl på där. Jag måste nog vara bland dom mest otränade på klotet! Det syns inte, men det är så, egentligen. :)

Nu håller vi på och lagar mat, och sedan blir det film. Myset!

:*:*:*


Tick tack

Tiden går så himla fort...  och bloggen glömmer jag bort emellanåt. ^^

Ihelgen var jag, Madeleine och Matilda på inflyttningsfest hos Malin. Där var det ca 15 personer och man kände inte igen ett enda ansikte. Lite läskigt tyckte jag, så vi spenderade den mesta tiden där i ett annat rum, med annan musik osv. Mys! Senare vandrade jag och Matilda iväg till BMB, där det blev dans med min baby och hans vänner! :)

Glömde kameran hemma, så jag tog en bild av Madeleine från kvällen.



Pics...

Saknar tiden då jag faktiskt fotades...








Dags att ta tag i det igen... kanske.

Färna Herrgård & Spa

Har glömt bort att berätta vad jag gav min baby i 30års present. Gav en heldag på spa för honom och mig. Där fanns pool, bastu och relax. Åt även lunchbuffén som serverades och fick massage, ansiktsbehandling och behandling av händer och fötter.

Riktigt mys att göra något tillsammans. <3



Thailand Bokat!

Nu har vi äntligen bokat flyg till Bangkok, Thailand! Som det ser ut just nu är det jag, Nicklas och Matilda som åker. Ev. kommer några vänner till N boka flyg lite senare. ihihi. Vi bokade egentligen i måndags men då vart det något tekniskt fel och pengarna drogs! Men nu har vi fått tillbaka pengarna och gjort en ny bokning!! Me superhappy!

Vi kommer åka direktflyg med Thai Airways, sköönt! Speciellt skönt för Matilda som inte flygit förut, man blir ju helt mos av att byta flyg och alla väntetider som följer med det. Uuuh!

Vi åker i mars och kommer vara borta i nästan en månad! Hur skönt?! :D




Thailand feb -11 ^^

RSS 2.0