Ny jacka

Godmorgon!

Igår var en av mina få lediga dagar den här veckan, så då passade jag på att träffa Madeleine för lite shopping. ^^ Blev mat på Vivaldi också, rödspetta med pommes, gott faktiskt! :) Hittade dock bara en jacka, men en väldigt fin jacka! :) Me happy! Får plats med en tjocktröja under också, så det är awesome!

Jackan är svart egentligen, blixten ligger på.


Nu ska här fixas och donas innan jobb. 11.30-20.30. Det sög juu. Uuh.
Senare ikväll blir det mys med Nicklas. :*


Puss!

Lördags

God morgon!

Ja, i lördags var jag och Caroline ut en sväng. Började med att vi gick till Konrad, där vi stannade max 15 min. Konrad har blivit väldigt kasst på sista tiden. Haha. Vi orkade inte ens vänta på att dom vi skulle vara med skulle komma. Vidare gick vi till BMB, där det var världens längsta kö. Vi köade ett tag, men tröttnade snabbt. Träffade även Nicklas utanför Cirkus. :*:*:* Sedan gick jag och Carro vidare till donken där vi åt oss feta. Sedan blev det taxi hem till Nicklas, där jag satte mig och spela Final Fantasy 7 medan jag väntade på honom.

Kommer nog aldrig gå ut en löningshelg igen. Uuuhä.

Här är i alla fall mina fina naglar Caroline fixade. :)



Krogen

Godkväller!

Har varit hemma hos Carro och fixat lite sedan 16 ungefär. ^^ Åt en varsin sallad från Vivaldi och satt och småpratade. :) Hittade dock ingen klänning, buhuh. Så det fick bli en jag hade hemma. ^^

Caroline har fixat både mina naglar och hår, lyxis! :) Hon är så duktig så! ihihhi
Nu bär det ner till staden där vi ska möta upp Daniel och hans vänner. Sedan blir det ev Konrad. Uuh. Men vi får väl se om jag och Carro vandrar vidare. ;)

Ikväll.



Ner till staden

Hej alla fina!

Snart bär det av till staden där jag ska träffa min vän Caroline. ^^ Vi ska luncha sallad någonstans och sedan kika lite i affärer. Blir ev utgång ikväll, så jag vill gärna hitta någon fin ny klänning. :) Caroline är snäll och ska fixa mitt hår också! :D Wiie, hon är bäst på att fixa mig snygg. :*




Puss på er!

Har sådan omotivation till att skriva något här just nu, så det får bli två bilder. :)
Sitter hemma hos Nicklas och njuter av mina lediga dagar med FF7. Awesome! Senare ikväll blir det en sväng hem till Daniel och Linda också. Trevligt! :)




Röstat

Goddagens!
Kvällen igår spenderades på jobbet, roligt. Not. :P Tiden gick i alla fall fort så det var skönt! Blir stängning ikväll igen, men sedan är jag ledig några dagar.. Underbart! ihih ^^

Har precis varit iväg och röstat också. Rött såklart. ;) Ska snart plocka undan lite härhemma, har även en uppgift som jag måste skicka in till skolan. Så jag har lite att göra. ^^

Hoppas ni får en trevlig kväll!
:*:*:*

Drömjacka och svampplockning!

God morgon på er!

Igår vandrade jag ner till staden för att kika på en jacka min kära vän Madeleine köpt. Det är en vit kappa som jag läänge velat ha, ni vet en dockjacka! ihihi. Det fanns en sådan vit i storlek 34 kvar. Något stor är den, så jag är lite osäker. Visst, jag får plats med en tröja under. Men då kommer jag istället se ut att väga dubbelt så mycket. Funderar på om det går att sy in den en liten bit. :)

Efter staden vandrade jag hem till Nicklas igen och väntade in honom. Sedan for vi ut till skogen och plockade svamp. Vi var inte ute så länge men hittade ändå en del trattkantareller. Mums!

Nu ska jag snart göra iordning en matlåda, sedan blir det jobb idag, 11.30-20.00. Uuuh. Efter kommer Nicklas och hämtar upp mig. ihihi myset! :*:*:*




Jeans!

Idag har jag varit på jeansjakt. Det är väldigt svårt för mig att hitta snygga jeans, jag måste oftast gå på barn för att dom ska passa. Men idag inne på Gina Tricot hittade jag två par väldigt fina jeans som passade! Me so happy! :) Innan jag vandrade ner på stan så pratade jag lite med Madeleine, och det visade sig att hon också skulle ner.. så vi sällskapade. :) Blev en sallad på Vivaldi också, mumset!

Snart kommer Nicklas hem. :* Senare ikväll ska vi nog till hans vänner Daniel och Linda och kika film. Mys! :)

Så här ser jeansen ut som jag hittade.
Ni får se dem på någon annan dag när jag har mer tid. ihih



Ner på staden

God morgon på er!

Idag är jag ledig, superskönt! Ska snart ta mig lite frukost, och sedan vandra ner till staden och göra lite ärenden.. och kanske shoppa en och en annan sak. mihihi. :) Blir mysdressen idag, perfekt när man testar kläder, av och på och inget krångel. iiik

Puss på er!



God natt!

Nu säger Yuna och jag godnatt! Sover hemma ikväll, det har jag inte gjort på ett tag nu. Ska bli skönt att få sova i sin egen säng. Den egna sängen är ju alltid bäst. ihihi. :)

Natti natt!

Fina Yuna och jag. :*


Väntar

God morgon!
Sitter här och äter frukost och väntar på att Nicklas ska komma hem. Om allt gått som det ska så har dom nästan precis landat på Arlanda. Gud vad magont jag hade i natt! Tror jag var orolig över att han flög så långt och på natten. Så vid 04 klev jag upp och satte på en film, Madagaskar. Somnade till lite under filmen, så vid 06.30 gick jag och la mig i sängen igen. Klev upp vid 08.30, så jag känner mig ganska seg i huvudet.

Gud vad skönt det ska bli att få hålla om honom igen!


Bild från Midsommar. :*

Hemma!

Det visade sig vara rockkväll på Wine & Beer ikväll, min och Madeleines favorit. Noot! Vi var väldigt taggade på att dansa loss och ha skoj.. När vi vandrade in så var det någon Metallica låt som spelades, helt omöjligt att dansa till. Kvällen fortsatte likadant så jag och Madeleine gick ifrån sällskapet, in till donken för lite mat och sedan vandrade vi hem. Haha, saad!


Anna and me.


Matilda och Madulänen. :*


Rock n roll. Uuääh


Jag och Madeleine är nog mest kända för mongodansarna efter denna kväll.
Exakt så där såg vi ut den tiden vi var där, på riktigt.




Utgång

Ikväll blir det utgång med Madeleine, Matilda och hennes vän Anna. Just nu sitter vi och dricker lite, fixar och lyssnar på musiken! ihihi. Senare möter vi upp Caroline och hennes vän. Blir troligtvis Wine & Beer ikväll. Skoj! :)

Så här ser jag ut ikväll.



:*:*:*

Tjuvlyssnat

Dagens roligaste!

Madeleine sitter på Nicklas balkong när grannen bredvid honom kommer ut och börjar prata i telefon med en tjej i högtalartelefon. Han säger först "vänta, ska bara stänga balkongdörren så att min bror inte hör mig." Sedan börjar dom prata om allvarliga saker om deras familjer. Madeleine ber mig komma ut, så där sitter vi och tjuvlyssnar. Efter ett tag kommer vi på att det är en person vi umgicks lite med förut, så det hela blev lite roligare. Efter ett tag hör vi två höga fisljud och vi dör av skratt! Precis efter han släppt sig så säger han "Bara så du vet så släppte min bror en fis medan du pratade." Gissa om vi doog av skratt! Så mycket har jag inte skrattat på länge! Hur kan brorsan släppa en fis när han inte ens får höra vad dom säger?! Tjejen i telefonen blev tyst några sekunder, och sedan började hon prata på igen. Hahaha!


Nagelfix och kylskåpsrensning

God kväller!

Madeleine är här och vi har pyjamasparty. :) Hon sov här inatt och kommer sova här inatt också, myset. ihihi. Idag har vi vandrat lite på staden, tog en lunch och sedan en solning. Sedan kom Caroline över och fixade både mina och Madeleines naglar. Hon är så duktig på både hår och naglar! Tack smulan! :*

Vi har även rensat Nicklas kyl på gamla saker! Och kylskåpet blev så gott som tomt! Hahah, shiit. Skärpning Nicklas! ;)












Gamla grejor. Uuh.


Får det lov att vara lite sylt?

Sommarbilder

I brist på något att göra sitter jag och kollar igenom lite sommarminnen. Trots att jag inte känner att jag gjort så mycket så har det varit en rätt rolig sommar ändå. ^^ Plockade ut lite bilder där kvällarna/dagarna var lite extra roliga. :)

Maj månad. Jag och Madeleine hade våran födelsedagsfest.






Juni månad. Midsommarfest med Madeleine, Nicklas och hans vänner.






Juni månad. Utgång med vänner och min bror Patrick som man knappt ser något av.






Juli månad. Grönalund med vänner och bröder.






Juli månad. Utgång med vänner, bror och hans vänner.
 





Augusti månad. Dansade loss inne på nya stället W&B.






Augusti månad. Stug-kalas med Madeleine, Nicklas och hans vänner.





Det är roligt att leva ibland.

:*:*:*

Gjort av med lite energi

Var nyss ut på en sköön promenad! Det är perfekt väder att vara ute nu, varken för kallt eller för varmt. Jag får myror i benen om jag inte går ut och går/joggar. Har nog mycket energi som vill ut. ihihi. 

Snart ska jag ladda med en stor tallrik glass, apelsin och choklad<3, sedan blir det Idol, det får man ju bara inte missa! Jag brukar skämmas så pass mycket att jag måste gömma mig under filtar eller kuddar. Haha =) 

Bjuder på en nytagen bild. ;)

:*:*:*

Staden med Madeleine

Vaknade upp rätt sent idag för att vara jag, vid 10! Uuh, gillar inte att vakna senare än 09 egentligen. For i alla fall upp och tog mig en dusch och begav mig sedan hem för att hämta lite grejer. Sedan åkte jag ner till staden och träffade madeleine, kikade lite i affärer och åt mat. Blev en tonfiskwrap, nachos, taco och salsa sås, gott! Min enda shopping idag blev en ansiktsmask/rengöring 2 in 1. Madeleine tycker den är bra så nu ska jag också prova den. Ihihih

Vi har suttit här i Nicklas lägenhet och pratat, ätit glass och kikat lite tv, myset. ^^ Nu ska jag snart göra iordning mig för sängen, börjar kl 08 imorgon. ^^

God natt fina! :*






Mys med vänner

Hejhej!

Igår efter jobbet hämtade jag upp Madeleine. Sedan åkte vi hem till Skultuna där jag packade lite grejor. Sedan in till Västerås och till Nicklas lägenhet. Kommer vara kattvakt åt hans lilla katt Moa medan han är i Las Vegas. Känns tomt och rätt ensamt att bo själv, haha. Är ju van att ha människor runt omkring.

Efter att ha släppt av grejerna i lägenheten gick vi till Karamell farbrorn där vi mötte upp Carro. Där handlade vi rätt mycket godis och läsk. Sedan blev det filmkväll, eller vi pratade nog mer än vi såg filmen.. Men det var mys! ihih ^^

Klockan 16 väntar lite jobb. Har hunnit städat, handlat och spelat FFVII.. och klockan är bara 12.30. Känns bra. :)

Bjuder på två bilder från tidigare i år.

Caroline och mig :*


Madulän och ett Tura :*

Myskväll

Godkväll!

Dagen och kvällen spenderades med Nicklas, sista kvällen på en heel vecka. uhuh. Han åker till Las Vegas imorgon och kommer hem nästa söndag. Sakna!

Vi lagade en god thai inspirerad middag från ett recept jag hittat på nätet. Quorngryta hette det, rekommenderas! :) Sedan blev det film, Azumi, som är en av de bättre filmerna jag sett.. och kramkalas såklart! Kommer vara kattvakt hemma hos honom, och det kommer kännas såå tomt utan honom där! Uuuh. Spola fram tiden en vecka nu tack. :)

Nu blir det sängen i alla fall, börjar kl 08 imorgon, så jag sover hemma ikväll. Bääh.

Sov så gott fina!
:*






:*:*:*

Home sweet home

Goddagens!

Igår for jag ner till staden och träffade vännen Madeleine där vi senlunchade på Gränden. Blev tonfiskbaguette för min del, med både aioli och djävulssås på sidan av, massor med mums! Vandrade runt lite i affärer också, hittade två fina rosa nagellack, och sedan passade jag även på att köpa hem lite hårsnoddar, dom försvinner ju hela tiden!

Efter blev det mys hos Nicklas, kikade film och åt glass. ihihi. Är hemma nu en sväng, måste plugga lite och fixa här hemma. Sedan får vi se vad jag hittar på senare.

Först blir det en lång tänkarpromenad, behövs verkligen!
Pussen sa tussen!




Oss. ^^ :*


Ut på promenix!

RSS 2.0