Midsommar!

Gud vilket bra och fint väder vi fick till midsommar, alldeles perfekt! Vid 11 tiden plockade jag och baby upp Madeleine och Nathalie och sedan bar det ut till Skultuna för massa fix. Även min bror Patrick var snäll och hjälpte till att få upp partytält osv. Det tog oss ca 5 timmar att fixa allt, jag förstår inte hur det kunnat ta så lång tid, haha. ^^

Kvällen blev iaf väldigt mysig med grillning, kubbspel, musik, lite lekar osv. Vi var ca 30 st där så det var skoj!

Nu kommer en liten bildbomd. Nästan alla bilder är Madeleines, eftersom jag glömde systemkameran hemma, tog några med min Iphone bara!! Booh.


Jag och bror Patrick sätter upp partytält.




Timmie, Dani och min baby dukar bord. ^^


Resultatet. =)


Framdukning av mat.


Grillstaden vi tänkt använda var helt igen-växt, så detta var nödlösningen. ^^


Dukar fram lite mat. ^^






Kubbspel. =)



Lekdags! ^^


^^


Tobbeee och min baby. :*


Daniel, min "supersnygga" bror Dennis, Nicklas och Marcus hänger lite. :P


Elisabet och Madeleine fis.


Mig & Nathalie. ^^


<3<3<3

Tack för en underbar kväll allihopa! :*:*:*

Nej usch och fy!

Bää, vad besviken jag blir! Det går inte riktigt som jag vill just nu! Fick hem min midsommarklänning idag, den sitter som en säck typ, uhuh. Längden är dock helt okej. Så frågan är om man kan sy in den en bit?... Eller så skickar jag bara tillbaka den och tittar efter en annan på stan. ^^

Sedan så är det min Matematik som inte går så fort fram som jag hade hoppats. Hade prov i fredags, vilket kändes bra, men visade sig gå mindre bra. Haha blää! Två poäng ifrån dock.. kom igeeen! Nej, nu ska jag inte vara negativ. Jag klarar förhoppningsvis matten snart ändå, har bara detta prov kvar och sedan det där nationella provet...

Nu i veckan så blir det planering med Madeleine och inköp till fredag. Wiie! Längtar! Ska bli riktigt mys att fira midsommar iår! I'm exciteeed!

:*:*:*:*


Jag och smulan.

Resan bokad och klar!

Äntligen bestämde vi oss tillslut! Det blev det vi först tittade på, en vecka i Palma, Mallorca! :)

Flyget lyfter den 13e augusti, och vi är supertaggade! Vi har hittat ett riktigt fräscht 4-stjärnigt hotell precis vid stranden! 

Nu har jag äntligen en resa att se fram emot med min baby. <3






Midsommarklänning

Klickade precis hem denna klänning! Perfekt till midsommar tänkte jag. ^^ Förhoppningsvis passar den lilla mig.

Modellen på bilden bär xs och är 170cm lång. När jag tittade på filmsnutten där hon visar upp klänningen syns hennes rumpa ganska väl, så denna klänning blir nog en bra längd för mig. Haha


Älskar klänningar med öppen rygg!

Snow white & the huntsman

Riktigt bra film! Rekommenderas att se! :) Synd bara att Kristen Stewart förstör filmen lite med hennes dåliga skådespel. Men bortsett från det så var filmen väldigt bra. ^^


Europaresor...

Igår satt jag och N och tittade runt, ganska noga, på resor som finns. Varken jag eller N känner något större sug att resa inom Europa.

Det känns som att alla ställen här ser så gott som likadana ut, att inget liksom överraskar oss. Känns riktigt tråkigt då jag verkligen vill resa någonstans! Vi har bara ca 1 vecka vi kan vara borta, så att åka någon längre sträcka känns inte så aktuellt.

Vi har vart inne på både Italien (Venedig) eller Portugal (Faro) ett ganska bra tag, men som det ser ut idag blir det inget av dom. Haha. Jag vill åka till ett paradis! Något som vet något sådant ställe i Europa? ^^

Bäää.

Nu blir det lite matematik och sedan en sväng till jobbet.
Hoppas ni får en fin torsdag! ^^
:*:*:*


This is paradise. <3 Bild från Koh Lipe, Thailand.


Nationaldagen!

God morgon folket!

Idag är det ju Sveriges nationaldag. Det är min avlägsna släkting vi firar denna dag (Gustav Vasa) som krönktes till kung den 6 juni 1523. ^^

Nu ska jag snart slänga mig i duschen, sedan väntar jobb några timmar.. Och sedan bär det av hem till min bror och hans sambo som fyllde år igår. :)

Hoppas ni får en fin dag!


Glad tjej!

Idag har jag och N farit runt på Erikslund och shoppat lite. Vi har bestämt oss för att göra om ute på balkongen så vi har vart och tittat på nya stolar osv.

Fick syn på två supersöta blå salladsset som följde med oss hem! Perfekt eftersom vi ofta gör sallad här hemma, sedan passar det bra till Midsommar också, ihihi.

Det bästa köpet idag är ändå partytältet! Hittade ett fint vitt partytält på 6 meter! Kommer bli riktigt awesome med all dekoration jag köpt! Tänkte duka ute under tältet, mysipys! I'm so exciited!


Hoppas alla får plats under det nu bara. Haha ^^


Mina söta skålar. ^^

Super Mario World

Lördagsnöje! ^^




I'm in loooove!

Klickade precis hem dessa två söta armband från cocoo.se

Älskar verkligen "My little Pony" färgerna i detta armband! <3

Ett fint svart armband som kan matchas till de mesta! ^^


Glossybox

När jag fyllde år, fick jag av min bror och hans flickvän, 3 månaders prenumeration hos Glossybox. Där får man, i slutet på månaden, ett litet paket med 5 små produkter. Jag blev glatt överraskad när jag öppnade paketet som kom igår.

I fanns en bodylotion (Pink Sugar), som jag desutom sedan innan har som parfym, en läppenna, en rougeborste (behövde verkligen en ny), en liten rouge och sedan parfymen Sugar Grapefruit som luktar jättegott!




Levereras i en lyxig box. ^^





Kvällen ser inte så jätterolig ut för mig då den mestadels kommer spenderas med matematik. Bää.
Men jag ska nog hinna med att äta lite godis och spela lite också. ^^


Puss & Kram!

RSS 2.0