I'm in loooove!

Denna klänning klickade jag precis hem! Så underbart fin!! :) Me so happy! Det bästa är nog att alla säger att den är superkort. Superkort klänning till superkort tjej = perfekt! ;)


Den här blir det att festa i i Göteborg! ihihi

Göteborg

Nu har vi bokat hotell för vår Göteborgsresa den 30 juli. Superfun! ^^ Det blev 4-stjärniga Scandic Crown som ligger nära både Liseberg och stan! Planen är att på dagen gå på Liseberg, ut och festa på kvällen och shopping/sightseeing dagen efter. Längtaaar!!






Här hade vi tänkt relaxa en stund efter Liseberg. Mys!


Midsommar

God morgon!

I fredags blev det lite midsommarfirande i samma stuga som förra året. Dock så var det mycket kallare och myggigare det här året, kändes det som i alla fall. Det är aldrig kul att göra något i repris... Uuh, tur att jag hade Madeleine där i alla fall. :* jag var nykter hela kvällen för att kunna köra hem sen.







I söndags var jag och N till min bror Dennis och Nathalie på kalas. Min bror fyllde 29 år, och börjar bli väldigt gammal nu. mihihi. Där började vi även planera vidare på Göteborgsresan.. Som vi ska boka idag! :)

Vi fem blir det som åker. ^^



:*:*:*

FU


Trouble he will find you no matter where you go
No matter if you're fast, no matter if you're slow
The eye of the storm or the cry in the mourn
You're fine for a while but you start to lose control

He's there in the dark, he's there in my heart
He waits in the wings, he's gotta play a part
Trouble is a friend, yeah, trouble is a friend of mine...



Midsommarfix!

Hej hå!

Snart är det midsommar, mys! :) Vi ska, precis som förra året, vara i en stuga med Ns vänner utanför Irsta. Där blir det grillning, kubb och dricka, hoppas verkligen på sol!!

Dagen idag har bestått av lite midsommarfix. ^^ Började morgonen med att tvätta, duktig jag. Aaa. :) Sedan väntade jag på att N skulle komma hem. Sedan for vi ner på stan, medan N klippte sig så passade jag på att vandra till systemet för att fixa dricka. Efter åkte vi till affären och handlade det mesta som behövs inför grillning på fredag.

Det ända som måste inhandlas nu är jordgubbar, ingen riktig midsommar utan jordgubbar ju! Funderar på om man ska göra någon god bakelse kanske, eller tårta. Hmm. ^^

Midsommar 2010














<3<3<3

Ruffino + Resor

Godmorgon!

I lördags hade vi bokat bord på restaurangen Ruffino. Tog en vegetarisk pasta som var rätt god, dock så kändes det som att det var oliver med pasta typ.. och jag som inte alls gillar oliver. uhuhuh. ^^ Väldigt mysigt var det i alla fall, Däni och Timmie var ju också med. :)

Det börjades direkt prata om resor eftersom Däni och Timmie också reser en del. Jag och N har funderat på att ta Hong Kong istället för Singapore i november, eftersom att vi båda vill se Kina. Fick dock höra av Däni och Timmie att det var väldigt trångt och svårt att göra sig förstådd eftersom kinerserna inte kan så bra engelska. Så nu får vi se vart vi åker, vi funderar just nu på att ta Hong Kong i två dagar, och sedan åka till ön Macau (Kinas Las Vegas) de andra fem dagarna.

Efter middagen så åkte vi hem till mig och N och började kika på bilder/videoklipp från mina och Ns resor. Vi planerade även att resa tillsammans i början av April. Jag hoppas verkligen det blir av! Då blir det en resa både till Filippinerna (där Timmie kommer ifrån) och till Thailand! Awesome!!

Det betyder då att jag även kommer kunna besöka mitt fadderbarn som bor i Filippinerna! :)


Thailand ^^

Nu ska spelas! :*:*:*

A must see!



Glöm inte besöka vår hemsida Pickupmypoop för mer klipp. ^^


Marieberg

I tordags åkte jag och N till Marieberg för att kika i deras stora galleria, den var verkligen stor! ^^ Hittade dock inget alls typ, jag som var så shoppingsugen! uhuh. Det var roligt med en liten utflykt i alla fall. :) 

Nu ska jag snart bleka mitt hår och fixa och dona lite. Ikväll har vi bokat bord på restaurangen Ruffino med Däni och Timmie. Mys i massor!




Lite underkläder och två vanliga toppar var allt jag hittade! :/


Nu ska jag sätta fart! Hoppas ni får en fin lördag! :*:*:*


Tacokväll!

God morgon!

Igår blev det tacokväll här hemma hos oss med mina bröder Dennis och Patrick. Även Dennis flickvän Nathalie och deras son Jayden var med. Mys i massor! ^^ Åt och kikade lite 3D-film på 100tums projektorn. Awesome! Pratade även en del om resor, stora och små. Hoppas någonting blir av i alla fall. ihihi

Snart jag ska hoppa in i duschen, för idag ska jag och Nicklas ut på ett litet äventyr. Vi ska till Örebro och kika runt där, shoppa och äta lite. Myset! :)


Nathalie, Dennis och jag. Mongisar ^^


Mig och Patrick förra sommaren. Mihöhöh


<3<3<3<3

Jobba så att jag kan fly iväg!

Just nu har jag kommit in i en period då jag inte alls har lust att blogga. Uuh. Brukar alltid annars tycka det är kul, men just nu har jag ingen ork.. Därför dålig uppdatering! :)

Jag vill bara jobba en del så att jag och N kan åka härifrån så ofta som möjligt. I Augusti väntar ju Malta, sedan står Singapore på listan. :) Men mest av allt så längtar jag tillbaka till Thailand!!<3 Dit ska vi åka så att vi är där på deras nyår (13-15 april) som är ett stort vattenkrig som pågår i hela landet! Det är det jag längtar mest till just nu! Ååh, spola fram tiden!!

Så här ser det ut på nyåret i Thailand. Ser superroligt ut!! :D

Händelserik dag

Hej allihopa!

Idag har jag flängt runt en hel del. Åkte ut till Skultuna vid 10 i morse och hämtade upp mor och Maria, in till stan och köpte däck, svängde sedan in på biltvätt, hem till Skultuna igen, vidare till däckkompaniet i Västerås för byte av däck. Sedan ut till Skultuna igeen, träffa Matilda och satt ute i solen och hade det skönt. ^^ Sedan hem hit. Efter ett litet tag kom N hem, då åkte vi och köpte Subway och sedan hem till Daniel och Linda. Nu sitter jag här i soffan helt död! Egentligen skulle vi följa med ner på stan och kika lite band, men det är vi alldeles för trötta för.. Uuh.

Nu ska vi bara ta det lugnt innan det är sovdags, början kl 08 imorgon. Booh.

Hoppas ni får en fin fredagskväll! :*:*:*




Nathalie 25!

Igår firade vi Nathalie som fyller 25 år idag. Grattis till henne! :) Hon hade en tjejfest med tema Hollywood - Red Carpet. Roligt att se alla så fina! ^^ Efter blev det BMB där det blev dans i massor med min baby och tjejorna såklart. ihihi.




Carro, Malin, Mig, Madeleine, Nathalie och Matilda. ^^ :*


Paketöppning ^^


Maddefis, Linda, Caroline och jaag ^^


Malin, Ann-Sofie, Emelie och Matildaat. ^^


Sofia och Evelina. :)


Beautiful!!


Fisan och jag på Röda mattan. ;)


Fyllo Nattis! :D

Blev inga bilder alls från BMB. mihih
Nu ska jag kika film och äta päronsplittsglass! Yummie!


Åka båten!

Hej hej!

Idag efter jobbet for jag och N till hamnen vid Östra Mälarstrand för att möta upp Däni och Timmie. Sedan gav vi oss ut med Dänis pappas båt. Mysigt i massor!! :)














Jobb och FFIX

God kväll!

Dagen har bara bestått av jobb, de senaste dagarna också typ... Imorgon jobbar jag endast till kl 15, och efter det ska jag ut och åka båt med N, Däni och Timmie! Skoj! ^^ Nu måste det vara sol imorgon!! Då ska det solas! ihihh

Nu ska jag sätta igång FFIX, så himla sött spel, och helt olik från alla andra FF. Favoriten i spelet är ju såklart Vivi, så jäkla söt och oskyldig!! =) 




Vivi ^^


RSS 2.0