Down town

Hej hopp!

Sitter här och lyssnar på musik och sminkar mig lite. Strax efter 15 kommer Nicklas och hämtar upp mig och sedan bär det ner till stan en sväng. Måste ha en ny mascara och lite alkohol till nyår. Ska även titta efter lite glitterspray till håret. ihihi. ^^

I brist på annat att göra just nu så kommer lite nya webcambilder. Beautiful. Möhöhö.









bla bla bla

Hej alla fina!

Har ingen motivation alls att skriva här just nu. Kanske är det vintern som påverkat mig negativt, eller så är det den här bloggen jag är trött på. ^^ Jag funderar starkt på att starta en ny, som inte är blogg.se, det är rätt ofta bara strul ändå.

Min julafton var i alla fall mysig. Önskar dock att man hade samma känsla som när man var liten. Fick världens sötaste klocka från Jet Set av Nicklas, en vit med en liten Hello Kitty inne i klockan. :) Supersöt!


Du är verkligen världens bästa!




<3<3<3

God Jul!






Ponyo och godiiis!

Godkväll allihopa!

Denna jobbdag idag har varit den längsta och jobbigaste på mycket länge!! Vid 18 då jag slutade var jag helt tom i huvudet och uppe i varv. Sitter hemma hos N nu och försöker lugna mitt huvud. Jag fick öppna en liten för-julklapp från Nicklas nu när han skulle iväg, i paketet låg en stoor påse med mina älsklingsgodisar, choklad!! Perfekt nu ikväll när jag är grinig och tom. Så nu ska jag slänga på världens sötaste film, Ponyo och hetsäta till jag somnar. Mumsiii!






Man blir alltid så himla glad av den här filmen! Har ni inte sett den så är den ett måste! ihih


Puss på er!

Middag hos bror

Hej hopp!!

Gårdagskvällen var jättemysig! Blev bjudna på tacopaj, mumsi! Nathalie var så snäll och gjorde en vegetarian-variant till mig. Supergott!! Tack tack. :) Efter blev det filmmys med marängsviss. Vi såg filmen Ugglornas Rike. Dock så somnade jag efter ca 15min, var så himla trött efter jobbet. Mys var det i alla fall! :)

Har nästan precis kommit hem från jobbet, snoorhalt att köra! Så ska ni ut i trafiken lär ni ta det väldigt lugnt! Uuuh. Nu blir det att vila lite, sedan får vi se vad vi hittar på. ^^

:*:*:*










Tacomys

Igår bestämde jag och Carro oss för att ha en myskväll med tacos och film. Efter ett tag hörde även Madeleine av sig och ville komma. :) Så jag, N, C och M hade en väldigt mysig kväll med tacos och glasstårta. Mumsiii. Synd att vi inte träffas så himla ofta bara...







Filmen vi såg var draktränaren. Lättkollad film. :)




Nu ska snart jag och N till min bror Dennis och hans sambo Nathalie som bjuder på middag. ihihi. Även bror Patrick och hans flickvän Sofia från Gotland kommer. Kommer bli mys! :)


Nathalie och Dennis. ^^


Amanta Ratchada Serviced Apartments

Så här fint kommer jag och Nicklas bo de sista dagarna då vi kommer vara i Bangkok och shoppa loss. Det är som en lägenhet på 54kvm. Här kommer vi verkligen kunna slappna av trötta efter all shopping! ihihi

Stället heter Amanta Ratchada Serviced Apartments. Verkar hur bra som helst!



Fint va?!

Hallelujah

Absolut den finaste versionen av Hallelujah någonsin!


Julgran

Igår blev det lite julhandling med mor. ^^ Hittade lite julklappar till dom små, och passade även på att köpa en julgran till mig och Nicklas! Hittade en vit som jag tyckte var väldigt fin, varför måste man ha en grön liksom? ihihi. Så jag köpte även tillbehör som behövdes och klädde på granen innan N kom hem. :)


Röda kulor och polkagrisstänger. Mumsii! ^^


Istället för en vanlig stjärna köpte jag en supersöt fågel istället. :)

Sola och träna!

Hej små tussar!

Idag står träning och solning på schemat! Jag har nästan aldrig tränat i hela mitt liv så det ska bli spännande. ^^ Jag och N ska iväg till hans jobb där dom har ett litet gym. Sedan blir det 20 min solning! Vill börja bygga på en liten bränna redan nu så att jag inte är likblek när vi landar i Thailand. ihihi. Sedan kan det ju vara fint om man är lite brun på nyår också. ^^


:*:*:*

Lucia!

Godmorgon på er!

Fredag, lördag och gårdagen bestod bara av jobb, stängning. Jag blir alltid så seg efter att jobbat så sent tre dagar i rad. Har nästan nyss klivit upp, ska snart ta mig en promenad med lite musik tror jag. Mys! :)

Senare idag blir det pepparkaksbak med fina Nicklas. Eller kanske blir det att sätta ihop ett pepparkakshus! ihihi, ska fundera lite. ^^ Jag vill så gärna se ett luciatåg, tycker det är såå mysigt! Men tyvärr har inte min lillasyster det förrän i 3e klass. Men det lär väl gå något på TV, någon som vet? :) I så fall ska jag tvinga Nicklas att titta på det med mig! :D

Promenix var det ja.. :*:*:*






Puss på er!

Nyårsklänning

Hej hopp!
För någon dag sedan träffade jag Madeleine på stan för en matbit. Blev även att vi kikade i lite affärer. Fick då syn på en superfin klänning som passar perfekt till nyår! Satt som en smäck gjorde den också. Me so happy! :) Hur den ser ut på får ni se på nyår. ;)

Hittade inte kameran, så det får bli kassa mobilbilder.



Små glittrande stenar! ^^ Awesome!

The vampire diaries

Har blivit helt såld på serien The Vampire Diaries! Kan inte låta bli att tycka Damon (Ian Somerhalder) är så charmig och sexig i serien. Haha, inte likt Tura, jag är väl en sucker för vampyrer helt enkelt. Jaja, heelt såld är jag i alla fall! ;)




OMG. ;)
 


Bill o Bob och BMB

Kvällen igår var väldigt trevlig! Först blev det förfest hemma hos Daniel och Linda, sedan for vi ner till Bill o Bob. Efter ett tag mötte jag och Nicklas upp Matilda, Madeleine och Nathalie och fortsatte kvällen på BMB. Där blev det dans i massor. ^^ Skojig kväll! ihih


Mig och Linda. ^^


Daniel och Dänii.


Nathalie, Nicklas och mig. :*


Däni och Timmie.


Madeleine fis. :*:*


Matildat. :*:*


Mig och finaste. <3

:*:*:*

Slutinlämning och utgång

Goddagens!

Sitter här och fixar det sista inför min slutinlämning i Grafisk kommunikation. Är klar nästa vecka, gud vad tomt det kommer kännas. Jag har ju alltid haft något att göra när jag varit ledig från jobbet. Men nu kommer jag i alla fall ha tid till massa spelande! :D

Om ett tag åker jag iväg till fina Nicklas, och ikväll blir det ut till bill o bob med N, Daniel, Linda och några andra. Sedan möter jag nog upp annat folk och går ut och dansar på BMB. Kommer bli skooj! :)


Bild från tidigare i år.

Ha en fin lördag! :*:*:*


Resan bokad

Godmorgon små tussar! 

Första december idag, kan det gå snabbare?! Uuuh. December är i alla fall en mycket mysigare månad än november. Snart jul och nyår, myyys!

Igår åkte jag ner på stan och hämtade ut mitt nya pass. Hahah, och gud vad ful jag ser ut på den bilden!! Mitt hår blev så vitt på kortet att jag nästan ser flintskallig ut. Uuh. Tur att jag inte behöver visa det för så många. Hehe. Jag och Nicklas bokade även resan till Thailand igår, så snart åker vi!! Vi åker 6 februari och kommer hem den 20e.
Det ska bli såååå skönt!! Massa sol, bad och glass i två veckor!! Mmmm =)

Summer!







Det skönaste ska bli att slippa alla dessa jävla vinterkläder! Sommar<3

RSS 2.0