Stugan

Hej allihopa!
Kom hem för ett litet tag sedan. Sov hos Nicklas i natt. I lördags åkte vi alltså till en stuga utanför Hedemora. Vi åkte en ganska bra bit in i skogen.. Där parkerade vi bilen och sedan fick man ro ut med en båt för att komma till stugan. Väldigt mysig liten stuga! Fanns ingen electricitet så det kändes som att leva lite som förr.

Nästan så fort vi kommit i land så hoppade alla i och badade... Då slog Nicklas vän Daniel i foten i en vass sten.. Så Daniel och hans flickvän Linda fick åka till Akuten i Avesta, där han fick sy 5-6 stygn! Uhhh. Efter det badade ingen mer.. hehe. Jag och Nicklas blev alltså ensamma i stugan i ca 5timmar. Vi hade det jättemysigt ute på terassen, det spöregnade, åskade och blixtrade ett tag. Vi satt där och lyssnade på lite roliga radiokanaler under en filt med ett glas vin. Blev även lite kortspel för oss. När Linda och Daniel dök upp sen, vid ca 00.30 så satte vi igång grillen. Så det blev alltså en väldigt sen middag, vid 01.00 ungefär.

Dagen efter blev det en mysig frukost ute på bryggan. Sedan tog vi en liten fisketur med båten. Nicklas fick en hel abborre, som han sedan slängde i. ^^ Rodde ut en ganska bra bit med båten. Det kändes väldigt rent och fräscht i luften där. Efter blev det lite solning och sedan for vi hem. Tack för en mysig kväll/dag! :)

























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0