Thailand dag 13 & 14

Just nu befinner vi oss på ön Phi Phi. Här bor vi i en rätt mysig bungalow uppe bland bergen. Här måste man ha lite koll på sina saker, inte glömma något utanför osv. Det springer nämligen lösa apor runt på området. Lite roligt när vi upptäckte det igår, var en hel drös med apor utanför vår dörr helt plötsligt. Haha. Eftersom vi inte visste om aporna här så lämnade Matilda sina cigaretter och tändare utanför, dom tog ju såklart aporna och sprang iväg med! Rolig syn! Personalen i receptionen sa även att aporna brukar stoppa en cigg i munnen och försöka tända den. Hahaha.

Igår blev det marknadsshopping och beachparty! Riktig rolig utekväll på stranden med alla möjliga olika pubar. Det blev även en del dans på stranden. Superfun! :)

Idag har vi varit iväg till Monkey Beach för snorkling. Trots att stranden hette Monkey Beach så kopplade jag inte att det faktiskt skulle vara apor på ön. Det var en hel del apor där, aggressiva för den delen också! Så fort någon försökte mata en apa kom alla på samma gång och attackerade den som matade, sedan började aporna attackera personerna i närheten också! Det hände mig, N och Tobbe.. Någon person slängde en banan rätt nära oss, då kom alla apor på samma gång och skulle äta den, i samma veva kommer det två stora aphannar mot oss tre som ligger och solar och går till attack! Som tur var vi snabba nog och sprang allt vad vi hade ner till vattnet. Haha. Dock så snubblar min baby på en sten, skär upp en tå och får två rätt stora skrapsår på knäna! Min stackars baby. <3

Rolig syn var det dock när aporna tog våra chipspåsar och Tobbes colaburk och börja dricka på våra filtar. Efter började de även riva i våra väskor. Haha. Apor är söta på håll men inget man vill vara nära! Uuuh.

Nu ska vi gå ner och kika vad som händer i lilla byn. Hoppas ni har det bra! :*:*:*


Apa sitter nedanför vår bungalow.


Shopping!


Tobbeee och Matilda ^^


Mysig pub ^^


Baby och mig. =)


<3<3<3


Baby och Tobbe.


Dessa vill man inte kliva på. Uuh




Dumma apor som gjorde så att N ramlade. :(


^^

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hahaha men guuud vilka apor! Verkar ju helt crazy! Hoppas N mår bra! :P

2012-04-05 @ 22:20:27
Postat av: Kid (Fd. Jessica)

Hej! :D Ville bara skicka en hälsning! Hoppas att ni har det alldeles perfekt! Ser så ut iaf!

Och vilja busiga apor! :D

2012-04-06 @ 13:32:36
Postat av: Turaa

Nathalie; Haha jaa, farliga som fasen! N mår bra, fast såren ser inte så fräscha ut just nu. Men det blir nog bra ändå. ^^ Hoppas ni har det bra därhemma!



Kid; Heej! Vad roligt att du läser min blogg! :) Vi har det heelt underbart härborta! Aporna var heelt crazy! haha. ^^ Hoppas du, mannen och barnen mår bra! Kraam

2012-04-07 @ 13:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0