Thailand dag 17, 18 & 19

De senaste dagarna har vi solat, badat och haft det bra! Min baby har dock haft rejält med otur den här resan. Någon dag innan vi åkte fick han en boll på långfingret så att tre småbitar lossnade i fingret. Några dagar efter ramlar han på en betongplatta, den gången gick det bra. Sedan blev vi ju jagade av apor, då får han skärsår på en tå, får båda knäna upp-skrapade och ramlar på fingret han tidigare gjort illa. Nu för någon dag sedan råkar han ut för dåligt vatten och får en infektion i magen. Så nu går han på antibiotika. Min stackars finaste! <3 Idag mår han i alla fall bra, tur det!

I förrgår besökte vi FantaSea här i Phuket. Ett måste om ni åker hit! FantaSea är en påkostad temapark med thailändska myter m.m. Där finns mycket roligt att titta på, souvenir-butiker, restauranger, spelhall och en superbra show! Tyvärr fick man inte ta några kort på själva showen, men det var helt klart det bästa på hela kvällen.

Idag har vi flugit upp till mitt älskade Bangkok och checkat in på hotellet "Amanta Ratchada" som vi bodde på förra året, (visar bilder senare ikväll). <3 Här blir det solning, bad i poolen, shopping och roliga aktiviteter de sista 5 dagarna! Ihih

Här kommer lite bilder från FantaSea. ^^


Tobbe, Matilda & Miig




:*












Härinne visades showen. ^^ Fick som sagt ej ta några bilder. :(


Här åt vi buffé. =)

Hoppas ni har det bra där hemma! :*:*:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0