Thailand dag 1 & 2

Flygresan igår gick bra, inte så mycket turbulens och tiden gick ganska fort! Det kändes inte alls som en nästan 10 timmars flygresa. Riktigt skönt! Vi landade i Bangkok 06 thailändsk tid.

Just nu befinner vi oss på backpackergatan khaosan road på ett ganska schyst hotell. Dock så är det riktigt jobbigt med alla säljare som viftar omkring med grejer framför ansiktet på en. Haha. Här är det också fest 24/7 vilket inte faller mig i smaken riktigt. Igår när vi kom tog vi det mestadels lugnt, strosade omkring på marknaden här utanför och satte oss på en mysig restaurang/pub och åt middag.

Idag har vi farit runt i Bangkok hela dagen! Det började med att vi skulle till MBK shopping center för att shoppa och titta runt. Dock så slutade det med att vi åkte tuk tuk så gott som hela dagen till olika tempel. Det är någon speciell Buddha dag idag, så tuk tuk kostade endast 40 baht (10kr) för att  ta oss runt till de olika templen som annars brukar vara stängt för turister.

Efter de långa tuk tuk resorna begav vi oss sist till MBK för lite mat och sedan för att gå på 4DX bio. Stolarna skakade, det kom luft, lukter, vattenskvätt och lite allt möjligt på en. Man satt på helspänn och väntade på nästa move, haha. Vi såg i alla fall The Hunger game, filmen var helt okej! Men det roligaste var nog själva upplevelsen ändå. :)

Nu är klockan efter 24 här. Tidigt imorgon flyger vi till ön Koh Samui för strandhäng och mys i solen. Paradise here we come!

God natt alla läsare! :*:*:*

Dag 1

Poolhäng


N beställde in 3 liter öl för ca 100kr. 


Skål!



Dag2

Poolhäng med Smoothies. Mums!


Tempel




Matilda och jag släpper lös fåglar framför Buddha. Det ska bringa oss lycka och framgång. ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0